SZERVIZ, KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS

ÁTTEKINTÉS

A Jaguar arra született, hogy felgyorsuljon tőle a pulzus. Gondoskodjon arról, hogy ezt az érzést minden egyes alkalommal átélhesse. Különleges termékeink és szolgáltatásaink segítenek Önnek, hogy tökéletesen karban tarthassa autóját.

EREDETI ALKATRÉSZEK

EREDETI ALKATRÉSZEK

Őrizze meg Jaguarját eredeti állapotában. Eredeti Jaguar alkatrészeinkre egytől egyig 24 hónapos garancia érvényes, így Ön magabiztosan közlekedhet tovább.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ONLINE SZERVIZTÖRTÉNET

ONLINE SZERVIZTÖRTÉNET

A digitális szervizkönyv minden alkalommal automatikusan frissül, amikor Ön felkeres egy hivatalos Jaguar szervizközpontot: ennél nem is lehetne kényelmesebb. Amennyiben Jaguarját 2013 júliusát követően vásárolta, és még nem regisztrált az online szerviztörténet szolgáltatásunkra, tegye meg most.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

A szervizperiódus félidejében aktuális feltöltés során a gyártó által ajánlott szintre töltjük fel az AdBlue™ adalékanyagot. Amennyiben Jaguar Kötelező Szerviz csomagot vásárolt, helyi márkakereskedője ingyenesen feltölti járműve AdBlue tartályát. A feltételekről alább tájékozódhat\*.
JAVÍTÁSOK

JAVÍTÁSOK

Ön a legkiválóbb minőséget érdemli: ne érje be kevesebbel! Autója javítására nincs alkalmasabb egy hivatalos Jaguar szervizközpontnál.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

Ha karbantartásról van szó, mindent megteszünk, hogy autója a lehető leghamarabb ismét szolgálatba állhasson. A Jaguar márkakereskedői tisztában vannak a vállalati ügyfelek elvárásaival, ezért kényelmi szolgáltatások széles választékával igyekeznek gondoskodni arról, hogy Önnek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

EURO 6

Elmagyarázzuk, mit jelent az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási besorolás autóink, ügyfeleink és a környezet szempontjából.
KÖZLEKEDÉS TÉLEN

KÖZLEKEDÉS TÉLEN

Egy Jaguar vezetése minden alkalommal ugyanazt a vérpezsdítő élményt kell, hogy nyújtsa, mint legelőször, függetlenül az évszaktól. Hogy Jaguarja télen is a legjobb formáját hozhassa, kövesse szakértőink tanácsait, és gondoskodjon megfelelően autójáról.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
CASTROL

CASTROL

A Jaguar motorok Castrol kenőanyagokkal nyújtják a legjobb teljesítményt. A Jaguar ezért kizárólag a Castrol EDGE Professional olajokat ajánlja.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Ránk bízhatja az újrahasznosítást. Az élettartamuk végére elért járművekre (ELV) vonatkozó európai uniós jogszabályokkal összhangban élettartamuk végén visszavesszük a forgalomban lévő járműveket, valamint indítóakkumulátorokat.
TOVÁBBI RÉSZLETEK