EREDETI ALKATRÉSZEK
EREDETI JAGUAR ALKATRÉSZEK

Az Eredeti Jaguar Alkatrészek tervezése, tesztelése és gyártása a rendkívül szigorú gyári követelmények szerint zajlik. Minden egyes alkatrészt kifejezetten az Ön Jaguarjához terveztünk, ami nem csak optimális teljesítményt, de maximális élettartamot is szavatol.

KERESKEDŐ KERESÉSE
ELLENÁLLHATATLAN FÉKTELJESÍTMÉNY

A tárcsafék feltalálóiként minden esetben a legkíméletlenebb körülményekre felkészülve tervezzük, fejlesztjük és teszteljük fékbetéteinket és féktárcsáinkat, így gondoskodva arról, hogy minden helyzetben optimális teljesítményt nyújtsanak.

A teszteket a kaliforniai Death Valley 50°C-os forróságától az észak-svédországi mínuszokig végezzük, folyamatosan tökéletesítve termékeink hatékonyságát és megbízhatóságát.

KIPUFOGÓRENDSZER: A TELJESÍTMÉNY ÉS A KIFINOMULTSÁG OPTIMÁLIS EGYENSÚLYA

Az eredeti Jaguar kipufogórendszerek robusztus nemesacélból készülnek, így ellenállnak a kipufogógázok akár 700°C-ot is meghaladó hőmérsékletének. Kiemelkedő teljesítményt és üzemanyag-fogyasztást nyújtanak, optimális akusztikai élmény mellett.

OLAJ: A JAGUAR MOTOROK ELENGEDHETETLEN KENŐANYAGA

A Jaguar hivatalos szervizközpontok minden esetben az előírt minőségű olajat töltik járművébe, amely óvja a motort, mérsékli a kopást, és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Ha nem az előírásoknak megfelelő színvonalú kenőanyagot használ, az súlyos motorhibákhoz vezethet.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
KERÉKTÁRCSÁK

Tartósság: Elsőként 12 héten át tartó, dinamikus korróziós tesztnek vetjük alá eredeti könnyűfém keréktárcsáinkat. Ezt követően ellenőrizzük, hogy ellenállnak-e a maró folyadékoknak - a fékfolyadéknak, az üzemanyagnak és a tisztítószereknek. Végezetül egy 1000 órán át tartó sószórásos teszt következik. Ehhez képest a kontinentális telek enyhék és kíméletesek.

Biztonság:A fizikai inga ütközési vizsgálat a keréktárcsák leggyengébb és legerősebb pontjain szimulálja a járdaszegélynek ütközést. A szerkezeti vizsgálat a keréktárcsa optimális biztonsági és ütéselnyelő képességét ellenőrzi, így szavatolva a jármű és az utasok biztonságát.

KEREKEK ÉS ABRONCSOK: A LEGMAGASABB SZÍNVONAL MINDEN ÚTTÍPUSON

Az eredeti Jaguar keréktárcsákat és gumiabroncsokat kifejezetten úgy terveztük meg, hogy harmonikusan együttműködjenek a Jaguar biztonsági rendszereivel; szerkezetüket és kiegyensúlyozottságukat szigorú normák határozzák meg. Az alumínium-szilícium ötvözetből készült keréktárcsák optimális terhelhetőséget és tartósságot biztosítanak. Minden egyes keréktárcsát megröntgenezünk, így a mikroszkopikus repedéseket is kiszűrhetjük.

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG
Az ezen a szinten végzett teszteknek köszönhetően a legteljesebb mértékben megbízhat termékeink illeszkedésében, minőségében, tartósságában és funkcionalitásában. Szintén ezeknek köszönhetően vállalhatunk 24 hónapos alkatrész-garanciát minden eredeti Jaguar alkatrészre.
MÁR ELSŐ ALKALOMMAL TÖKÉLETES
A precízen gyártott és méretezett eredeti Jaguar alkatrészek tökéletesen illeszkednek Jaguar gépjárművéhez, és olyan kiváló teljesítményt nyújtanak, amire csak egy eredeti alkatrész képes. Az eredeti Jaguar alkatrészek ugyanazon tervrajzok alapján, ugyanazokkal a megmunkáló szerszámokkal készülnek, amelyekkel magát az autót is gyártottuk.
SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és tanácsadó videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékaink széles választékával