Skip primary navigation

XJ

Tökéletes kombinációja a szépségnek és a vezetési élménynek.

TOUCH TO EXPLORE

 • CO2 KIBOCSÁTÁS g/km
 • 149
 • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Vegyes ciklus szerint (l/100km)
 • akár 5.7

AZ XJ a Jaguar csúcskategóriás autója, az élvonalbeli technológia tökéletes kombinációja.

 • CO2 KIBOCSÁTÁS g/km
 • 149
 • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Vegyes ciklus szerint (l/100km)
 • akár 5.7
skip.tertiary.navigation

ÚJ JAGUAR XJ

Az XJ újradefiniálja a luxusautó fogalmát A modell drámai módon egyesíti a szépséget, a fényűzést és a teljesítményt. Dinamizmust kínál, és üdítően élvezetes vezetési élményt nyújt. Ami az utasokat illeti, a belső tér tágas és pihentetően kényelmes.
Az XJ mostantól alapfelszerelésként kínálja a teljes LED-es első fényszórókat és hátsó lámpatesteket, továbbá az InControl Touch Pro rendszert, miközben kívül és belül számos egyéb ponton érezhetően továbbfejlődött.

Nincs még egy autó, amely megjelenésében vagy érzetében utolérné az XJ-t.

PROSPEKTUS LETÖLTÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!

XJ NORMÁL TENGELYTÁVÚ VÁLTOZAT

XJ HOSSZÚ TENGELYTÁVÚ VÁLTOZAT

MEGVÁLTOZOTT DIZÁJN

Az XJ merészebb, határozottabb megjelenésű: stíluselemei között megtalálható az impozáns, eddiginél meredekebb szögben álló, új hűtőmaszk, a nagyobb teljesítményű, teljes LED-es fényszórók, valamint a szemgyönyörködtető, hátsó lámpák. Az XJ mélyen ülő, széles kiállása és hosszan elnyúló, feszes övvonala kiemeli a modell erőteljes karakterét. A kifinomult, dinamikus vonalakat plasztikusan megformált eleganciával ötvöző formaterv maximálisan megfelel a Jaguar szépségének, letisztultságot és egyszerűséget előtérbe helyező esztétikai értékrendjének.

KÜLSŐ

BELSŐ NYUGALOM

A kivételesen fényűző belső térben felfedezhető, kézműves minőségű kidolgozás kiemeli a mezőnyből az XJ-t. Az XJ-ben az utazás nem hétköznapi élmény.

BELSŐ TÉR
 • XJ LUXURY

  Cashew Bond bőrülések, Truffle felső műszerfal, Ivory Morzine tetőkárpit, Satin Rosewood berakások és Truffle szőnyegek.

 • XJ PREMIUM LUXURY

  Ivory lágy bőrülések kontrasztos Oyster öltésekkel és szegéssel, Oyster felső műszerfal, Ivory Morzine tetőkárpit, opciós Satin Rosewood berakások és Oyster szőnyegek.

 • XJ PORTFOLIO

  Navy lágy, perforált és steppelt bőrülések kontrasztos Ivory öltésekkel, Navy felső műszerfal, Ivory Suedecloth tetőkárpit, Gloss Figured Ebony berakások, Navy szőnyegek.

 • XJ R-SPORT

  Jet lágy bőrrel kárpitozott sportülések kontrasztos piros öltésekkel, Jet felső műszerfal, Ivory Suedecloth tetőkárpit, Piano Black berakások, Jet szőnyegek.

 • XJ AUTOBIOGRAPHY

  Ivory félanilines, perforált és steppelt bőrülések kontrasztos Mineral öltésekkel, Mineral felső műszerfal, Ivory bőr tetőkárpit, opciós Gloss Figured Ebony berakások Laser betétekkel, Mineral szőnyegek.

 • XJR

  Jet/Piros lágy kéttónusú bőr sportülések kontrasztos piros öltésekkel, Jet felső műszerfal, Jet Suedecloth tetőkárpit, Piano Black berakások, Jet szőnyegek.

ERŐTELJES, KÖNNYEN KEZELHETŐ, DIVATOS

Az XJ család minden erőforrása a teljesítmény, a kifinomultság és a takarékosság kiemelkedő kombinációját kínálja. A modellkínálat a 3,0 literes, V6-os dízelmotor új változatától - amely mostantól 300 lóerőt és 700 Nm forgatónyomatékot biztosít - a 3,0 literes, 340 lóerős kompresszoros benzinmotoron át az 5.0 V8-as kompresszoros benzinmotorig (510 vagy 550 LE) tart. Minden modell nyolcfokozatú automatikus sebességváltóval kapható, amely robbanékony, kezes, finom váltásokkal kényeztet.

DRIVING DYNAMICS
XJ on the Road

SZÉPSÉG, ERŐ ÉS DINAMIZMUS

Az XJ teljesen alumínium szerkezetű karosszériája nem csupán erős és merev, de rendkívül könnyű is. A teljes egészében hegesztés nélkül, szegecsekkel összeszerelt, 10 százalékban alumíniumból készült monocoque önhordó vázszerkezet és futómű kategóriájának legkisebb tömegű tagjává teszi a modellt. Az XJ kiemelkedő teljesítmény/tömeg aránya kiemelkedő menetteljesítményeket biztosít, a monocoque szerkezet pedig fokozott merevséget kínálva garantálja a jobb vezethetőséget, valamint a kivételes biztonsági teljesítményt.

BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM
XJ Skeleton

TÖKÉLETESEN CSATLAKOZTATOTT AUTÓ

A minden XJ modell esetében alapfelszerelésként kínált InControl Touch Pro rendszer a Jaguar vadonatúj, ultramodern infotainment rendszere, amely új szintre emeli a "csatlakoztatott autó" fogalmát. A középkonzolon található, 8 colos érintőképernyő és a testreszabható, nagyfelbontású, 12,3 colos TFT műszeregység felhasználóbarát kezelőfelületet és egy sor innovatív megoldást kínál.

MULTIMEDIA

Ezek között megtalálható a vadonatúj fejlesztésű, prediktív navigációs rendszer, amely "megtanulja" a rendszeres útvonalakat. A személyes médiafájlok tárolására 10GB kapacitású merevlemez szolgál.

The Well-Connected Car

XJR TELJESÍTMÉNY ÉS FÉNYŰZÉS

Az XJR modell a szupersportkocsik teljesítményét a létező legmagasabb színvonalú kidolgozással párosítja. Az 550 lóerős, 5,0 literes, kompresszoros V8-as erőforrástól és a fejlett menetdinamikai rendszerektől a jellegzetes 'R' stíluselemekig és a modern belső kialakításig ez a fényűző sportosság létező legtökéletesebb megnyilvánulása.

White XJR Cornering

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

SOHA NEM LÁTOTT MÍNUSZOK!