Skip primary navigation
XJ Premium Luxury LWB

XJ

XJ PREMIUM LUXURY LWB

skip.tertiary.navigation

XJ PREMIUM LUXURY

Élvezze a még magasabb szintű presztízst, komfortot és a fényűző opciók kibővített választékát.

A modell többféle színben is rendelhető.

KONFIGURÁTOR

 

Válasszon a kifinomult, takarékos 2,0 literes, soros négyhengeres, 240 lóerős benzines turbómotor és a finom járású 300 lóerős, 3.0 V6 turbódízel erőforrás között. Ha még nagyobb teljesítményre vágyna, kérje a hátsó- és összkerékhajtással egyaránt társítható, 340 lóerős 3.0 V6 kompresszoros benzinmotort.

3.0 LITERES, V6-OS 300 LE TURBÓDÍZEL

Az új, megnövelt teljesítményű 3,0 literes Jaguar dízelmotor nagyobb, 300 lóerős teljesítményt és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál; 0-100km/órás sebességre 6,2 másodperc alatt gyorsul, forgatónyomatéka kategóriaelső 700 Nm.

Üzemanyag-fogyasztás (Vegyes) 5,7 l/100 km

CO2 kibocsátás: 149 g/km* 155 g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

*19" keréktárcsa esetén és 20" keréktárcsa esetén

* Kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőjénél arról, hogy ez a szolgáltatás mikor válik elérhetővé. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás legalább 4.1 verziószámú androidos, illetve legalább iOS V6.0 operációs rendszerű Apple termékekkel kompatibilis. A Wi-Fi szolgáltatás igénybe vételéhez micro SIM kártyára és megfelelő mobil adatforgalmi szerződésre van szükség. A Jaguar InControl a Jaguar Land Rover Limited védjegye.

BELSŐ TÉR

A különböző színkombinációk és betétek segítségével megalkothatja a tökéletes belteret.

XJ Premium Luxury Interior

PREMIUM LUXURY

Ivory lágy bőrülések kontrasztos Oyster öltésekkel és szegéssel, Oyster felső műszerfal, Ivory Morzine tetőkárpit, opciós Satin Rosewood berakások és Oyster szőnyegek.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA