JAGUAR KISÁLLAT TARTOZÉKOK

Azok a legszebb emlékek, amelyeken egész családunkkal osztozhatunk - beleértve a négylábú családtagokat is.

A NÉGYLÁBÚ CSALÁDTAGOK SZÁMÁRA

Vigye magával kedvenc kisállatait stílusosan, könnyedén. Állatszállító tartozékainknak köszönhetően négylábú kedvencei kényelmesen, pihentetően utazhatnak, és még autóját sem piszkolják be. Szerezzünk közös emlékeket.

MÁRKAKESESKEDÉSEK
CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ RENDSZER - TETŐIG ÉRŐ
A robusztus rács megakadályozza, hogy a csomagtérben szállított tárgyak előre repüljenek az utastérbe. Beépített szerelvényeinek köszönhetően a rendszer pillanatok alatt be-, illetve kiszerelhető. A rács nyitható ajtóval rendelkezik, így akár hosszabb tárgyak, pl. sílécek szállítását is lehetővé teszi. Megfelel az ECE-17 előírásainak.
CSOMAGTÉR GUMISZŐNYEG
A méretezett, prémium szőnyeg hatékonyan óvja a csomagteret. A könnyű, tartós anyagból készült tálca tisztításhoz könnyen kiemelhető.
GUMI CSOMAGTÉR TÁLCA
A kifejezetten az Ön autójához méretezett tálca emelt peremének köszönhetően hatékonyan óvja a csomagtér padlóját és oldalfalait. A könnyű, tartós anyagból készült tálca tisztításhoz könnyen kiemelhető.
EXKLUZÍV KISÁLLAT CSOMAGOK

A Kisállat tartozékcsomagok révén a család kedvence biztonságban, mégis kényelmesen utazhat, miközben az autó is védve van a sérüléstől. A kifejezetten a Jaguar részére tervezett tetőig érő elválasztó rendszert, valamint csomagtértálcát vagy csomagtér gumiszőnyeget tartalmaz.**

KISÁLLAT CSOMAG 1
TETŐIG ÉRŐ TÉRELVÁLASZTÓ RENDSZER ÉS CSOMAGTÉR GUMISZŐNYEG

A csomagtéri gumiszőnyeget a tetőig érő elválasztó rendszerrel kombinálva óvja autóját és négylábú kedvencét. A gumiszőnyeg vízálló, így védi a szennyeződéstől a csomagtérpadlót. A tetőig érő elválasztó elem teljesen elhatárolja egymástól a csomagteret és az utasteret, biztonságban tartva kutyáját.
MÁRKAKESESKEDÉSEK
KISÁLLAT CSOMAG 2
TETŐIG ÉRŐ TÉRELVÁLASZTÓ RENDSZER ÉS CSOMAGTÉR GUMITÁLCA

A csomagtéri gumitálcát a tetőig érő elválasztó rendszerrel kombinálva óvja autóját és négylábú kedvencét. A tálca teljesen vízálló, így védi a szennyeződéstől a csomagtér padlóját és oldalfalait. A tetőig érő elválasztó elem teljesen elhatárolja egymástól a csomagteret és az utasteret, biztonságban tartva kutyáját.
MÁRKAKESESKEDÉSEK

**Not applicable for vehicles with full size spare wheel.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel