#INTÉZZEOTTHONRÓL SZERVIZCSOMAG

Ismerje meg az AutoPalace Buda szolgáltatását

#INTÉZZEOTTHONRÓL SZERVIZCSOMAG

Mi intézünk mindent!

Nem kell kimozdulnia otthonról ahhoz, hogy autója továbbra is megbízhatóan működjön! Mi intézünk mindent Ön helyett.

Most az egészségünk megőrzése a legfontosabb, ezért #IntézzeOtthonról SzervizCsomag segítségével a gépjárműve megbízható működéséről is gondoskodni tud otthonról! A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy autója ne hagyja cserben a bevásárlásnál, a gyógyszertárba vagy munkába menet.

Kollégánk az Önnel előre egyeztetett időpontban és helyen átveszi a gépkocsiját, elvégezzük a kötelező szervizt és/vagy a szükséges javításokat, és természetesen teljes körű fertőtlenítés után visszaviszi Önnek a kívánt helyre.

Hogyan működik?


1. A lenti elérhetőségen leadja az igényét az #IntézzeOtthonról SzervizCsomag-ra, majd kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot időpont és helyszín egyeztetése céljából.

2. Munkatársunk a megbeszélt időpontban és helyen átveszi Öntől a gépjárművet.

3. Az autó átvizsgálása után egyeztetünk Önnel a szükséges javításokról.

4. Elvégezzük az Ön által elfogadott árajánlat alapján a szükséges javításokat és igény esetén a hatékonyabb fertőtlenítéshez szükséges pollenszűrő cserét.

5. A gépjármű szervizelése után teljes körű, külső-belső takarítást végzünk az autóján.

6. Ezt követi egy általános beltéri fertőtlenítés a baktériumok és vírusok ellen.

7. Kiállítjuk és e-mailen elküldjük Önnek a számlát, melyet online vagy átutalással rendezhet. Az utalás beérkezését követően kollégánk, maximálisan ügyelve a higiéniai szabályok betartására (maszkban és kesztyűben) visszaviszi Önnek a fertőtlenített gépjárművét a megadott helyszínre.
#IntézzeOtthonról SzervizCsomag szolgáltatásunk díja: Jaguar Land Rover márkák esetén bruttó 17 990 Ft*


*A szolgáltatás kizárólag gépjárműszerviz megrendelése esetén és Budapest területén belül, illetve az Auto Palace Buda 20km-es vonzáskörzetében érvényes. Amennyiben más településről szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjen egyedi árajánlatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Az ajánlat csak az Auto Palace Buda márkakereskedésben érvényes.