ipace
I-PACE

Jaguar I-PACE kiterjesztett garancia szolgáltatás

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

2020. December 31-IG TÖRTÉNŐ SZERZŐDÉS ESETÉN

MOST 5 ÉV VAGY 140.000 KM KITERJESZTETT GARANCIÁVAL, 5 ÉV ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSSAL ÉS AKÁR 68.000 KM FUTÁSTELJESÍTMÉNYIG TERJEDŐ KARBANTARTÁSSAL

TISZTÁN ELEKTROMOS JAGUAR I-PACE

Bemutatkozik a Jaguar első, tisztán elektromos meghajtású sport-szabadidőjárműve.

360°-OS KÜLSŐ KÉP MEGTEKINTÉSE

GYORSULÁS
0-100 km/óra 4,8 másodperc alatt

HATÓTÁVOLSÁG
470 km, WLTP ciklus szerint*

*A WLTP (globális harmonizált könnyű gépjármű teszteljárás) a 2017-től folyamatosan bevezetésre kerülő új eljárás, amely az Európában forgalomba állított személygépjárművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket, a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
Db autót talált:
LEGFONTOSABB JELLEMZŐK
FELVILLANYOZÓ VEZETÉSI ÉLMÉNY
Az I-PACE mindenekelőtt Jaguar – igazi, vezetésre termett autó. A villanymotorok késlekedés nélkül leadott 696 Nm maximális forgatónyomatéka és a jármű csaknem tökéletes tömegelosztása sportautós dinamikával ruházza fel a modellt.
FEDEZZE FEL A TELJESÍTMÉNYT
DINAMIKUS, IZGALMAS VONALAK
Az elegáns, különösen áramvonalas vonalvezetés és a csekély, mindössze 0,29-es közegellenállási együttható révén az I-PACE szinte szeli a levegőt, ami menetstabilitásának és hatótávolságának egyaránt jót tesz. Akármerről nézzük, az I-PACE izgalmakat ígér, hála a lendületes csípővonalnak, a drámai hatású első aerodinamikai kialakításnak, és a karakteres hátsó vállaknak.
KÜLSŐ FORMATERV MEGISMERÉSE
BELSŐ BÉKE
Az I-PACE a technológia és a tágas tér tökéletes egységét kínálja. A belső kialakítás letisztult és szellős, kellemes tapintású részletekkel és lendületes vonalakkal. Az elektromos hajtáslánc minimális helyet foglal, így a tervezők szabad kézzel alakíthatták különösen kényelmesre az I-PACE belső terét.
ISMERJE MEG A BELSŐ TERET
MINDIG ÖN IRÁNYÍT 
Az új, egy érintéssel vezérelhető Pivi Pro szórakoztató rendszerről egyetlen pillantással leolvasható minden fontos információ. Az okostelefon ihlette, és kezelése épp olyan egyszerű.
FEDEZZE FEL A FEDÉLZETI TECHNOLÓGIÁKAT
I-PACE EXTERIOR
POWERTRAINS
I-PACE INTERIOR
HAJTÁSLÁNC
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT
I-PACE: A RÉSZLETEK
I-PACE HATÓTÁVOLSÁG-KALKULÁTOR 
A hatótávolság-kalkulátor segítségével kiderítheti, hogyan illik bele a Jaguar I-PACE élete mindennapi ritmusába. 
MENETTELJESÍTMÉNY
Azonnal jelentkező forgatónyomatékának és összkerékhajtásának köszönhetően az I-PACE sportautókra jellemző gyorsulásra képes. Álló helyzetből 4,8 másodperc alatt éri el a 100 km/órát.
AKKUMULÁTOR
Az I-PACE 90 kWh kapacitású akkumulátora nagy energiasűrűségű lítium-ion cellákból épül fel. A rendszer kialakítása és ultramodern hőszabályozási rendszere hosszú élettartamot, valamint hosszan fenntartható csúcsteljesítményt eredményez.
TELJESÍTMÉNY
Az I-PACE két darab állandó mágneses szinkron villanymotort alkalmaz. Az I-TYPE Forma-E versenyautóéhoz hasonló technológiát alkalmazó villanymotorok kombinált teljesítménye 400 LE, a rendszerteljesítmény 696 Nm.
MÉRETEK
Az I-PACE öt teljes értékű ülést, innovatív tárolási megoldásokat, tágas (több mint 1453 literes) hátsó csomagtartót, valamint 27 literes első tárolórekeszt kínál.
I-PACE TÖLTÉS 
Az I-PACE-hez kétféle töltőkábelt mellékelünk, így járművét akár otthon, akár az egyre nagyobb számban fellelhető nyilvános töltőpontok valamelyikén feltöltheti. 
FEDEZZE FEL, MILYEN VILLANYAUTÓ-TULAJDONOSNAK LENNI
VILLAMOSÍTÁS
HATÓTÁVOLSÁG ÉS TÖLTÉS
Akár először vásárol elektromos járművet, akár van már tapasztalata, derítse ki, hogyan illik bele a Jaguar I-PACE élete mindennapi ritmusába.
HATÓTÁVOLSÁG ÉS TÖLTÉS FELFEDEZÉSE
TÁMOGATÁS
Az I-PACE tulajdonosok az elektromos járművekkel járó összes anyagi előnyt élvezhetik. A mindennapi használatot kényelmesebbé és költséghatékonyabbá tevő kedvezmények között említhetjük a kormányzati támogatást, az útadó-mérséklést, a csökkentett mértékű dugódíjat, vagy a teljes utaskihasználtságú járművek számára fenntartott forgalmi sávok használatát. A kedvezmények, és úthasználati díjak országonként eltérőek lehetnek, érdeklődjön helyi, hivatalos Jaguar márkakereskedőjénél a részletekről!
ISMEJE MEG AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEKET MEGILLETŐ TÁMOGATÁSOKAT
INNOVÁCIÓS VERSENY 
A Jaguar célja, hogy a létező legélvezetesebben vezethető, legkívánatosabb villanyautót állítsa négy kerékre. 2016-ban ezért csatlakoztunk a Forma-E mezőnyéhez. A bajnokságban folyamatosan tesztelhetjük és fejleszthetjük azokat az új technológiákat, amelyeket felhasználva közúti típusainkat is tökéletesíthetjük, így Ön mindenkor hamisítatlan Jaguar élményben részesülhet.
VILLAMOSÍTÁS FELFEDEZÉSE
VÁLASSZON MODELLT

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

VÁLASSZON MODELLT
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben

A WLTP (globális harmonizált könnyű gépjármű teszteljárás) a 2017-től folyamatosan bevezetésre kerülő, új eljárás, amely az Európában forgalomba állított személygépjárművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket, a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

A hivatalos EU tesztadatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok, illetve az elektromos teljesítményadatok a vezetési stílustól és a környezeti feltételektől függően eltérőek lehetnek.

A teljesítményadatok nem vonatkoznak a kínai piacon forgalmazott modellekre.

Elképzelhető, hogy a leírásban szereplő egyes funkciók felár ellenében elérhetők. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi Jaguar értékesítőjével. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által java