SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

A fényűzés, a teljesítmény és a technológia új szintjét elérve különleges Jaguar járműveket teremtünk.

SV PRÉMIUM PALETTA

Az SV technológiai központ saját fényezőműhelyében a szokásosnál gazdagabb színválasztékból csemegézhetnek az ügyfelek; a legmodernebb fényezési technológiák páratlan minőséget eredményeznek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Az SVO zászlóshajókat, korlátozott példányszámú gyűjtői modelleket, valamint gazdagon felszerelt gépkocsikat kínál. Ezek megbabonázó teljesítményükkel, felülmúlhatatlan fényűzésükkel és élvonalbeli technológiájukkal a Jaguar legjavát testesítik meg.

SV TECHNOLÓGIAI KÖZPONT

Az SVO az angliai Warwickshire-ben található 20 millió fontos beruházással létrehozott, vadonatúj technológiai központban működik. Ez a különleges gyártólétesítmény a Jaguar Land Rover kiválósági központja, amely 200 autóipari szakembernek ad munkát. Az SVO 20 000 négyzetméteres cégközpontjában több mint 40 műszaki fejlesztési ellenőrző állomás és egy világszínvonalú fényezőműhely működik.

f-pace svr
A FELÜLMÚLHATATLAN SPORTOS SZABADIDŐJÁRMŰ

Az F‑PACE eredendő fényűzését és praktikumát maradéktalanul megöröklő, izgalmas új SVR kivitel a felszínre hozza a típusban rejlő lehetőségeket. Kompresszoros 5.0 V8-as motorjának, fejlett aerodinamikai jellemzőinek, valamint sportos vezetésre optimalizált alkatrészeinek köszönhetően az SVR a valaha létezett leggyorsabb F‑PACE modell.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
AZ F-TYPE TELJESÍTMÉNYÉNEK A LEGJAVA

"Az F‑TYPE SVR 3,5 másodperc alatt gyorsul 96 km/órára; nyers teljesítményéhez 322 km/óra végsebesség társul. Az újragondolt aerodinamika, a szénszálas aktív hátsó szárny, valamint az intelligens összkerékhajtás együtt minden időjárási körülmények között tökéletesen uralhatóvá teszik a modell szupersportkocsikra jellemző teljesítményét.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

A világ leglelkesítőbb sportszedánjának tervezett Project 8 szíve a Jaguar legendás kompresszoros V8-as motorja - a sebesség azonban többről szól, mint a hegyeket megmozgató erőről. A motorsportból származó aerodinamikai csomag, a széles körben alkalmazott karbonszálas anyagok, valamint a könnyű alumínium karosszéria kombinációja minden idők legélénkebb Jaguar modelljét eredményezi.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
JAGUAR I-PACE <span>e</span>TROPHY
TWENTY I-PACES. TEN CITIES. ONE WINNER.
HÚSZ I-PACE. TÍZ VÁROS EGY GYŐZTES.

A Special Vehicle Operations által megálmodott és megvalósított Jaguar I-PACE eTROPHY a márka innovációs törekvéseinek legújabb, legizgalmasabb fejezetét testesíti meg.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Jaguar modellt, és hasonlítsa őket össze.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguarját.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben.