Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR TARTOZÉKOK

Igazítsa életsítlusához az XF-et. Válasszon a praktikus és divatos kiegészítők széles kínálatából.

Video lejátszása

A Jaguar tartozékok segítségével teljesen testre szabhatja az XF-et. Ezek a tartozékok a legkülönfélébb módokon teszik egyedivé az XF-et. Legyen szó stílusbeli, praktikus vagy szabadidős elvárásokról. Legnépszerűbb tartozékainkat négy csoportba rendeztük: karbonszálas, optikai, lifestyle és business. Válasszon ezen csomagok közül, vagy állítsa össze az Önnek leginkább tetsző, egyedi kollekciót.

KARBONSZÁLAS CSOMAG

Hangsúlyozza ki az XF sportos személyiségét ezekkel a kecses kiegészítőkkel.

KARBONSZÁLAS CSOMAG:

Erősítse meg az XF sportos karakterét ezekkel a motorsport ihletésű, kiváló minőségű szénszálas tükörházakkal és oldalsó légcserenyílásokkal. Az utastérben fényűző padlószőnyeg fokozza a stílusos kényelmet.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

OPTIKAI CSOMAG

Ezek a tartozékok még látványosabbá teszik az XF-et.

OPTIKAI CSOMAG:

Mindenki megfordul autója után, hála a fényes fekete külső tükörházaknak és oldalsó légcserenyílásoknak.

LIFESTYLE CSOMAG

A minden sporttal, minden hobbival tökéletesen harmonizáló kiegészítők a maximális élményt hatékony külső és belső védelemmel koronázzák meg.

LIFESTYLE CSOMAG:

Hozza ki a maximumot XF-jéből. A Jaguar márkajelzésű tető keresztléceken a sportfelszerelésektől a csomagokig bármit szállíthat Az első és hátsó sárfogók hatékonyan védik a fényezést a piszoktól, felverődésektől. A belső térben a gumi csomagtérbetét és a gumi padlószőnyeg-csomag biztosít a kopásnak ellenálló, könnyen tisztítható környezetet.

BUSINESS CSOMAG

A tartozékcsomag elemei segítenek rendezetten és biztonságosan tárolni személyes tárgyaikat.

BUSINESS CSOMAG:

A fejtámlára rögzíthető vállfán mindig gyűrődésmentes marad a ruha. A prémium üléstámla tárolórendszer a nagyobb tárgyak, például térképek, magazinok elhelyezésére kínál tágas tárolóhelyet.

XF TARTOZÉKOK FELKERESÉSE

Az XF konfigurálása során kedve szerint kiválaszthatja az Önt érdeklő XF modellt, majd felszerelheti azt tetszőleges tartozékokkal.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA