GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL
GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

Bármely Jaguar típusra esik a választása, biztos lehet annak kiemelkedő menettulajdonságaiban és megbízhatóságában. Az alábbi kezdeményezéseket a vállalkozók és flottakezelők elvárásait szem előtt tartva dolgoztuk ki: ismerje meg, hogyan gondoskodhatunk Jaguar flottajárműveiről.

KERESKEDŐ KERESÉSE
FIXÁRAS KÖTELEZŐ SZERVIZCSOMAGOK – KISZÁMÍTHATÓ FLOTTAKÖLTSÉGEK

A Jaguar kötelező szervizcsomagjai a választott konstrukciónak megfelelő időtartamra fedezik a normál karbantartás költségei. Biztos lehet abban, hogy járműve mindig a tökéletes teljesítményhez elengedhetetlen, optimális gondoskodásban részesül, méghozzá csökkentett költségekkel, de kompromisszumoktól mentes minőségben.

JAGUAR ASSZISZTENCIA

A Jaguar Asszisztencia olyan teljes körű asszisztencia program, amely a Jaguar tulajdonosok számára minden helyzetben megnyugtató megoldást biztosít. A program teljes körű, kategóriaelső színvonalú támogatást nyújt közúti vészhelyzetek esetén, legyen szó meghibásodás vagy baleset következtében bekövetkező mozgásképtelenségről, vagy olyan apró incidensről, mint egy defekt. Ügyfeleink a gyártói garancia teljes időtartama alatt, három éven át élvezhetik a Jaguar Asszisztencia előnyeit.

GYÁRTÓI GARANCIA - TELJES KÖRŰ VÉDELEM

Az Ön Jaguarja valóságos mérnöki és formatervezési mestermű. Amennyiben gyártási hibából eredően bármely alkatrésze javításra vagy cserére szorul az első három év során, a munkát teljesen ingyen elvégzik Önnek márkakereskedőink vagy hivatalos szervizközpontjaink. A javításokat képzett Jaguar szerelők végzik, kizárólag eredeti Jaguar alkatrészek felhasználásával. A szakértelem és a védelem ezen kombinációja szavatolja, hogy Ön mindig a legjobb kezekben tudhassa járművét.

CSEREAUTÓ / HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

A Jaguar márkakereskedői kényelmi szolgáltatások széles választékával igyekeznek gondoskodni arról, hogy Önnek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét. Márkakereskedőink elhozzák járművét otthonából vagy munkahelyéről, majd visszaviszik azt oda, vagy csereautót biztosítanak Önnek*.

KERESKEDŐ KERESÉSE
A LEGJOBB KEZEKBEN

Csak pontosan, szépen. A Jaguar hivatalos szervizközpontok segítségével minden a legnagyobb rendben működhet. A szervizközpontok rendelkeznek a Jaguar gépkocsik makulátlan állapotban tartásához szükséges felkészültséggel, berendezésekkel, valamint eredeti Jaguar alkatrészekkel.

HÁROMÉVES GYÁRTÓI GARANCIÁNK FEDEZI

Amennyiben Jaguar járművének bármely alkatrésze gyártási hibásnak bizonyul, azt ingyenesen, kérdés nélkül megjavítja vagy kicseréli Önnek legközelebbi Jaguar hivatalos szervizközpontunk.

A garancia nem terjed ki az abroncsokra, mivel azokra saját gyártójuk garanciája érvényes. Ha azonban azokkal támad problémája, segítünk érvényesíteni jogait.

SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és tanácsadó videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékaink széles választékával

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

* A kényelmi szolgáltatások elérhetőségük függvényében, előzetes foglalással vehetők igénybe. További tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez.