Skip primary navigation
XJ Portfolio

XJ

XJ PORTFOLIO SWB

skip.tertiary.navigation

XJ PORTFOLIO

Az XJ Portfolio modell fokozott személyre szabhatóságot biztosítva még karakteresebb belső tér kialakítását teszi lehetővé.

A modell többféle színben is rendelhető.

KONFIGURÁTOR

 

A szuverén menetdinamikáról a megnövelt teljesítményű, 300 lóerős, 3.0 literes turbódízel erőforrás, vagy a lehengerlően erős, 340 lóerős, kompresszoros 3.0 V6 benzinmotor gondoskodik.

XJ Portfolio
MOTOR:

3.0 V6 300 LE TURBÓDÍZEL

Az új, megnövelt teljesítményű 3,0 literes Jaguar dízelmotor nagyobb, 300 lóerős teljesítményt és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál; 0-100km/óra sebességre 6,2 másodperc alatt gyorsul, forgatónyomatéka kategóriaelső 700 Nm.

Üzemanyag-fogyasztás (Vegyes ciklus szerint) 5.7 l/100km*

CO2 kibocsátás: 149 g/km* 155 g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

*19" keréktárcsa esetén 20" keréktárcsa esetén

3.0 LITERES V6-OS, 340 LE, KOMPRESSZOROS BENZINMOTOR

Fedezze fel a Jaguar V6-os kompresszoros benzinmotorjának kifinomultságát. Élvezze a nagyobb motort- és menetteljesítményt, amelyet olyan gazdaságosabb üzemet eredményező üzemanyag-ellátó és szívási technológiáknak köszönhet, mint a közvetlen üzemanyag-befecskendezés vagy kétoldali változó szelepvezérlés. A 340 LE motorteljesítmény és a 450 Nm forgatónyomaték révén az autó mindössze 5,9 mp alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára.

Üzemanyag-fogyasztás (Vegyes ciklus szerint) 9,1 l/100km

CO2 Kibocsátás: 211g/km

Sebességváltó: nyolcfokozatú automata sebességváltó intelligens stop/start funkcióval

* Kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőjénél arról, hogy ez a szolgáltatás mikor válik elérhetővé. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás legalább 4.1 verziószámú androidos, illetve legalább iOS V6.0 operációs rendszerű Apple termékekkel kompatibilis. A Wi-Fi szolgáltatás igénybe vételéhez micro SIM kártyára és megfelelő mobil adatforgalmi szerződésre van szükség. A Jaguar InControl a Jaguar Land Rover Limited védjegye.

BELSŐ TÉR

A különböző színkombinációk és betétek segítségével megalkothatja a tökéletes belteret.

XJ Portfolio Interior

PORTFOLIO

Navy lágy, perforált és steppelt bőrülések kontrasztos Ivory öltésekkel, Navy felső műszerfal, Ivory Suedecloth tetőkárpit, Gloss Figured Ebony berakások

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA