Tájékozódjon a finanszírozási lehetőségekről.

Vásárolja meg Jaguar modelljét akár 2,99%-os THM-mel!

TUDJON MEG TÖBBET


Az akció időtartama 2020.11.19. – 2021.03.31.

Minden egyes Jaguar megvásárlásakor Ön egy olyan gépjármű tulajdonosává válik, mely csúcstechnológiát képvisel, így biztosítva a kiváló vezetési élményt.

Mivel szeretnénk segítséget nyújtani abban is, hogy az Ön igényeinek megfelelő gépjármű mellett, a legelőnyösebb finanszírozási lehetőséget is kiválaszthassa, így az alábbiakban megtalálja az ide vonatkozó általános információinkat.

<center>FINANSZÍROZHATÓ ÜGYFELEK: <br/>GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK</center>


Finanszírozott összeg minimuma: 1 000 000 Ft
Önerő: min. 30%
Futamidő: 24 – 84 hónap (fix kamatozás esetén min. 36 hónap)
Kamatozás módja: változó kamatozás (3 hónapos BUBOR változásának mértékétől függően) illetve a teljes futamidőre fix kamatozás is választható
Finanszírozási forma: nyílt végű pénzügyi lízing kizárólag vállalkozások számára
Fizetési ütemezés: maradványértékes
o Ügyleti kamat: 3,6% - 3,9%
o THM:2,95% - 3,20%
Biztosítás: A meghirdetett ajánlathoz teljes körű casco biztosítás megkötése szükséges bármely belföldi biztosítóval, a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó legyen.


Az akció időtartama 2020.11.19. – 2021.03.31.

Olvassa el a tájékoztatót!

Új Jaguar vagy Land Rover személygépjárművek kedvezményes 2,99%-os induló THM finanszírozással *


* Új Jaguar vagy Land Rover személygépjármű finanszírozása kedvezményes 2,99%-os induló THM mellett, 10 000 000 Ft finanszírozási összegű, 36 hónap futamidejű, 3 149 606 Ft nettó maradványértékű, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban. A finanszírozás kizárólag vállalkozások részére érhető el. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén
A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a hivatalos Jaguar és a Land Rover márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.

Szalon és Szerviz: Wallis British Motors
1095 Budapest Máriássy utca 5.

info@britishmotors.hu
+36 1 380 1350

OLVASSA EL A TÁJÉKOZTATÓT!
LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK