Skip primary navigation
Exterior

XJ

JELLEMZŐK ÉS OPCIÓK

skip.tertiary.navigation

XJ KÜLSŐ

Az XJ kifinomuilt, dinamikus vonalakat plasztikusan megformált eleganciával ötvöző formaterve maximálisan megfelel a Jaguar szépséget, letisztultságot és egyszerűséget előtérbe helyező esztétikai értékrendjkének.

TEGYE LE A NÉVJEGYÉT

A mozgásban lévő XJ látványa semmihez sem fogható élmény. Az autótól már álló helyzetben is gyorsabban ver a szív, erőteljes karakterét mélyen ülő, széles kiállása és hosszan elnyúló, feszes övvonala emeli ki. Az XJ kifinomuilt, dinamikus vonalakat plasztikusan megformált eleganciával ötvöző formaterve tökéletesen megtestesíti a Jaguar drámai, dinamikus és letisztult formavilágát.

MOZGÁSBAN LÉVŐ INTELLIGENCIA

Az XJ életre kelti a formatervezést és a technológiát. Az autó orra minden eddiginél merészebb és határozottabb; az impozáns, új kialakítású hűtőrács meredekebben áll, mint eddig; két oldalon a nagyobb teljesítményű, takarékos, teljes LED-es fényszórók keretezik; a lámpákat megvilágított 'dupla J' dizájn teszi lenyűgözővé.

A TÜKÖR TÚLOLDALÁN

Az XJ utasteréből kifelé pillantva kivételes látvány tárul elénk: a hővisszaverő panoráma üvegtető messze hátranyúlik, egészen a hátsó ülések fölé. Az üvegtető kiszűri az UV sugarakat, és természetes napfényben füröszti a belteret, amely ettől csodálatosan szellősnek, irigylésre méltóan tágasnak, ugyanakkor - a hatékony sötétítésnek köszönhetően - rendkívül meghittnek érződik.

Instantly Recognisable

MINDEN IRÁNYBÓL AZONNAL FELISMERHETŐ

Az XJ teljesítményét és dinamizmusát a lenyűgöző, új hátsó lámpatestek a jellegzetes LED-es helyzetjelzővel, valamint az ovális kipufogók emelik ki.

KONFIGURÁTOR

LEBEGŐ TETŐVONAL

Az XJ hátsó szélvédője lendületesen öleli körül az autót, olyan, lebegő tetővonalat teremtve, ami még inkább kihangsúlyozza az autó hosszan elnyúló, mélyen ülő, széles karakterét.

XJ R-SPORT

Az XJ R-Sport modell dinamikus formai jegyei között megtalálható a fényes fekete hűtőmaszk és hátsó kötény, valamint az első légterelő, az 'R' stílusú oldaldó küszöbtoldatok, és a hátsó légterelő.

XJ R-Sport

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA