SZERVIZ, KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS
ÁTTEKINTÉS

A Jaguar arra született, hogy felgyorsuljon tőle a pulzus. Gondoskodjon arról, hogy ezt az érzést minden egyes alkalommal átélhesse. Különleges termékeink és szolgáltatásaink segítenek Önnek, hogy tökéletesen karban tarthassa autóját.

ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

A Jaguarnál mostantól akár online szerviz előjegyzésre is lehetősége nyílik. Jegyezze elő járműve karbantartását vagy szervizét: számos szolgáltatás, ár és helyszín közül választhat.

SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
EREDETI ALKATRÉSZEK
Őrizze meg Jaguarját eredeti állapotában. Eredeti Jaguar alkatrészeinkre egytől egyig 24 hónapos garancia érvényes, így Ön magabiztosan közlekedhet tovább.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ONLINE SZERVIZTÖRTÉNET
A digitális szervizkönyv minden alkalommal automatikusan frissül, amikor Ön felkeres egy hivatalos Jaguar szervizközpontot: ennél nem is lehetne kényelmesebb. Amennyiben Jaguarját 2013 júliusát követően vásárolta, és még nem regisztrált az online szerviztörténet szolgáltatásunkra, tegye meg most.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ADBLUE™ FELTÖLTÉS £29.99 ÁRON

A szervizperiódus félidejében aktuális feltöltés során a gyártó által ajánlott szintre töltjük fel az AdBlue™ adalékanyagot. Amennyiben Jaguar Kötelező Szerviz csomagot vásárolt, helyi márkakereskedője ingyenesen feltölti járműve AdBlue tartályát. A feltételekről alább tájékozódhat*.

KERESKEDŐ KERESÉSE
JAVÍTÁSOK
Ön a legkiválóbb minőséget érdemli: ne érje be kevesebbel! Autója javítására nincs alkalmasabb egy hivatalos Jaguar szervizközpontnál.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL
Ha karbantartásról van szó, mindent megteszünk, hogy autója a lehető leghamarabb ismét szolgálatba állhasson. A Jaguar márkakereskedői tisztában vannak a vállalati ügyfelek elvárásaival, ezért kényelmi szolgáltatások széles választékával igyekeznek gondoskodni arról, hogy Önnek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
EURO 6

Elmagyarázzuk, mit jelent az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási besorolás autóink, ügyfeleink és a környezet szempontjából.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
KÖZLEKEDÉS TÉLEN
Egy Jaguar vezetése minden alkalommal ugyanazt a vérpezsdítő élményt kell, hogy nyújtsa, mint legelőször, függetlenül az évszaktól. Hogy Jaguarja télen is a legjobb formáját hozhassa, kövesse szakértőink tanácsait, és gondoskodjon megfelelően autójáról.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
CASTROL
A Jaguar motorok Castrol kenőanyagokkal nyújtják a legjobb teljesítményt. A Jaguar ezért kizárólag a Castrol EDGE Professional olajokat ajánlja.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Ránk bízhatja az újrahasznosítást. Az élettartamuk végére elért járművekre (ELV) vonatkozó európai uniós jogszabályokkal összhangban élettartamuk végén visszavesszük a forgalomban lévő járműveket, valamint indítóakkumulátorokat.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
A Jaguarnál mostantól online is előjegyezhet szervizlátogatást.
KÉZIKÖNYVEK ÉS ÚTMUTATÓK
Tekintse meg, töltse le a Jaguarjára vonatkozó kézikönyveket, útmutatókat és tanácsadó videókat
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
TARTOZÉKOK
Tegye egyedivé Jaguarja megjelenését tartozékaink széles választékával