Skip primary navigation
Multimedia

XJ

JELLEMZŐK ÉS OPCIÓK

skip.tertiary.navigation

XJ MULTIMEDIA

Fejlett kapcsolódási és navigációs rendszerek a kényelmes és praktikus utazásért. Zene, rádió, televízió, filmek szórakoztatják utasait.

MINDIG KAPCSOLATBAN

Az XJ minden kivitele alapfelszerelésként kínálja az InControl Touch Pro rendszert, a Jaguar vadonatúj, ultramodern infotainment berendezését. A négymagos Intel SoC processzorra épüő rendszer új szintre emeli a "kapcsolódó szolgáltatások" fogalmát. A rendszer tökéletes integrációra képes a felhasználó okostelefonjával, és egy sor olyan szolgáltatást kínál, amelyek révén menet közben is teljes mértékben kapcsolatban maradhatnak a külvilággal.

ÉRINTŐKÉPERNYŐS VEZÉRLÉS

Az XJ központi vezérlő felülete az érintőképernyő. Ez az új, ösztönösen kezelhető, többérintéses kezelőfelület személyre szabható, és az okostelefonoknál vagy táblaszámítógépeknél megszokott módon csippentéssel, koppintással és húzással gyorsan és pontosan működtethető.

XJ Touch Screen

VIRTUÁLIS MŰSZEREGYSÉG

Az XJ nagy felbontású Virtuális műszeregysége 12,3 colos HD TFT monitoron jeleníti meg az információkat, feleslegessé téve a hagyományos, analóg műszerparkot. Ezt a nagyteljesítményű, több rétegű, virtuális kijelzőt teljes mértékben átalakították, kimagaslóan modern dizájnja mellett vadonatúj grafikus interfészt és az eddiginél is fejlettebb funkcionalitást kapott, így még élvezetesebb lehet az autóvezetés. A vezető négyféle, előre beállított megjelenítési mód között válogathat, vagy igény szerint aktiválhatja a teljes kijelzős navigációt is, 3D térképmegjelenítéssel.

Virtual Instrument Display

HÁTSÓ ÜLÉSSORI SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER

Az opciós hátsó üléssori szórakoztató rendszer egy-egy elrejthető, 10,2 colos, tűéles képes adó HD képernyőt is tartalmaz. A 16:9 képarány révén a monitorok tökéletesen alkalmasak a filmek megtekintésére. Mivel a rendszer vezeték nélküli fejhallgatókat és távirányítót, valamint USB és HDMI portokat is tartalmaz, amelyek táblaszámítógépek és okostelefonok széles választékát támogatják, az XJ fedélzetén minden utas könnyedén kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Rear Seat Entertainment

ÉLETHŰ HANGZÁS

Az XJ modellhez választható audiorendszerek mindegyike életre kelti kedvenc zeneszámait. A Jaguar audiorendszer 250 wattos teljesítményt és kiemelkedő akusztikus tartományt kínál nyolc hangszórón keresztül. Az XJ-hez további három rendszer is választható, amelyeket a Jaguar a brit audio-specialista Meridiannal közösen fejlesztett ki: a Meridian 380W Digital Surround audiorendszer, a Meridian 825W Digital Surround audiorendszer és a Meridian Reference 1300W Digital audiorendszer még komolyabb zenei teljesítményt nyújtanak.

Mindegyik rendszer fejlett technológiai megoldásokat kínál: a digitális jelfeldolgozó processzor (DSP) kimagasló minőségű sztereó vagy térhatású hangzást biztosít a fedélzeten, és optimalizálja a rendszer minden komponensét, míg a Meridian Cabin Correction drámai módon javítja Azenei hangzás tisztaságát és élethű visszaadását.

KONFIGURÁTOR
Meridian Systems

MERIDIAN DIGITAL AUDIORENDSZER (380W)

A Meridian 380W digitális audiorendszer 14 hangszóróval, köztük két mélynyomóval és két darab, egyenként 8 colos, első ajtóba beépített mélyhangszóróval gondoskodik az elemi erejű zenei élményről.

MERIDIAN DIGITAL SURROUND AUDIORENDSZER (825W)

A rendszer nem kevesebb mint 20 hangszóróval, köztük két darab mélynyomóval rendelkezik; Audyssey MultEQ hangszín-szabályozó technológiája 7.1 Surround térhatású hangzást biztosít. A Meridian exkluzíyv Trifield technológiája tökéletes sztereo hangzást biztosít az autó minden utasa számára, akármelyik ülésen foglalnak is helyet.

MERIDIAN REFERENCE DIGITAL AUDIOREDNSZER (1300W) beszélgetéstámogatással

Az audio kínálat legújabb tagja lenyűgöző 26 darab hangszórót kínál. Az ultra prémium audiorendszer "pszichoakusztikai" technológiát alkalmazva olyan teljesen élethű hangot hoz létre, amelyet az agy valódi hangzásként érzékel, amely ennek megfelelő pszichológiai és érzelmi reakciót vált ki. A rendszer különleges szolgáltatása a beszélgetéstámogatás, amely elősegíti a beszélgetést az első és hátsó utasok között.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA