FLEET AND BUSINESS ÜGYFELEK

A cégautó-felhasználók, flottakezelők, kisvállalkozások és különleges ágazatokban dolgozó ügyfelek egyedi igényeire szabva.

VILÁGSZERTE ÁLLUNK A VÁLLALKOZÁSOK RENDELKEZÉSÉRE

Fedezze fel kivételesen gazdag luxusautó-kínálatunkat, hasonlítsa össze a lehetőségeket, és ismerje meg részletesen azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel Önt és vállalkozását segíthetjük.

SZEMLÉLETÜNK

A legkiválóbb műszaki és formai tartalmat kínáló Jaguar gépkocsik a legkülönfélébb vállalkozások számára kínálnak optimális megoldást. Globális jelenlétünk és szakértelmünk révén optimális helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a világ minden pontján kielégítsük flotta- és üzleti ügyfeleink elvárásait.
További részletek

EGYEDI ÜGYFELEK

Büszkén biztosítunk olyan személyre szabott szolgáltatásokat és járműveket diplomaták és külképviseletek részére, amelyek megfelelnek az általuk támasztott különleges kívánalmaknak. Emellett a hadsereg számára is kedvezményes értékesítési programot kínálunk.

KATONAI ELADÁSOK

KATONAI ELADÁSOK

A katonák bizonyos feltételek teljesülése esetén kedvezményes áron vásárolhatnak Jaguar gépkocsikat.
DIPLOMÁCIAI ELADÁSOK

DIPLOMÁCIAI ELADÁSOK

Diplomáciai értékesítési programunk a külképviseleti dolgozók speciális igényeit, elvárásait és arculati előírásait figyelembe véve kínál különböző Jaguar gépkocsikat.
KÜLKÉPVISELETI ELADÁSOK

KÜLKÉPVISELETI ELADÁSOK

A Jaguar portfoliójában megtalálható modellek tökéletesen alkalmasak nagykövetségi gépkocsinak; a világ minden részében kínálunk egyedileg összeállított járműflottát különböző külképviseleti testületek számára.