F-Pace

Jaguar F-PACE komplett garancia szolgáltatás

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

2020. December 31-IG TÖRTÉNŐ SZERZŐDÉS ESETÉN

MOST 5 ÉV VAGY 140.000 KM KITERJESZTETT GARANCIÁVAL, 5 ÉV ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSSAL ÉS AKÁR 68.000 KM FUTÁSTELJESÍTMÉNYIG TERJEDŐ KARBANTARTÁSSAL

Jaguar F-PACE SPECIÁLIS KÉSZLET AJÁNLAT
TUDJON MEG TÖBBET

MOST 5 ÉV VAGY 140.000 KM KITERJESZTETT GARANCIÁVAL, 5 ÉV ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSSAL ÉS AKÁR 68.000 KM FUTÁSTELJESÍTMÉNYIG TERJEDŐ KARBANTARTÁSSAL

December 31-ig történő forgalomba helyezés esetén

AZ ÚJ JAGUAR F‑PACE

Nagyteljesítményű luxus szabadidőjárművünk a díjnyertes formavilágot a Jaguar teljesítményével és ösztönösen kezelhető technológiákkal kombinálva teszi különleges élménnyé a mindennapos utazásokat. Mostantól akár plug-in hibrid hajtáslánccal is.

PANORÁMA KÉP MEGTEKINTÉSE
FEDEZZE FEL A MODELLT

test

VEGYES CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
Akár 54

VEGYES ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS l/100km
Akár 2,4

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar F-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben.
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
Db autót talált:
formatervezés
FEDEZZE FEL A <br>BELSŐ TERET
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET

A belső tér kialakításakor minden apró részletre ügyeltünk, így teremtve pihentető környezetet Ön és utasai számára. A Jaguar F‑PACE és a Jaguar F‑PACE R‑Dynamic vadonatúj belső terében prémium anyagok, új színvilág és még kényelmesebb ülések várják.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
OPTIKAI RÉSZLETEK
OPTIKAI RÉSZLETEK

Az F‑PACE áttervezett belső terében Luxtec- vagy bőrborítású felületek, puha tapintású anyagok és tetszetős dekorelemek várják az utasokat. A megjelenés a legkiválóbb brit kézműves hagyományokat idézi, még emlékezetesebbé téve a vezetés élményét

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
FEDEZZE FEL A<br> KÜLSŐ DIZÁJNT
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT

Az egybefüggő motorházfedél, a mélyített hűtőmaszk, az új, dupla 'J' alakú, karakteres fényszórók és a szélesebb légbeömlők mind hozzájárulnak a Jaguar F‑PACE dinamikus kiállásához és megjelenéséhez. Az átrajzolt hátsó lökhárító megjelenését új integrált kipufogóvégek1 teszik teljessé, kihangsúlyozva az autó célratörő karakterét.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MENETTELJESÍTMÉNYEK
MENETTELJESÍTMÉNYEK
<h4>MENETTELJESÍTMÉNYEK</h4>

Az F‑PACE a lélegzetelállító teljesítményt intelligens vezetőtámogató technológiákkal társítja.

PLUG-IN <br>HYBRID
ÚJ JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID SZABADIDŐJÁRMŰ

Az új F‑PACE Plug‑in Hybrid még takarékosabb üzemet kínál, tisztán elektromos üzemmódban pedig károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet.

MODELL FELFEDEZÉSE
SVR
F‑PACE SVR

5.0 V8-as kompresszoros motorjával és 286 km/óra végsebességével az F‑PACE SVR a Jaguar felülmúlhatatlanul sportos szabadidőjárműve.

MODELL FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
HIBRID, BENZIN- VAGY DÍZELMOTOR?
Az F‑PACE új mild hibrid benzin- és dízelmotorokkal rendelhető, vagy válassza a vadonatúj Jaguar Plug-in Hybrid hajtásláncot, amely még csekélyebb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást kínál. Minden modellt nyolcfokozatú automata sebességváltóval szereltek fel.
EXKLUZÍV JAGUAR RÉSZLETEK
Válasszon a korlátokat nem ismerő menetdinamika vagy a végletekig takarékos üzem között. A JaguarDrive Control dinamikus üzemmódban még gyorsabb kapcsolásokat biztosít, míg Eco üzemben hamar felváltva takarékoskodik az üzemanyaggal. Ha csökken a tapadás, az eső, jég és hó üzemmódot választva a rendszer visszaveszi a gyorsítóképességet.
SPORTOS ÉS MÉLTÓSÁGTELJES
A Jaguar intelligens hajtáslánc-dinamikával társított, prediktív összkerékhajtási rendszert kínál. Míg más rendszerek csupán a tapadásvesztés után aktiválódnak, a Jaguar AWD rendszer még megcsúszás előtt átcsoportosítja a hajtóerőt az első kerekekre, így képes megőrizni a jármű vezethetőségét és stabilitását.
FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA
ALAPFELSZERELTSÉG AZ EGYSZERŰSÉG

A Pivi alapfelszereltségű jellemzői:

• 11,4" érintőképernyő
• DAB digitális rádió
• Újonnan kialakított kezelőfelület
• Apple CarPlay® 2
• Android AutoTM 3
• Remote 4


Válassza a Pivi Pro5 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer, és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt.

AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ

A vadonatúj nagyfelbontású, 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelzőjén különböző információkat jeleníthet meg, a teljes képernyős 3D navigációtól kezdve a menetadatokon át az audiorendszer aktuálisan lejátszott zeneszámáig.

Az opciós Head-up Display 6 a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt. A színes kijelzőről olyan kulcsfontosságú adatokat olvashat le, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk.

MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

A brit MeridianTM audiorendszer tökéletes zenei élményt biztosít. Jóval többről van szó, mint nagyobb hangerőről. A lényeg a tiszta és élethű hangzás fokozott mélysége, amelyet fejlett akusztikai technológiák, illetve stratégiai pontokon elhelyezett hangszórók segítségével valósítanak meg: az így létrehozott 'hangzástér' tökéletesen illeszkedik az F‑PACE belső teréhez. Válasszon az opciós MeridianTM vagy MeridianTM Surround audiorendszerek között.

CSEND ÉS BÉKE

A MeridianTM Audio7 hangspecialista innovatív technológiájával megvalósított aktív útzaj-csillapítás és a csökkentett rezgésszint révén az F‑PACE minden eddiginél jobb utazási komfortot biztosít Ön és utasai számára.

FOLYAMATOS KAPCSOLÓDÁS
Az online csomag8 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

• Korlátlan média streaming
• Online hangfelismerés
• Időjárás-előrejelzés
• Online naptár-szinkronizálás
SZÓRAKOZTATÁS MINDENKINEK
Válassza az opciós Wifi hotspotot mobil adatcsomaggal9, és a következő szolgáltatásokat is igénybe veheti:​

• Kedvenc média streaming szolgáltatások
• Akár 20GB havi adatforgalom
• Antennával erősített vétel
• Egyszerre több készülék csatlakoztathatósága
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ
A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LEVEGŐ IONIZÁLÁS PM2,5 SZŰRŐVEL
Az opciós NanoeTM ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. A rendszer aktiválásakor a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2,5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).
PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG
PRAKTIKUS CSOMAGTARTÓ
Az F‑PACE akár 778 literes1, 10 csomagtartót kínál, anélkül, hogy otthon kellene hagynia barátait, családtagjait. Ha még több helyre van szüksége, a második sori üléseket lehajtva 182710 literre bővítheti a csomagtartót. Az F‑PACE munkanapokon és a hétvégén egyaránt kielégíti igényeit.
ACTIVITY KEY
A víz- és ütésálló, vadonatúj Activity Key11 segítségével zárhatja, nyithatja és beindíthatja járművét. Mostantól nincs szükség a hagyományos indítókulcsra: sportoljon, kiránduljon felszabadultan barátaival.
PIXEL LED FÉNYSZÓRÓK KARAKTERES NAPPALI VILÁGÍTÁSSAL
Az opciós Pixel LED fényszórók dinamikus irányjelző fényeket kaptak. Az adaptív világítás még jobb látási viszonyokat teremt, úgy osztva meg a fénypászmát, hogy megakadályozza a szembejövők elvakítását.
VEZETŐTÁMOGATÁS
A Jaguar F‑PACE vezetőtámogató funkciói megkönnyítik a városi manőverezést és a parkolást, illetve élvezetesebbé teszik a vezetést autópályán. Ezek a technológiák stresszmentes, ezért élvezetesebb vezetést biztosítanak.
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
VÁLASSZON JAGUAR F‑PACE MODELLT
Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.

VÁLASSZON MODELLT
GALÉRIA
A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. Új Jaguar F‑PACE. Lelje örömét a részletekben.

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MŰSZAKI ADATOK
Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.

MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
A TÖKÉLETES VEZETÉSI ÉLMÉNY KEZDETE

Praktikus és takarékos, nagyteljesítményű luxus szabadidőjármű. A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar F‑PACE szabadidőjárművét.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
JAGUAR TARTOZÉKOK
JAGUAR TARTOZÉKOK

Ha azt szeretné, hogy autója tökéletesen igazodjon életstílusához, válogasson az opciók és a praktikus Jaguar tartozékok széles kínálatából, és tegye még egyedibbé az F‑PACE-t.

TARTOZÉKOK KERESÉSE
A JAGUAR KOLLEKCIÓ
A JAGUAR KOLLEKCIÓ

A fényűző ruhadarabokat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat tartalmazó, exkluzív kollekciót járműveink személyisége és formaterve ihlették.

VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar F-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.

A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.


WLTP értékek megtekintése.
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

1 Hajtáslánctól függően.

2 Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

3 Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

4 A Remote funkció olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Jaguar Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

5 A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

6 Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető. A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelennek meg a szélvédőn.

7 Opciós funkció.

8 A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

9 A képen látható Jaguar Click and Go tartozék külön kapható. A táblaszámítógép nem része az ajánlatnak. A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.jaguar.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.

10 A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba. A tetőkárpitig mért térfogat. A csomagtartó elrendezése és a maximális kapacitás modelltől, valamint a pótkerék méretétől (teljes méretű vagy helytakarékos) függően eltérhet.

11 Az Activity Key akkumulátora mintegy két óra alatt feltölthető, és ezt követően akár 10 napon át használható.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.


A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.
Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye.
A NanoeTM a Panasonic Corporation védjegye.