INCONTROL ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE
INCONTROL ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE
1. LÉPÉS
Az InControl alkalmazás a legtöbb Android vagy Apple iOS rendszerű okostelefonon elérhető. Ellenőrizze készüléke kompatibilitását.
KOMPATIBILITÁS ELLENŐRZÉSE
2. LÉPÉS
Töltse le okostelefonjára az InControl alkalmazások indítóprogramját, és futtassa azt. A sikeres telepítést követően nyissa meg az alkalmazást.
LETÖLTÉS APPLE IOS-RE
LETÖLTÉS ANDROIDRA
3. LÉPÉS
A rendszer felkéri, hogy a beállítás befejezéséhez kövesse az automatikus gyorsindítás útmutatót. Immár csatlakoztathatja telefonját Jaguarjához az InControl alkalmazások segítségével.
CSATLAKOZTASSA TELEFONJÁT JAGUARJÁHOZ AZ INCONTROL ALKALMAZÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL
1. LÉPÉS: CSAK ANDROID KÉSZÜLÉKEK ESETÉN
Android készülékek esetén: először párosítsa és csatlakoztassa telefonját az autóhoz a Jaguar Bluetooth segítségével (telefonhívások és audio streaming céljára). Erre a lépésre iOS készülékek esetén nincs szükség.
BLUETOOTH FAQS
2. LÉPÉS
Győződjön meg arról, hogy készüléke nincs lezárva, illetve nyissa ki / távolítsa el az esetleges tokokat vagy védőburkolatokat (egyes tokok becsukva zárolják a telefont.)
3. LÉPÉS
A telefonhoz mellékelt USB kábel segítségével csatlakoztassa telefonját az autó fedélzeti USB aljzatához.
4. LÉPÉS
Ha Ön iPhone készüléket használ, és az InControl Apps még nem fut, a rendszer felkéri, hogy nyissa meg az alkalmazást. Ha Ön Android készüléket használ, a rendszer felkínálja a Mindig engedélyez lehetőséget, amivel a jövőben elkerülheti a rákérdezést.
5. LÉPÉS
Az érintőképernyőn válassza az InControl alkalmazások opciót. Az InControl alkalmazásokon keresztül kizárólag a Jaguar által jóváhagyott alkalmazások használhatók. Ezek némelyikének használatához előfizetésre lehet szükség.
6. LÉPÉS
Az érintőképernyőn válasszon a következő lehetőségek közül: View (alkalmazások használata hang nélkül) vagy View and Listen (alkalmazások használata hanggal, pl. zenelejátszó, telefonhívások.)
APPLE IOS BIZTONSÁGI FRISSÍTÉSEK <span style="text-transform: lowercase">i</span>OS

Az iOS 9 és újabb operációs rendszerek legújabb biztonsági frissítésének részeként az InControl Apps röviden jóváhagyását kéri, mielőtt bármely kompatibilis alkalmazást engedélyezné az autóban. További tájékoztatást az InControl Connect Gy.I.K. Biztonsági frissítés fejezetében talál.

ÚJ BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
Az engedélyezésre váró alkalmazások szürke színnel jelennek meg, és az engedélyezés elvégzéséig nem használhatók.
ENGEDÉLYEZÉS
A Jaguar érintőképernyőjén válassza ki a megnyitni kívánt, szürke alkalmazást, majd kövesse a bal oldalon megjelenő utasításokat. A folyamat közben kétszer is engedélyeznie kell okostelefonján. Ezt a folyamatot minden egyes alkalmazás esetében csak egyszer kell elvégeznie.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Elképzelhető, hogy okostelefonján nem a legfrissebb szoftver fut. A telefon Beállítások menüjében ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll-e szoftverfrissítés.
JAGUAR INCONTROL TÁMOGATÁS
BELÉPÉS SZEMÉLYES INCONTROL FIÓKJÁBA
Regisztráljon a My Jaguar InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
A MY JAGUAR INCONTROL WEBOLDAL MEGNYITÁSA
INCONTROL SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen az InControl szolgáltatásról.
KAPCSOLATFELVÉTEL
GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
A Jaguar InControl felhasználási feltételei.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

To use Jaguar approved apps on your car’s Touchscreen, choose InControl Apps when you order your new Jaguar. There’s a one-off payment, and the hardware can only be fitted at the factory. InControl App for your smartphone is available free of charge on both Google Play and the Apple App Store. Some third party apps may require a purchase or subscription. Once connected to your smartphone, InControl Apps can be controlled from your Jaguar’s Touchscreen.

CHECK COMPATIBILITY
INCONTROL APPS
MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Jaguar InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.