INGYENES INCONTROL FRISSÍTÉS

Új funkciókkal, vezeték nélküli szoftverfrissítésekkel, Okostelefon csomaggal.

Az InControl Touch Pro rendszerek legújabb frissítése új funkciókat, valamint új érintőképernyős kezelőfelületet hoz. A rendszerfrissítés ingyenesen végrehajtható az arra kijelölt járművek esetében. A frissítés része az Okostelefon csomag, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítés lehetősége.

OKOSTELEFON CSOMAG

OKOSTELEFON CSOMAG

Az Okostelefon csomag segítségével okostelefonja képernyőjét a jármű fedélzeti szórakoztató rendszerének képernyőjére tükrözheti. Az Okostelefon csomag az alábbi alkalmazásokat tartalmazza:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

Az Apple CarPlay® és Android Auto™ alkalmazások szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel az Apple CarPlay® és az Android Auto™ weboldalát.
VEZETÉK NÉLKÜLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

VEZETÉK NÉLKÜLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A legújabb szoftverfrissítést egyszerűen beszerezheti: csak keresse fel helyi márkakereskedőjét. A frissítést követően tovább optimalizálhatja autója rendszerét a vezeték nélküli szoftverfrissítések segítségével: ezek wifi hálózaton vagy mobil internetkapcsolaton keresztül elérhetők, és még a kereskedésbe sem kell ellátogatnia. A szoftverfrissítéssel karban tarthatja járműve kulcsfontosságú rendszereit, például az InControl Touch Pro rendszert, így mindig a legtöbbet hozhatja ki autójából.

HOGYAN VEHETI IGÉNYBE?

Márkakereskedője készséggel tájékoztatja arról, hogy az Ön járművéhez elérhető-e a szoftverfrissítés. A gyártmány modelléve, a fedélzeti szórakoztató rendszer típusa, valamint a fedélzeti kezelőfelület ismeretében pontosan meg tudja mondani, hogy Ön igénybe veheti-e ezt a frissítést.

FORDULJON MÁRKAKERESKEDŐJÉHEZ

Ha ellenőrizni szeretné, hogy Jaguar járműve kompatibilis-e a legújabb szoftverfrissítéssel, forduljon márkakereskedőjéhez.