TÉLI AUTÓHASZNÁLAT

KÖZLEKEDÉS TÉLEN

Egy Jaguar vezetése minden alkalommal ugyanazt a vérpezsdítő élményt kell, hogy nyújtsa, mint legelőször, függetlenül az évszaktól. Hogy Jaguarja télen is a legjobb formáját hozhassa, kövesse szakértőink tanácsait, és gondoskodjon megfelelően autójáról.

A JAGUAR ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT TÉLI GUMIABRONCSOK

Maximális tapadás, minimális kopás a téli útviszonyok mellett: a Jaguar téli gumiabroncsokat kifejezetten a Jaguar gépkocsik kiemelkedő menetdinamikai adottságaihoz terveztük. Különleges anyagösszetételük különösen alkalmassá teszi őket 7°C alatti hőmérsékleteken; futófelületükön 1500 lamella (apró árok) gondoskodik a hó, a víz, a jég és a jégkása elvezetéséről. A hagyományos abroncsoknál akár 59 százalékkal rövidebb fékutat nyújtanak. További információkért, illetve a Jaguar által jóváhagyott téli gumiabroncsok megvásárlásáért kérjük, forduljon helyi Jaguar márkakereskedőjéhez.

KERESKEDŐ KERESÉSE
JAGUAR ABRONCSHOTEL

Jaguar márkakereskedője készséggel megszervezi autója nyári abroncsainak biztonságos tárolását a Jaguar regionális abroncshotelében. Itt tökéletes állapotban várhatják ki a tél elmúltát, miközben szerelőink a téli abroncsok felszereléséről is gondoskodnak.

KERESKEDŐ KERESÉSE
TAPADÁSJAVÍTÓ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA JAGUAR ABRONCSOKKAL

Hogy a legszélsőségesebb útviszonyok mellett is biztonságosan közlekedhessen, azt javasoljuk, vásároljon könnyen felszerelhető, szövetből készült Snow Sock tapadásjavító eszközt, amelyet mind a négy kerékre szerelve javíthatja a tapadást. Szintén ajánlott eszköz a Snow Traction System hólánc, amelyet a hátsó kerekekre kell felszerelni.

TARTOZÉKOK KERESÉSE
JAGUAR TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS

Biztonság, nyugalom, optimális teljesítmény – ezt nyújtja Önnek a Jaguar átvizsgálás. Bármerre utazna is télen, előtte keresse fel szervizeinket. A Jaguar hivatalos szervizközpontokban megvizsgáljuk járműve legfontosabb alkatrészeinek működését, az ablaktörlőktől a fékekig. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez.

KERESKEDŐ KERESÉSE
INCONTROL PROTECT

Az InControl Protect intelligens Remote okostelefonos alkalmazást, optimalizált Jaguar asszisztencia szolgáltatást, valamint SOS vészhívás funkciót foglal magában. Az okostelefonos alkalmazáson keresztül a távolból ellenőrizheti az üzemanyag-szintet, megkeresheti autóját egy zsúfolt parkolóban, vagy ellenőrizheti, nem felejtette-e lehúzva az ablakokat. Ha járműve mozgásképtelenné válik, az optimalizált Jaguar asszisztencia szolgáltatás továbbítja tartózkodási helyét, valamint a jármű diagnosztikai adatait a segélyszolgálatnak. Súlyos balesetben pedig az SOS vészhívás tájékoztatja a mentőszolgálatot az Ön tartózkodási helyéről.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
TÉLI TARTOZÉKOK

Készüljön fel a télre szezonális kiegészítőinkkel és tartozékainkkal, a síléc- és hódeszka-tartóktól kezdve a csomagtéri tálcákig és gumiszőnyegekig. Válasszon a Style, Sporting, Touring vagy Outdoor tartozékcsaládok kínálatából, és alakítsa Jaguarját saját ízléséhez és igényeihez. A tartozékokat minden esetben szakképzett Jaguar szerelők szerelik fel, azokra 24 hónapon á érvényes, kilométer-korlátozás nélküli garancia vonatkozik.

TARTOZÉKOK KERESÉSE
PRÓBÁLJA KI A JÉGAUTÓZÁS ÉLMÉNYÉT

A minden évben megrendezett Jaguar jégautózás program keretében különleges téli vezetési képességekre tehet szert. Évről évre lelkes Jaguar-tulajdonosok vesznek részt fényűző jégautózás élményprogramunkon. Tegye próbára jégen az összkerékhajtású F-TYPE képességeit, és maradéktalanul kiaknázhatja a modell dinamizmusát és pontos irányíthatóságát. Az F-TYPE méltóságteljesen birkózik meg a változó tapadási viszonyokkal, így Ön magabiztosan irányíthatja autóját, miközben a lélegzetelállító környezetben gyönyörködik.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és tanácsadó videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékaink széles választékával