JAGUAR XE

A sportlimuzin újraértelmezése. A Jaguar XE új dízelmotor-választékát mild hibrid technológia teszi fejlettebbé.

360° NÉZET MEGTEKINTÉSE

VEGYES CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
Akár 112

VEGYES ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS l/100 km
Akár 4,3

in2VwFPRc40
JAGUAR XE

Jaguar XE kiterjesztett garancia szolgáltatás

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

2020. December 31-IG TÖRTÉNŐ SZERZŐDÉS ESETÉN

MOST 5 ÉV VAGY 140.000 KM KITERJESZTETT GARANCIÁVAL, 5 ÉV ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSSAL

Az ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. Egyes ismertetett funkciók elérhetősége piactól és hajtáslánctól függően változhat. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar XE szedánját.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
Db autót talált:
Sajtóvélemények
Le a magas lóról – Jaguar XE D180 AWD (2020) teszt
A Jaguar XE a tavalyi évben mérsékelt külső és alapos belső megújuláson ment keresztül, amely természetesen a hajtáslánci palettáját is érintette.
Elolvasom a cikket
JAGUAR XE: MÁSKÉPP, MINT MÁSOK
Felpezsdült az élet a Jaguar és Land Rover háza táján.
Elolvasom a cikket
EuroFleet Magazin 2020/02.: Egyszer az életben
Elolvasom a cikket
FORMATERV
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET

Ön és utasai köré tervezett, fényűző belső tér. Élvezze a testet tökéletesen megtámasztó Grained bőrüléseket, vagy válassza a Windsor bőrkárpitozás fényűző kényelmét. A Jaguar SportShift programválasztó és a JaguarDrive Control rendszer megtestesíti az XE sportos lényegét.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
OPTIKAI RÉSZLETEK
OPTIKAI RÉSZLETEK

A megújult, vezetőcentrikus belső környezet a kényelem legmagasabb szintjét kínálja; az emelt padlókonzol még sportosabb hangulatot teremt.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT

A Jaguar XE erőtől duzzadó megjelenése magára irányítja a figyelmet, kihangsúlyozva az autó stílusos kiállását. A karakteres nappali világítással szerelt LED-es fényszórók, a széles hűtőmaszk és a dinamikus első lökhárító mind a jármű profilját erősítik.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
VÁLASSZON MODELLT
JAGUAR XE
A szélesebb, mélyebben ülő Jaguar XE jellemzői felerősítik a modell magabiztos személyiségét.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
JAGUAR XE R-DYNAMIC
A sportos első lökhárítót, oldalsó küszöbtoldatokat és fényezett diffúzort tartalmazó R-Dynamic optikai csomag még erőteljesebben kihangsúlyozza az XE személyiségének sportos oldalát.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK
A fekete könnyed eleganciájának szépséges megtestesülése. Jaguar XE R-Dynamic Black.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MENETTELJESÍTMÉNYEK
MENETTELJESÍTMÉNYEK
<h4>MENETTELJESÍTMÉNYEK</h4>

A legendásan sportos vezethetőségű XE teljesítményét fejlett menetdinamikai technológiák és funkciók teszik még tökéletesebbé. Készüljön fel a magával ragadó vezetési élményre.

FÉKVEZÉRELT <br>NYOMATÉKVEKTOR-SZABÁLYOZÁS
FÉKVEZÉRELT <br>NYOMATÉKVEKTOR-SZABÁLYOZÁS

Tökéletesen kiegyensúlyozza a kerekek közötti nyomatékelosztást. A rendszer ívmenetben stabilabbá és dinamikusabbá teszi a járművet, ezzel magabiztosabb vezethetőséget érve el.

MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
ÖSSZKERÉKHAJTÁS
A Jaguar XE összkerékhajtási (AWD) rendszere még inkább érvényre juttatja a jármű teljesítményét és irányíthatóságát. Az intelligens hajtáslánc-dinamikai (IDD) rendszer kielemzi a pillanatnyi útviszonyokat, és úgy osztja meg a nyomatékot a kerekek között, hogy minden útfelületen optimális teljesítményátadást biztosítson.
MOTOROK
A benzin- és dízelmotorok választéka takarékos, finom járású és nagy teljesítményű erőforrásokból áll. A nagyobb teljesítményű dízelmotorokat mild hibrid technológiával vérteztük fel, amely intelligens fékenergia-visszanyerő funkciójának köszönhetően még takarékosabban, még kifinomultabban üzemeltethető.
PERFORMANCE CSOMAG
A jármű esztétikumát és a vezetés élményét egyaránt javító, opciós csomag konfigurálható menetdinamika és Adaptive Dynamics funkciókat, piros féknyergeket, a csomagtérfedélre illesztett légterelőt, valamint 355 mm-es első és 325 mm-es hátsó féktárcsákat tartalmaz.
FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA
ALAPFELSZERELTSÉG AZ EGYSZERŰSÉG
ALAPFELSZERELTSÉG AZ EGYSZERŰSÉG

A Pivi alapfelszereltségű jellemzői:

• 10" érintőképernyő
• DAB digitális rádió
• Újonnan kialakított kezelőfelület
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote 3


Válassza a Pivi Pro4 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer, és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt.

AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ
AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ

A vadonatúj nagyfelbontású, 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelzőjén különböző információkat jeleníthet meg, a teljes képernyős 3D navigációtól kezdve a menetadatokon át az audiorendszer aktuálisan lejátszott zeneszámáig.


Az opciós Head-up Display5 a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt. A színes kijelzőről olyan kulcsfontosságú adatokat olvashat le, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk.

MERIDIAN™ AUDIORENDSZER
MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

A brit MeridianTM Audio tökéletes zenei élményt biztosít. Jóval többről van szó, mint nagyobb hangerőről. A lényeg a tiszta és élethű hangzás fokozott mélysége, amelyet fejlett akusztikai technológiák, illetve stratégiai pontokon elhelyezett hangszórók segítségével valósítanak meg: az így létrehozott 'hangzástér' tökéletesen illeszkedik az XE belső teréhez. Válasszon az opciós MeridianTM vagy MeridianTM Surround audiorendszerek között. ​

FOLYAMATOS KAPCSOLÓDÁS
Az online csomag6 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

• Korlátlan média streaming
• Online hangfelismerés
• Időjárás-előrejelzés
• Online naptár-szinkronizálás
SZÓRAKOZTATÁS MINDENKINEK
Válassza az opciós Wifi hotspotot mobil adatcsomaggal7, és a következő szolgáltatásokat is igénybe veheti:​

• Kedvenc média streaming szolgáltatások
• Akár 20GB havi adatforgalom
• Antennával erősített vétel
• Egyszerre több készülék csatlakoztathatósága
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ
A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LEVEGŐ IONIZÁLÁS PM2,5 SZŰRŐVEL
Az opciós NanoeTM ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. A rendszer aktiválásakor a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2,5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).
PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG
PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ
Rendelje meg az osztva dönthető hátsó üléseket, és a második üléssor ledöntésével hatalmas csomagtér áll rendelkezésére. Ha mindkét keze tele van, a külön megrendelhető mozgásérzékelős funkcióval kéz nélkül is kinyithatja a csomagtér ajtaját.
ACTIVITY KEY
A víz- és ütésálló, vadonatúj Activity Key8 segítségével zárhatja, nyithatja és beindíthatja járművét. Mostantól nincs szükség a hagyományos indítókulcsra: sportoljon, kiránduljon felszabadultan barátaival.
CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR
Az ultramodern, opciós technológia zavartalan hátratekintést tesz lehetővé a Jaguar XE9 fedélzetén. Az antennaház mögött elhelyezett kamera élő képet közvetít a visszapillantó tükörbe, így Ön minden helyzetben zavartalanul tekinthet hátra.
VEZETŐTÁMOGATÁS
A Jaguar XE vezetőtámogató funkciói megkönnyítik a városi manőverezést és a parkolást, illetve élvezetesebbé teszik a vezetést autópályán. Ezek a technológiák stresszmentes, ezért élvezetesebb vezetést biztosítanak.
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
VÁLASSZON JAGUAR XE MODELLT
Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.
VÁLASSZON MODELLT
GALÉRIA
A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. Az XE jellemzői felerősítik a modell magabiztos személyiségét.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MŰSZAKI ADATOK
Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
A TÖKÉLETES VEZETÉSI ÉLMÉNY KEZDETE

A Jaguar történetének legfejlettebb, legtakarékosabb, legkifinomultabb sportszedánja. A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar XE szedánját.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
JAGUAR <br> TARTOZÉKOK
JAGUAR TARTOZÉKOK

Tegye sajátjává az XE-t: válogasson az opciók és tartozékok széles kínálatából, a térerő-erősítés funkcióval kiegészített, vezeték nélküli töltőrendszertől a tető keresztrudakig.

TARTOZÉKOK KERESÉSE
A JAGUAR <br> KOLLEKCIÓ
A JAGUAR KOLLEKCIÓ

A fényűző ruhadarabokat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat tartalmazó, exkluzív kollekciót járműveink személyisége és formaterve ihlették.

VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar XE szedánját.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.

†A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.


WLTP értékek megtekintése.
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.


1 Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2 Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

3 A Jaguar Remote funkció olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Jaguar Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

4 A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

5 Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető. A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelennek meg a szélvédőn.

6 A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

7 A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.jaguar.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.

8 Az Activity Key hozzávetőleg két óra alatt feltölthető; egy töltéssel akár 10 napon át használható.

9 Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.


Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.


A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.


A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

A Nanoe™ a Panasonic Corporation védjegye.