Ajánlat tavaszi átvizsgálásra

Készüljön ismét a nyárra, hogy a nyári kalandok igazi élményekké váljanak! Látogasson el szervizünkbe, hogy tavaszi átvizsgálást végezzünk gépjárművén!

Szolgáltatásunkra, mellyel felkészítjük autóját a tavaszra, most 50% kedvezményt adunk.

Tavaszi Felkészítés Részletei

Gépkocsi állapotfelmérés:
A tavasz beköszöntével fontos gépkocsija műszaki állapotának felmérése. A téli hónapok erősen igénybe vehetik a gépjármű alkatrészeit, ám az ebből adódó műszaki meghibásodások sok esetben megelőzhetőek egy teljes állapotfelméréssel.

Ennek keretében ellenőrizzük:
• a folyadékszinteket (fék, hűtő, ablakmosó folyadék, illetve motor olaj szint)
• az ablaktörlők állapotát (az elhasználódott ablaktörlők azon túl, hogy nem biztosítanak megfelelő kilátást, ami a közlekedés biztonságát veszélyezteti, extrém esetben kárt tehet a szélvédőben is)
• a guminyomást
• a fék, és futómű alkatrészeinek állapotát
• a kipufogó rendszert

Akciós bruttó ár 13 200 Ft

Futómű ellenőrzés, beállítás

A téli időszakban az utakon lévő, sok esetben nem látható kátyúk miatt a futóművet különböző behatások érik, melyek következtében a futómű geometriája megváltozik. Ez hatással van a gépjármű stabilitására, illetve a gumiabroncsok idő előtti elhasználódására, oly módon, hogy nem megfelelő ferde, vagy egyenletlen kopásához vezethet, amit cserélni szükséges. Az időszakosan elvégzett futómű ellenőrzéssel az abroncs idő előtti cseréje, illetve annak költsége elkerülhető.

Akciós ár: bruttó 18 860 Ft
Amennyiben az átvizsgálás során további javításra váró alkatrészeket találunk és azokat az ajánlattételtől számított 30 napon belül megrendeli, a szervízdíjból 15% kedvezményt biztosítunk.

Az ajánlat kizárólag a Wallis British Motors szervizben érvényes
2022. március 1. és 2022. április 30. között.
Kérjen időpontot az alábbi elérhetőségeken!
<strong>Tavaszi Felkészítés Részletei</strong>

Szalon és Szerviz: Wallis British Motors
1044 BUDAPEST, VÁCI ÚT 76-80.