Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PURE SPORTBRAKE

Az XF lényege. Vezető központú Jaguar teljesítmény takarékossággal ötvözve.

  • CO2 KIBOCSÁTÁS g/km
  • Akár 118 kézi sebességváltóval
  • Akár 119 automata sebességváltóval
  • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Vegyes ciklus szerint l/100km
  • Akár 4.5 (62.8) kézi sebességváltóval
  • Akár 4.5 (62.8) automata sebességváltóval

Lenyűgöző, áramvonalas külső megjelenés modern hatású belső kialakítással párosítva. A kényelemcentrikus XF Pure a Jaguar új InControl infotainment rendszerével és 8 colos érintőképernyővel teszi még élvezetesebbé a vezetést. Akár a teljesítményt, akár a takarékosságot részesíti előnyben, motorok és sebességváltók széles kínálatából választhat.

SZÍNTISZTA KIFINOMULTSÁG

Az XF Pure a legmodernebb technológiákat és modern kézműves kivitelezést kínál.7 A 8x8 irányban állítható ülések és a fényes fekete dekorelemek kényelmet és stílust kínálnak. Minden utazást tartalmasabbá tesz a fejlett infotainment rendszer és a 80 wattos, 8 hangszórós Jaguar audiorendszer.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY

Az XF motorkínálata az akár 104 g/km CO2-kibocsátásra képes 2,0 literes, négyhengeres E-Performance (163 LE) motortól az álló helyzetből 100 km/órára 4,5 másodperc alatt gyorsuló 3.0 V6 (340 LE) motorig terjed. Akár takarékos, akár nagyteljesítményű Jaguarra vágyik, az XF-ben megtalálja, amit keres.

SEBESSÉGVÁLTÓK VÁLASZTÉKA

Az XF hatfokozatú kézi* vagy nyolcfokozatú, elektronikus vezérlésű automata sebességváltóval kapható. A kézi sebességváltó finoman, pontosan kapcsolható, rendkívül kényelmesen használható. Az automata gyors, finom váltásaival könnyed gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

* A kézi sebességváltó a 163 lóerős 2,0 literes, négyhengeres E-Performance motorhoz, valamint a 180 lóerős 2,0 literes, négyhengeres Ingenium turbódízel erőforráshoz társítható. Piactól függően.
A képen az automata sebességváltó látható.

TELJES TULAJDONLÁSI KÖLTSÉG

Az XF tervezése során a teljes tulajdonlási költség alacsonyan tartására törekedtünk. Irígylésre méltóan takarékos, akár 4,0l/100km fogyasztásra és 104g/km CO2-kibocsátásra képes. Ezzel azonban még nincs vége a megtakarításoknak. Az XF ugyanis hosszabb szervizperiódust is kínál. Így akár 34 ezer kilométeren vagy két éven át megfeledkezhet a karbantartásról.

ALAPFELSZERELTSÉG AZ XF ÖSSZES KIVITELÉN

ALKOSSA MEG SAJÁT XF-JÉT

A külső és belső kiegészítők és tartozékok széles kínálatából válogatva pontosan saját ízléséhez, saját életstílusához igazíthatja az XF-et.

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Állítsa össze a személyiségéhez, vezetési stílusához, személyes ízléséhez leginkább illő XF-et.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA