AZ ÚJ JAGUAR E‑PACE

Az E-PACE a Jaguar első kompakt szabadidőjárműve. A megjelenés, a dinamizmus és a sportos vezethetőség egyedi ötvözete. Mostantól akár plug-in hibrid hajtáslánccal is.

PANORÁMA KÉP MEGTEKINTÉSE

FEDEZZE FEL A MODELLT

VEGYES CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
Akár 43

VEGYES ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS l/100km
Akár 2,0

E-PACE

Jaguar E-PACE komplett garancia szolgáltatás.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

2020. December 31-IG TÖRTÉNŐ SZERZŐDÉS ESETÉN

MOST 5 ÉV VAGY 140.000 KM KITERJESZTETT GARANCIÁVAL, 5 ÉV ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁSSAL ÉS AKÁR 68.000 KM FUTÁSTELJESÍTMÉNYIG TERJEDŐ KARBANTARTÁSSAL

JAGUAR E-PACE KIEGÉSZÍTŐ CSOMAG
TEKINTSE MEG!
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar E-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben.
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
https://new.carsinventory.com/api2/98a75d8c3850510b3de1c5d7710d2428518f0a45?land=hu
Db autót talált:
FORMATERVEZÉS
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET

Az E‑PACE tökéletesen megtervezett belső terében öncélú részletek helyett célszerű, mégis divatos és kifinomult megoldásokkal találkozunk.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
OPTIKAI JELLEMZŐK
OPTIKAI JELLEMZŐK

Az E‑PACE utastere ugyanolyan kényelmes, mint amilyen karakteres. A harmonizáló színű öltésekkel varrott Windsor bőrülések hamisítatlan luxust kínálnak, míg ha az élénk színek és a kontrasztos öltések mellett dönt, kiemelheti a modell életvidám esztétikumát. Opciós lehetőséges széles választékából teheti teljesen egyedivé az E‑PACE szabadidőjárművet.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT

A sportautók által ihletett formaterv és a szabadidőjárművekre jellemző praktikum tökéletes egysége. Merész formai részletek, az oldalsó légbeömlőktől a hűtőmaszkig.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MENETTELJESÍTMÉNYEK
MENETTELJESÍTMÉNYEK
MENETTELJESÍTMÉNYEK

A dinamizmus és a rugózási kényelem egyedülálló harmóniája – élje át a Jaguar szabadidőjármű vezetésének izgalmát. A vadonatúj, továbbfejlesztett motorok (hibrid egységeket is magában foglaló) széles választékából mindenki megtalálja azt, amely tökéletesen megfelel az igényeinek.

PLUG-IN<br> HYBRID
AZ ÚJ JAGUAR E‑PACE PLUG‑IN HYBRID KOMPAKT SZABADIDŐJÁRMŰ

A Jaguar E‑PACE összes imádnivaló tulajdonsága, még kedvezőbb üzemanyag-fogyasztással és fenntartási költségekkel.

MODELL FELFEDEZÉSE
300 SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Az egyedi stíluselemek különleges személyiséggel ruházzák fel a Jaguar E‑PACE 300 SPORT modellt, a lényeg azonban a motorházfedél alatt rejtőzik. Az Active Driveline technológiával felszerelt négyhengeres, 300 lóerős motor optimális vezethetőséget és magával ragadó vezetési élményt biztosít.

MODELL FELFEDEZÉSE
VIEW SPECIFICATIONS
VADONATÚJ MOTORKÍNÁLAT
Kiegyensúlyozott vezethetőséget, közvetlen gázreakciókat és még kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást biztosítanak az E‑PACE hibrid hajtásláncai, a mild hybrid benzin- és dízelmotoroktól a plug-in hybrid modellig.
ÖSSZKERÉKHAJTÁS
A legkülönfélébb útviszonyok között is kiemelkedő teljesítményt nyújtó összkerékhajtási (AWD) rendszer intelligens módon osztja meg a hajtóerőt az első és a hátsó tengely között. Az optimális tapadást és erőátvitelt nyújtó összkerékhajtás egyrészt dinamikus vezethetőséget biztosít, másrészt kedvezőtlen időjárási és útviszonyok mellett is fokozott stabilitást kínál, így Ön minden helyzetben örömét lelheti a vezetésben.
ADAPTIVE DYNAMICS
Az opciós Adaptive Dynamics rendszer felügyeli a kerekek helyzetét és a karosszéria mozgását, így biztosítva precíz dinamikát és komfortos rugózást. Az adaptív lengéscsillapítók a kifinomultság, a menetkomfort és a dinamizmus közötti optimális egyensúlyt szavatolnak. ​
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA
ALAPFELSZERELTSÉG AZ EGYSZERŰSÉG

A Pivi alapfelszereltségű jellemzői:

• 11,4" érintőképernyő
• DAB digitális rádió
• Újonnan kialakított kezelőfelület
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote 3


Válassza a Pivi Pro4 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer, és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt.

AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ

A vadonatúj nagyfelbontású, 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelzőjén különböző információkat jeleníthet meg, a teljes képernyős 3D navigációtól kezdve a menetadatokon át az audiorendszer aktuálisan lejátszott zeneszámáig.

Az opciós Head-up Display 2 a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt. A színes kijelzőről olyan kulcsfontosságú adatokat olvashat le, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk.

MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

A brit MeridianTM audiorendszer tökéletes zenei élményt biztosít. Jóval többről van szó, mint nagyobb hangerőről. A lényeg a tiszta és élethű hangzás fokozott mélysége, amelyet fejlett akusztikai technológiák, illetve stratégiai pontokon elhelyezett hangszórók segítségével valósítanak meg: az így létrehozott 'hangzástér' tökéletesen illeszkedik az E‑PACE belső teréhez. Válasszon az opciós MeridianTM vagy MeridianTM Surround audiorendszerek között.

FOLYAMATOS KAPCSOLÓDÁS
Az online csomag beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

• Korlátlan média streaming6
• Online hangfelismerés
• Időjárás-előrejelzés
• Online naptár-szinkronizálás
SZÓRAKOZTATÁS MINDENKINEK
Válassza az opciós Wifi hotspotot mobil adatcsomaggal7, és a következő szolgáltatásokat is igénybe veheti:​

• Kedvenc média streaming szolgáltatások 8
• Akár 20GB havi adatforgalom
• Antennával erősített vétel
• Egyszerre több készülék csatlakoztathatósága
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ
A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PM2.5 SZŰRŐVEL
Az opciós Nanoe™ ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. Nyomja meg a PURIFY gombot, és a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2.5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).
PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG
TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK
Az E‑PACE sportautókat idéző megjelenése mellett tágas csomagtartót és kategóriaelső utastéri tárolási megoldásokat kínál. A tágas kesztyűtartóban és a mély első ajtózsebekben a keze ügyében tarthatja személyes tárgyait, míg a csomagtartó kapacitása hosszabb utazásokra is elegendő.
ACTIVITY KEY
A víz- és ütésálló, vadonatúj Activity Key9 segítségével zárhatja, nyithatja és beindíthatja járművét. Mostantól nincs szükség a hagyományos indítókulcsra: sportoljon, kiránduljon felszabadultan barátaival.
PIXEL LED FÉNYSZÓRÓK
Az opciós Pixel LED fényszórók dinamikus irányjelző fényeket kaptak. Az adaptív világítás még jobb látási viszonyokat teremt, úgy osztva meg a fénypászmát, hogy megakadályozza a szembejövők elvakítását.
VEZETŐTÁMOGATÁS
A Jaguar E‑PACE vezetőtámogató funkciói megkönnyítik a városi manőverezést és a parkolást, illetve élvezetesebbé teszik a vezetést autópályán. Ezek a technológiák stresszmentes, ezért élvezetesebb vezetést biztosítanak.
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
VÁLASSZON JAGUAR E‑PACE MODELLT
Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.


VÁLASSZON MODELLT
CHOOSE YOUR MODEL
GALÉRIA
A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. Az E‑PACE a kifinomultság, a praktikum és a magabiztos vezethetőség szinonimája.


GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MŰSZAKI ADATOK
Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.


MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
A TÖKÉLETES VEZETÉSI ÉLMÉNY KEZDETE

Praktikus és takarékos, nagyteljesítményű luxus szabadidőjármű. A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar E‑PACE szabadidőjárművét.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
JAGUAR TARTOZÉKOK
JAGUAR TARTOZÉKOK

Tegye még személyesebbé az E‑PACE megjelenését, vagy szerelje fel autóját praktikus tartozékokkal. A kiegészítők gazdag kínálatából igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja autóját.

TARTOZÉKOK KERESÉSE
A JAGUAR KOLLEKCIÓ
A JAGUAR KOLLEKCIÓ

A fényűző ruhadarabokat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat tartalmazó, exkluzív kollekciót járműveink személyisége és formaterve ihlették.

VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti ideális Jaguar E-PACE szabadidőjárművét.
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Tekintse meg, töltse le a legfrissebb Jaguar brosúrákat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Jaguar hírekért.

A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

WLTP értékek megtekintése.
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket; a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

1Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

3A Remote funkció olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Jaguar Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

4 A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Jaguar kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

5Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6Fair use policy applies. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

7A képen látható Jaguar Click and Go tartozék külön kapható. A táblaszámítógép nem része az ajánlatnak. A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.jaguar.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.

8Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content. HD video will significantly increase data usage. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

9Az Activity Key akkumulátora mintegy két óra alatt feltölthető, és ezt követően akár 10 napon át használható.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.


A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Jaguar kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.


A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.
Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye.
A NanoeTM a Panasonic Corporation védjegye.