JAGUAR F-PACE SPECIÁLIS AJÁNLAT

2021. január 31-ig történő forgalomba helyezés esetén

Most 5 év vagy 140.000 km garancia szolgáltatás, 5 év Assistance szolgáltatás és 2 alkalom ingyenes karbantartás, AMELY A 24 HÓNAP VAGY 34.000 KM ÉS 48 HÓNAP VAGY 68.000 KM FUTÁSTELJESÍTMÉNYNÉL ESEDÉKES, KÖTELEZŐEN ELŐÍRT KARBANTARTÁSOKRA VONATKOZIK.

Készleten levő autóinkra a gyári 3 év vagy 100.000 km-en felül most kiterjesztett garanciát adunk ajándékba, mely +2 évet és +40.000 km-ert jelent, így összesen 5 év vagy 140.000 km garanciával vásárolhatja meg! Az ajánlat kiegészül 5 év Assistance szolgáltatással valamint további 2 alkalmas ingyenes karbantartással, amely a 24 hónap vagy 34.000 km és 48 hónap vagy 68.000 km futásteljesítménynél esedékes, kötelezően előírt karbantartásokra vonatkozik.

Az akció az alábbi autókra érvényes:
SADCA2BN7LA654950 2.0 I4D AWD 5DR SWB
SADCA2BX9LA652912 2.0 I4 Pet MId DOHC AWD 5DR SWB
SADCA2BX3LA650606 2.0L Petrol 250hp ARWD SWB AUTO
SADCA2BX6LA652785 2.0P 250PS AWD SWB Auto
SADCA2BE4LA652430 5.0P 550PS AWD SWB AUTOTESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS

ÁRAJÁNLAT

Árlista letöltése

KONFIGURÁTOR

Az akció 2021. január 31-ig történő forgalomba helyezés esetén érvényes. Az akció a készlet erejéig tart. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az aktuális árakért, akciós feltételekről érdeklődjön hivatalos Jaguar Land Rover márkakereskedőjénél.

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK
SPORTAUTÓS GÉNÁLLOMÁNY
A nagyteljesítményű F‑PACE egy szabadidőjárműbe öntött sportkocsi. Erőteljes megjelenése - a motorháztető domborulatától az erőteljes hátsó vállakig - egyedülálló karakterrel és lenyűgöző kiállással ruházza fel. Élje át az F‑PACE élményét, ahogy az SVO megálmodta. Az F‑PACE SVR áramvonalas formai elemei - az új első lökhárítótól a szélesebb motorházfedél légcserenyílásokig - elementáris teljesítményről tanúskodnak.
PRAKTIKUS ÉS TÁGAS
Az F-PACE a kategória legtágasabb csomagtartóját (650 liter) és sokoldalú, 40:20:40 osztású hátsó ülésrendszert kínál.
FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA
Az F‑PACE olyan ultramodern technológiákat vonultat fel, mint az opciós Head-up Display vagy az Activity Key, míg a mindennapi utazásokat fejlett vezetőtámogató rendszerekkel teszi egyszerűbbé és pihentetőbbé. Ezek között megtalálható a fejlett InControl multimédiás rendszer, a Touch Pro, amely nem csak az utasok szórakoztatásáról gondoskodik, de folyamatos kapcsolatot is biztosít a külvilággal.
LÁBMOZDÍTÁSSAL NYITHATÓ CSOMAGTÉRAJTÓ
A mozgásérzékelős, elektromos csomagtérajtó lehetővé teszi, hogy a hátfalat kívülről anélkül nyissa vagy csukja, hogy meg kellene érintenie akár az autót, akár kulcsait. Csak finoman mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító valamelyik sarka alatt, és a csomagtér fedele / ajtaja kinyílik, illetve bezáródik.
HEAD-UP KIJELZŐ
Az opciós head-up display (HUD) a szélvédőn jeleníti meg az olyan kulcsfontosságú adatokat, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk. Kristálytiszta, nagyfelbontású, színes grafikája révén Ön könnyedén leolvashatja az információkat.
PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ
Válasszon az opciós panoráma napfénytetők közül (rögzített vagy nyitható kivitelben), borítsa napfénybe az F-PACE utasterét, és élvezze a még nagyvonalúbb térérzetet. Ha intimitásra vágyna, vagy megelőzné az utastér átmelegedését, minden panoráma napfénytetőhöz motoros mozgatású árnyékoló tartozik.
KAPCSOLATFELVÉTEL

Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen a Jaguar F-PACE szolgáltatásról.

TESZTVEZETÉSRE JELENTKEZÉS
MÁRKAKESESKEDÉSEK
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Jaguar márkakereskedőt a közelben
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Jaguar modellkínálatát
TESZTVEZETÉS FOGLALÁSA
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi Jaguar márkakereskedővel