Skip primary navigation
XJR

XJ

XJR SWB

skip.tertiary.navigation

XJR

Az XJR modell a szupersportkocsik teljesítményét a létező legmagasabb színvonalú fényűzéssel, technológiai tartalommal és modern megmunkálással társítja. Az eredeti XJR versenyautók által ihletett 'R' embléma arról árulkodik, hogy Ön hamarosan megtapasztalja a Jaguar sportos fényűzésének tökéletes megnyilvánulási formáját.

A modell többféle színben is rendelhető.

KONFIGURÁTOR

 

Fedezze fel a megnövelt teljesítményű, 550 lóerős, 5.0 V8-as, kompresszoros erőforrás zsigeri izgalmát. Az XJR modell álló helyzetből 4,6 másodperc alatt éri el a 100km/órás sebességet, végsebessége 280 km/óra

XJR

5.0 LITERES V8-as 550 LE KOMPRESSZOROS BENZINMOTOR

Az XJR lehengerlő teljesítményű, 550 lóerős, kompresszoros 5.0 V8 erőforrása kiemelkedő menettulajdonságokat tesz lehetővé: a modell álló helyzetből 4,6 másodperc alattéri el a 100km/órás sebességet, végsebessége 280 km/óra.

Üzemanyag-fogyasztás : 11.1 l/100km

CO2 kibocsátás: 264 g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

* Kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőjénél arról, hogy ez a szolgáltatás mikor válik elérhetővé. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás legalább 4.1 verziószámú androidos, illetve legalább iOS V6.0 operációs rendszerű Apple termékekkel kompatibilis. A Wi-Fi szolgáltatás igénybe vételéhez micro SIM kártyára és megfelelő mobil adatforgalmi szerződésre van szükség. A Jaguar InControl a Jaguar Land Rover Limited védjegye.

BELSŐ TÉR

A különböző színkombinációk és betétek segítségével megalkothatja a tökéletes belteret.

XJR Interior

XJR

Jet/Piros lágy kéttónusú bőr ülések kontrasztos piros öltésekkel, Jet felső műszerfal, Jet Suedecloth tetőkárpit, Piano Black berakások, Jet szőnyegek.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA