Skip primary navigation
XJ Luxury

XJ

XJ LUXURY SWB

skip.tertiary.navigation

XJ LUXURY

Az XJ Luxury modell könnyed vezetési élményt és az érzékeket kecsegtető, kifinomult belső teret kínál. Az XJ Luxury kecses és csábító, dinamikus és elegáns.

A modell többféle színben is rendelhető.

KONFIGURÁTOR PROSPEKTUS LETÖLTÉS

 

Az új, megnövelt teljesítményű 3,0 literes Jaguar dízelmotor nagyobb, 300 lóerős teljesítményt és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál; 0-100km/órás sebességre 6,2 másodperc alatt gyorsul, forgatónyomatéka kategóriaelső 700 Nm.

XJ Luxury

3.0 LITERES, V6-OS 300 LE TURBÓDÍZEL

The new uprated Jaguar 3.0 litre 300PS Diesel engine offers improved performance and greater fuel efficiency delivering 0-60mph in 5.9 seconds (0-100km/h in 6.2 seconds) and 700Nm class leading torque.

Fogyasztás: 5.7 l/100km

CO2 kibocsátás: 149 g/km

Transmission: 8-speed automatic transmission with Intelligent Stop/Start

*19" keréktárcsa esetén és 20" keréktárcsa esetén

*Kérjük, érdeklődjön Márkakereskedőjénél arról, hogy ez a szolgáltatás mikor válik elérhetővé. Az InControl Remote okostelefonos alkalmazás legalább 4.1 verziószámú androidos, illetve legalább iOS V6.0 operációs rendszerű Apple termékekkel kompatibilis. A Wi-Fi szolgáltatás igénybe vételéhez micro SIM kártyára és megfelelő mobil adatforgalmi szerződésre van szükség. A Jaguar InControl a Jaguar Land Rover Limited védjegye.

BELSŐ TÉR

A különböző színkombinációk és betétek segítségével megalkothatja a tökéletes belteret.

XJ Luxury Interior

LUXURY

Cashew Bond bőrülések, Truffle felső műszerfal, Ivory Morzine tetőkárpit, Satin Rosewood berakások és Truffle szőnyegek.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA