Skip primary navigation
Interior

XJ

JELLEMZŐK ÉS OPCIÓK

skip.tertiary.navigation

XJ BELSŐ TÉR

A fényűzés és komfort kiemelkedően magas szintjét kínáló utastérben a mesteri kidolgozás olyan kimagasló színvonalával találkozik, ami versenytársai fölé emeli az XJ-t.

XJ Interior

ÉLETTÉR

Az XJ belső terében még inkább növeli javítja a térérzetet a panoráma napfénytető, valamint az utastéren körbefutó, kézzel eldolgozott dekorációs faborítás. A fényűző hangulatot izgalmas, sportos részletek ellenpontozzák, a foszforkék világítás elegáns stíluselem. Nem véletlenül mondjuk: az XJ-ben az utazás nem hétköznapi élmény.

EGY MÁSIK DIMENZIÓ

A hosszú tengelytávú XJ modellek új magaslatokba emelik a térkínálat luxusát, miközben maradéktalanul megőrzik az XJ divatos belső terének ragyogó szépségét. A hátsó utasok több mint egy méteres lábtérnek örvendhetnek; a környezet optimális a munkavégzésre, a szórakozásra, vagy az elnyújtózásra és pihenésre.

Another Dimension - XJ Interior

MINDEN RÉSZLETET FIGYELEMBE VETTÜNK

Az XJ tágas hátsó utastere kényeztetésre született. A komfortérzet tovább fokozható az egyedi, elrejthető, tűéles képet adó, 10,2 colos HD monitorokkal; valamint a hátsó kartámasszal, amely amellett, hogy a multimédia berendezés, valamint az első és hátsó ülések vezérlésére alkalmas kezelőszerveket tartalmazza, még praktikus tárolóhelyet is kínál. Összehajtható íróasztalkák, LED olvasólámpák, kihajtható lábtámaszok, és motoros mozgatású oldalsó árnyékoló rolók szerepelnek az opciós listán, így még kényelmesebbé, még praktikusabbá, még meghittebbé tehető a környezet.

Diamond Sew Leather

STEPPELT BŐR

AZ XJ Portfolio és XJ Autobiography modellek bőrkárpitját kifinomult, új steppelt mintában varrták meg, a fényűzés felülmúlhatatlan jeleként.

TECHNOLÓGIA, AMI KÖRÜLVESZI ÖNT

Az XJ multifunkcionáis ülése maradéktalanul gondoskodik az Ön személyes kényelméről. Az első és a hátsó ülések egyaránt motorosan állíthatók; a tökéletes üléshelyzet néhány gombnyomással kialakítható. Az XJ kormánya mögül még hosszú órás utazások után is frissen, éberen száll majd ki.

SZEMÉLYRE SZABOTT FÉNYŰZÉS

Az XJ modern és fényűző utastere minden érzékszervet izgalomba hoz. A belső környezetet teljes mértékben saját igényeire szabhatja, az anyagok és kidolgozások gazdag választéka a legmagasabb elvárásoknak is megfele. A kesztyű puhaságú bőrkárpitok és a csodálatosan szép faberakások jellegzetes, fényűző környezetet teremtenek az XJ belső terében.

KONFIGURÁTOR
Interior Leathers

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA