REMOTE ESSENTIALS ÉS REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS ÉS REMOTE PREMIUM

A legtöbb Android és Apple iOS okostelefonnal kompatibilis Remote Essentials és Remote Premium alkalmazások lehetővé teszik, hogy Ön a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphessen autójával az InControl Remote alkalmazás által felépített adatkapcsolaton keresztül.

Ha a Remote Essentials vagy a Remote Premium szolgáltatást választja, okostelefonján követheti nyomon Jaguarja státuszát és állapotát, valamint a távolból vezérelheti is azt.

• A Jármű állapot információ segítségével a távolból megtekintheti a járműadatokat, az üzemanyagszinttől az ajtók és ablakok helyzetéig.
• Az Utazások előzmény segít nyomon követni kiadásait.
• A Remote klímaszabályozás funkció segítségével előre beállíthatja az ideális utastér-hőmérsékletet
• A Remote Beep és Flash funkció a legzsúfoltabb parkolóban is segít megtalálni járművét.
• A Remote zárműködtetés funkció segítségével a távolból is reteszelheti vagy oldhatja az ajtózárakat.

A választott opciótól függően a szolgáltatások lehetővé teszik a zárak oldását / reteszelését, az autó távolból történő előfűtését / előhűtését a klímaberendezés segítségével* , a parkoló autó helyzetének megállapítását fény- és hangjelzés alkalmazásával, és így tovább.

A Remote Essentials szinte minden esetben az alapfelszereltség része - kérdezze márkakereskedőjét. A Remote Premium a Connect vagy Connect Pro opciók elemeként elérhető. A Remote Premium a kapcsolódás csomag részeként is elérhető.

A Remote Essentials és a Remote Premium funkciók egyaránt tartalmazzák a következőket:

JÁRMŰ STÁTUSZ INFORMÁCIÓ
Ellenőrizze az üzemanyagszintet, a hatótávolságot vagy az ajtók, az ablakok és a zárak státuszát. Tekintse meg, hol parkolt legutoljára, és találjon vissza autójához gyalogos útbaigazítással.

JÁRMŰ KARBANTARTÁS FIGYELMEZTETÉSEK
Megtekintheti a karbantartási eseményeket – pl. alacsony folyadékszintek – és tanácsot kérhet a teendőkről.

UTAZÁSI ELŐZMÉNYEK
A jóváhagyás esetén működő funkció automatikusan rögzíti az utazási előzményeket, beleértve az útvonal- és fogyasztási adatokat. Az információ e-mail üzenetbe vagy Excel formátumba exportálható költségelszámolás céljára.

REMOTE KLÍMABERENDEZÉS
Készítse elő Jaguarját az utazásra: állítsa be előre a hőmérsékletet, és utasaival együtt az első pillanattól fogva tökéletes kényelemnek örvendhet. A rendszer a motor távoli beindításával működik.*

REMOTE BEEP és FLASH
A funkció aktiválja a Jaguar vészvillogóit, tompított világítását, valamint hangjelzést bocsát ki, hogy Ön akár egy zsúfolt parkolóban is megtalálja autóját.

REMOTE ZÁRMŰKÖDTETÉS
Egyetlen gombnyomással a távolból nyithatja vagy zárhatja az ajtókat. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás Járműbiztonság képernyőjén nyomja meg a 'zár' gombot, és ezzel az egy mozdulattal bezárja az ajtókat, élesíti a riasztóberendezést, behajtja a külső tükröket, és felhúzza az ablakokat. A 'nyit' gombra kattintva a külső tükrök kinyílnak, bekapcsol a tompított világítás, és kétszer felvillan a vészvillogó.

REMOTE RIASZTÓ KIKAPCSOLÁS
Okostelefonja figyelmezteti, ha megszólalt az autóriasztó, és felkínálja a lehetőséget, hogy a távolból kikapcsolja azt.

ÉBRESZTŐ FUNKCIÓ
Ha négy napig nem vezeti Jaguarját, energiatakarékossági okokból lekapcsol néhány nem létfontosságú Remote funkció.

Ha ezeket a funkciókat – pl. Remote klímaberendezés vagy Remote zárműködtetés – ezt követően is használni szeretné, állítson be egy „ébresztést”, amely ismételten aktiválja a funkciókat

A Remote okostelefonos alkalmazás funkciói automatikusan aktiválódnak, amint ismét beindítja Jaguarját.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Jaguar márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

* A Remote fűtés és szellőztetős funkció abban az esetben is elérhető, ha a jármű specifikációi vagy a helyi piacon érvényes korlátozások miatt nem megvalósítható a távoli motorindítás, feltéve, hogy megrendelték az időzített klimatizálás vagy Remote állóhelyzeti fűtés funkciók valamelyikét. Ha egyik sem elérhető, a Remote klímavezérlés funkció nem jelenik meg az InControl Remote okostelefonos alkalmazásban.