SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

A fényűzés, a teljesítmény és a technológia új szintjét elérve különleges Jaguar járműveket teremtünk.

Megbabonázó teljesítmény, felülmúlhatatlan fényűzés, élvonalbeli technológiák. A Special Vehicle Operations a Jaguar legjavát tárja elénk exkluzív SV típusjelzésű csúcsmodelljeivel, limitált példányszámú gyűjtői kiadásaival, és egyedi fejlesztési projektjeivel.

A járművek testre szabása terén mértékadónak számító Special Vehicle Operations egyedi megrendelésre is dolgozik, és az SV Premium Palette és SV Bespoke színek különösen gazdag választékát kínálja.

ÜZEMEINK

Az SVO az angliai Warwickshire-ben található 20 millió fontos beruházással létrehozott, vadonatúj technológiai központban működik. Ez a különleges gyártólétesítmény a Jaguar Land Rover kiválósági központja, amely 200 autóipari szakembernek ad munkát. Az SVO 20 000 négyzetméteres cégközpontjában több mint 40 műszaki fejlesztési ellenőrző állomás és egy világszínvonalú fényezőműhely működik.

F-PACE SVR
A FELÜLMÚLHATATLAN SPORTOS SZABADIDŐJÁRMŰ

Az F‑PACE eredeti fényűzését és praktikumát maradéktalanul megöröklő, izgalmas új SVR kivitel a felszínre hozza a típusban rejlő lehetőségeket. Kompresszoros 5.0 V8-as motorjának, fejlett aerodinamikai jellemzőinek, valamint sportos vezetésre optimalizált alkatrészeinek köszönhetően az SVR a valaha létezett leggyorsabb F‑PACE modell.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
XE SV PROJECT 8
MINDEN IDŐK LEGEXTRÉMEBB JAGUAR MODELLJE

A világ leglelkesítőbb sportszedánjának tervezett Project 8 szíve a Jaguar legendás kompresszoros V8-as motorja - a sebesség azonban többről szól, mint a hegyeket megmozgató erőről. A motorsportból származó aerodinamikai csomag, a széles körben alkalmazott karbonszálas anyagok, valamint a könnyű alumínium karosszéria kombinációja minden idők legélénkebb Jaguar modelljét eredményezi.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
SV SZOLGÁLTATÁSOK
SV PRÉMIUM SZÍNPALETTA
A legmodernebb fényezési technológiák, a prémium kidolgozások és a legkiválóbb kézműves mestermunka együtt felülmúlhatatlanul karakteres járműveket teremtenek.
FÉNYEZÉSI TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
SV BESPOKE
Az SV Bespoke csapat máshol elképzelhetetlen mértékben képes egyedi színárnyalatokat kínálni, beleértve a teljesen egyedileg, ügyféligény szerint kikevert színek megvalósítását.
TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁSÉRT FORDULJON HELYI KERESKEDŐJÉHEZ
SV KÖZPONTOK

Az SV Központokban testközelből ismerheti meg különleges járműveinket, és elbeszélgethet az SV szakembereivel.

TESZTJÁRMŰVEK
Szeretne tesztvezetésen kipróbálni egy Jaguar SV modellt? SV központjaink tesztautókkal várják azokat, akik megismerkednének a Jaguar SV mesterműveivel.
SZAKÉRTŐ TUDÁS
Páratlan termékismeretüknek köszönhetően az SV értékesítői mindenben segítségükre lesznek, hogy megépíthesse tökéletes Jaguar járművét.
KÜLÖNLEGESEN FELKÉSZÜLT SZERELŐK
Az SV járművei igazán különlegesek, ezért karbantartásuk is különleges felkészültséget igényel. Éppen ezért SV szakértői központjaink kizárólag a legmagasabban képzett Jaguar szerelőket alkalmazzák. Az SV szakértői központok szerelői magas szintű képzésben részesülnek, hogy a lehető legjobban viselhessék gondját az Ön járművének.
KAPCSOLAT FELVÉTELE SV SZAKÉRTŐVEL

Adja meg irányítószámát, majd a szolgáltatások menüben válassza ki az 'SV szakértői központok' lehetőséget.

SV SZAKÉRTŐ KERESÉSE A KÖZELBEN
AZ SV AZ INSTAGRAMON

Kövesse a @JaguarSV -t, és ismerje meg a világ legkülönlegesebb Jaguar járműveit bemutató, legújabb fényképeket, videókat és történeteket #JaguarSV.

FEDEZZE FEL AZ SV-T AZ INSTAGRAMON:
Értesítést kérek
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.
Állítsa össze saját autóját
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguarját.
Hasonlítsa össze járműveinket
Válasszon ki akár három Jaguar modellt, és hasonlítsa őket össze.
Kereskedő keresése
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben.