JAGUAR XF

Jaguar XF kiterjesztett garancia szolgáltatás

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

2020. December 31-IG TÖRTÉNŐ SZERZŐDÉS ESETÉN

MOST 5 ÉV VAGY 140.000 KM KITERJESZTETT GARANCIÁVAL, 5 ÉV ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSSAL

ÚJ JAGUAR XF

A stílus és a teljesítmény lenyűgöző kombinációja. A Jaguar XF új dízelmotor választékát mild hibrid technológia teszi fejlettebbé.

360° NÉZET MEGTEKINTÉSE

CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
Akár 115

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS vegyes l/100km
Akár 4,4

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar XF-jét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
Db autót talált:
FORMATERV
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET
FEDEZZE FEL A SALOON BELSŐ KIALAKÍTÁSÁT

A bőséges lábteret, testre szabható üléshelyzetet és új, opciós masszázsfunkciókat kínáló XF valódi menedék.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
SALOON FELFEDEZÉSE
FEDEZZE FEL A SALOON KÜLSŐ FORMATERVÉT

Az XF minden irányból magára irányítja a figyelmet. Az XF továbbfejlesztett megjelenését olyan modern jellemzők határozzák meg, mint a fóliázott csúcsokkal rendelkező hűtőrács.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
SPORTBRAKE FELFEDEZÉSE
FEDEZZE FEL A SPORTBRAKE KÜLSŐ FORMATERVÉT

Új XF Sportbrake. Azok számára, akik több helyre vágynak. Az üzleti tárgyalástól a nagybevásárláson át a hétvégi kiruccanásig.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MENETTELJESÍTMÉNYEK
MENETTELJESÍTMÉNYEK
<h4>MENETTELJESÍTMÉNYEK</h4>

Élje át a Jaguar legendás vezethetőségét. A motorkínálatban immár új dízelmotorok is találhatók; ezeket mild hibrid technológia teszi takarékosabbá.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS
ÖSSZKERÉKHAJTÁS

Az összkerékhajtási rendszerek között egyedülállónak számító Jaguar All Wheel Drive (AWD) rendszer része az az intelligens hajtáslánc-dinamikai rendszer, amely képes előre megjósolni a tapadási határt, és a nyomatékleadás módosításával fenntartani a határozott, magabiztos kezelhetőséget.

MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
NYOMATÉKVEKTOR SZABÁLYOZÁS
A kerekeket külön-külön fékező nyomatékvektor-szabályozott fékrendszer a legszűkebb kanyarban is maximális irányíthatóságot szavatol. A rendszer mérsékli az alulkormányozottságot, és sportautóhoz méltó dinamizmussal vértezi fel az XF-et.
HAJTÁSLÁNCOK
A Jaguarhoz méltó teljesítmény, még takarékosabban. A takarékos benzinmotorok választéka mellett az XF új dízelmotorokkal is kapható. Ez utóbbiak mild hibrid technológiája olyan intelligens fékenergia-visszanyerő rendszer, amely lassítás és fékezés közben tölti az akkumulátort.
PERFORMANCE CSOMAG
A jármű esztétikumát és a vezetés élményét egyaránt javító, opciós csomag konfigurálható menetdinamika funkciót, piros féknyergeket, a csomagtérfedélre illesztett légterelőt, valamint 355 mm-es első és 325 mm-es hátsó féktárcsákat tartalmaz.
FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA
ALAPFELSZERELTSÉG AZ EGYSZERŰSÉG
ALAPFELSZERELTSÉG AZ EGYSZERŰSÉG

A Pivi alapfelszereltségű jellemzői:


• 11,4" érintőképernyő
• DAB digitális rádió
• Újonnan kialakított kezelőfelület
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3

Válassza a Pivi Pro4 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer, és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt.

AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ
AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ

A vadonatúj nagyfelbontású, 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelzőjén különböző információkat jeleníthet meg, a teljes képernyős 3D navigációtól kezdve a menetadatokon át az audiorendszer aktuálisan lejátszott zeneszámáig.

Az opciós Head-up Display5 a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt. A színes kijelzőről olyan kulcsfontosságú adatokat olvashat le, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk.

MERIDIAN™ AUDIORENDSZER
MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

A brit Meridian Audio tökéletes zenei élményt biztosít. Jóval többről van szó, mint nagyobb hangerőről. A lényeg a tiszta és élethű hangzás fokozott mélysége, amelyet fejlett akusztikai technológiák, illetve stratégiai pontokon elhelyezett hangszórók segítségével valósítanak meg: az így létrehozott 'hangzástér' tökéletesen illeszkedik az XF belső teréhez. Válasszon az opciós MeridianTM vagy MeridianTM Surround audiorendszerek között.

CSEND ÉS BÉKE
CSEND ÉS BÉKE

A Meridian Audio hangspecialista innovatív technológiájával megvalósított aktív útzaj-csillapítás és a csökkentett rezgésszint révén az XF minden eddiginél jobb utazási komfortot biztosít Ön és utasai számára.

FOLYAMATOS KAPCSOLÓDÁS
Az online csomag6 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

• Korlátlan média streaming
• Online hangfelismerés
• Időjárás-előrejelzés
• Online naptár-szinkronizálás
SZÓRAKOZTATÁS MINDENKINEK
Válassza az opciós Wifi hotspotot mobil adatcsomaggal7, és a következő szolgáltatásokat is igénybe veheti:​

• Kedvenc média streaming szolgáltatások
• Akár 20GB havi adatforgalom
• Antennával erősített vétel
• Egyszerre több készülék csatlakoztathatósága
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ
A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LEVEGŐ IONIZÁLÁS PM2,5 SZŰRŐVEL
Az opciós NanoeTM ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. A rendszer aktiválásakor a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2,5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).
PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG
CSOMAGTARTÓ
Bőségesen elfér az utazás minden kelléke. Legyen szó hétvégi családi kirándulásról vagy hosszabb utazásról, a Sportbrake minden igényt kielégít.
ACTIVITY KEY
A víz- és ütésálló, vadonatúj Activity Key8 segítségével zárhatja, nyithatja és beindíthatja járművét. Mostantól nincs szükség a hagyományos indítókulcsra: sportoljon, kiránduljon felszabadultan barátaival.
CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR
Az ultramodern, opciós technológia zavartalan hátratekintést tesz lehetővé a Jaguar XF Saloon fedélzetén9. Az antennaház mögött elhelyezett kamera élő képet közvetít a visszapillantó tükörbe, így Ön minden helyzetben zavartalanul tekinthet hátra.
VEZETŐTÁMOGATÁS
A Jaguar XF vezetőtámogató funkciói megkönnyítik a városi manőverezést és a parkolást, illetve élvezetesebbé teszik a vezetést autópályán. Ezek a technológiák stresszmentes, ezért élvezetesebb vezetést biztosítanak.
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
VÁLASSZON JAGUAR XF MODELLT
Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.
VÁLASSZON MODELLT
GALÉRIA
A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. Az új Jaguar XF hamisítatlan, vezetésre termett és szépséges autó, amelynek élménye semmihez sem fogható.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MŰSZAKI ADATOK
Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
A TÖKÉLETES VEZETÉSI ÉLMÉNY KEZDETE

Luxusszedán karakteres formatervvel, dinamikus vezethetőséggel és ultramodern technológiákkal. A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar XF-jét.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
JAGUAR TARTOZÉKOK
JAGUAR TARTOZÉKOK

Igazítsa autóját ízléséhez, életstílusához és érdeklődési köréhez.

TARTOZÉKOK KERESÉSE
A JAGUAR KOLLEKCIÓ
A JAGUAR KOLLEKCIÓ

A fényűző ruhadarabokat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat tartalmazó, exkluzív kollekciót járműveink személyisége és formaterve ihlették.

VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar XF-jét
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.

A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

WLTP értékek megtekintése.

A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent. Az értékek tartományként jelennek meg a WLTP teszteredményekben. A legkedvezőbb értékek a legtakarékosabb értékekre utal, azokat a legkönnyebb felszereltséggel mérik.
A legkevésbé kedvező értékek a legkevésbé takarékos értékekre utal, azokat a legnehezebb felszereltséggel mérik. A WLTP szabályrendszere szerint ahol a legalacsonyabb és legmagasabb értékek között kevesebb mint 5 g CO2 eltérés mutatkozik, ott csak a legmagasabb értéket közlik.


1 Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2 Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

3A Remote funkció olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Jaguar Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

4 A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

5 Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető. A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelennek meg a szélvédőn.

6 A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

7 A képen látható Jaguar Click and Go tartozék külön kapható. A táblaszámítógép nem része az ajánlatnak. A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.jaguar.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.

8 Az Activity Key hozzávetőleg két óra alatt feltölthető; egy töltéssel akár 10 napon át használható.

9 Csak Saloon modell esetén. Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.


A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.


A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.


Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.


Az Android Auto a Google LLC. védjegye.