<h3 style="color:#fff;">PRO SZOLGÁLTATÁSOK BEÁLLÍTÁSA
PRO SZOLGÁLTATÁSOK BEÁLLÍTÁSA

Touch Pro fejlett szolgáltatások
A Connect Pro csomag részeként elérhető Pro szolgáltatások egy sor fejlett navigációs, infotainment és csatlakozási funkciót biztosítanak a Touch Pro rendszerben. A Pro szolgáltatások az alábbiak szerint állíthatók be.

CSATLAKOZÁS ENGEDÉLYEZÉSE

Az online csatlakozást csak a Pro szolgáltatásokkal felszerelt járműveken kell engedélyeznie, ezzel lehetővé téve az online szolgáltatások teljes beállítását. Hogy a gyújtás a folyamat során végig be legyen kapcsolva, indítsa be az autót, és hagyja járni a motort.

1. LÉPÉS
A folyamat megkezdése előtt be kell helyeznie a micro SIM-kártyát, a SIM-kártya behelyezése oldalon leírtak szerint.
SIM-KÁRTYA BEHELYEZÉSE
2. LÉPÉS
Autójának általános beállítások menüpontjából nyissa meg a kapcsolódási beállításokat, és engedélyezze a mobil adatforgalmat. Bármely képernyőn nyomja meg a Beállítások gombot, majd > Összes beállítás > Funkciók > Csatlakozás > Mobil adatforgalom BE.
3. LÉPÉS
A sikeres csatlakozást követően az érintőképernyő felső sarkában 3G vagy Wi-Fi ikon jelenik meg. Figyelem: a hálózati jel erősségétől függően akár 2 percig is eltarthat, amíg a rendszer kapcsolódik az internethez.
PROFIL LÉTREHOZÁSA

1. LÉPÉS
A Touch Pro Navigation első használatakor a rendszer felkéri, hogy hozza létre és nevezze el személyes profilját. Ezt követően elmentheti kedvenc úti céljait, korábbi utazásait, valamint navigációs beállításait.
 

2. LÉPÉS
Amikor a rendszer erre felkéri, görgessen a képernyő aljára, és válassza ki a Minden bekapcsolása / Bekapcsolás opciót az összes online navigációs funkció aktiválásához. Olyan szolgáltatásokról van szó, mint a forgalmi előzmények vagy a valós idejű forgalom-információ. A Folytatás / Mégsem gombot választva kikapcsolhatja az online navigációs funkciókat.

NAVIGÁCIÓS FELHASZNÁLÓI FIÓK
FIÓK LÉTREHOZÁSA
Miután létrehozta profilját, hozza létre Touch Pro Navigation felhasználói fiókját: ehhez válassza a Bejelentkezés opciót a navigációs főképernyőn.

Erre a rendszer akkor is felkérheti, ha olyan szolgáltatásokat kíván igénybe venni, amelyekhez bejelentkezés szükséges: ilyenek a várható érkezési idő (ETA) megosztása, a Felhő szinkronizálás, vagy az ajtótól ajtóig tartó navigáció.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ELFOGADÁSA Új fiók regisztrálásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A rendszer felkéri, hogy fogadja el a Navigáció felhasználási feltételeket, amelyeket a feltüntetett URL böngészőbe történő begépelésével tekinthet meg.
A JAGUAR ÚTVONALTERVEZŐ ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE
Az InControl Route Planner okostelefonos útvonaltervező alkalmazás segítségével teljes mértékben kiaknázhatja a Jaguar Touch Pro Navigation rendszer képességeit. Az InControl Route Planner okostelefonos alkalmazás ajtótól ajtóig biztosít útbaigazítást. Okostelefonján állítsa be az úticélt. A program elirányítja autójához, ahonnan a fedélzeti navigációs funkció vezeti tovább. Célba érve parkolja le járművét, és okostelefonja megmutatja, hogy az úticélhoz hogyan juthat el gyalogosan vagy tömegközlekedéssel. Az okostelefonos alkalmazásba ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval léphet be, mint amivel autója fedélzetén létrehozta a Touch Pro Navigation fiókot.


LETÖLTÉS APPLE IOS-RE

LETÖLTÉS ANDROIDRA
AZ INCONTROL ROUTE PLANNER ÚTVONALTERVEZŐ MEGNYITÁSA
Az InControl Route Planner lehetővé teszi útvonalak előzetes megtervezését, úticélok és helyszínek mentését. Ha autója rendelkezik Pro szolgáltatásokkal, ezeket az útvonalakat autójából is megnyithatja. Touch Pro Navigation fiókját erről a weboldalról is kezelheti: lépjen be ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval, mint amit Jaguarja fedélzeti navigációs rendszerében is használ.
A legújabb térképfrissítések elérésére vonatkozóan az InControl Route Planner 'Térképek és szolgáltatások' fejezetében talált tájékoztatást.
INCONTROL ROUTE PLANNER MEGNYITÁSA
INCONTROL ROUTE PLANNER MEGNYITÁSA LIVE ALKALMAZÁSOK BEÁLLÍTÁSA

Jaguar gépkocsijának Touch Pro infotainment rendszerébe egy sor LIVE alkalmazást tölthet le, amelyeken keresztül élő információkat kaphat az időjárásról, a repülőgép járatokról, valamint a legfrissebb hírekről.

1. LÉPÉS
A LIVE alkalmazások kiválasztásához és aktiválásához autója érintőképernyőjén válassza az Extra szolgáltatások menüpontot.
2. LÉPÉS
Lépjen be a Protect fiókhoz tartozó e-mail címmel és jelszóval. Becenevet is választhat, és beállíthat egy PIN-kódot, így legközelebb fiókadatainak megadása nélkül léphet be. Ha nem lép be, beállításait nem menti a rendszer.
3. LÉPÉS
Ha a Frissítés oldalon lefelé mutató zöld nyíl jelenik meg, frissítés érhető el. Szükség esetén válassza a Frissítés opciót*.
JAGUAR INCONTROL TÁMOGATÁS
BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA
Regisztráljon a My Jaguar InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
A MY JAGUAR INCONTROL WEBOLDAL MEGNYITÁSA
INCONTROL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen az InControl szolgáltatásról.
KAPCSOLATFELVÉTEL
GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
A Jaguar InControl felhasználási feltételei.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Jaguar InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

*You might need to switch off the engine, wait for a few minutes, and then start the engine again, in order to see the completed updates.
 
Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.