Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PORTFOLIO

Az XF fényűző kivitelezésének csúcsa.

  • CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
  • akár 118 kézi sebességváltóval
  • akár 119 automata sebességváltóvalc
  • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Vegyes ciklus szerint l/100km
  • Akár 4.5 (62.8) kézi sebességváltóval
  • Akár 4.5 (62.8) automata sebességváltóval

A Portfolio az XF legfényűzőbb megnyilvánulási formája. Az XF kecses megjelenését alapkivitelű 18 colos könnyűfém keréktárcsák teszik még hangsúlyosabbá. Az utastérben a legkiválóbb minőségű anyagok és részletekbe menő, gondos kidolgozás teremtenek felülmúlhatatlanul stílusos és kényelmes környezetet.

BELTÉRI ELEGANCIA

Juttassa kifejezésre stílusát az XF páratlanul széles választékával. Teremtse meg a tökéletes belső környezetet: válassza a Windsor bőrülések prémium luxusát.

WINDSOR BŐRKÁRPITOZÁS

A legfinomabb Windsor bőr borítja az XF Portfolio szegett üléseit és műszerfali betéteit. A lágy tapintású, finom szemcsézetű, prémium bőr a komfort legfelső szintjét nyújtja. Ötféle színben rendelhető.

10X10 IRÁNYBAN ÁLLÍTHATÓ ÜLÉSEK

A még fényűzőbb, még kényelmesebb utazási élmény érdekében az XF Portfolio bőr első ülései 10x10 irányban motorosan állíthatók. A memória funkció* személyre szabott pozícióba állítja a vezetőülést, a külső visszapillantó tükröket és a kormánykereket.

FÉNYŰZŐ VÁLASZTÉK

Válasszon elegáns fa, modern alumínium vagy sportos szénszálas dekorbetéteink közül, társítsa őket a velúrtextil tetőkárpittal, Windsor bőrkárpittal.

A képen az opciós InControl Touch Pro képernyő látható.

ALAPFELSZERELTSÉG AZ XF ÖSSZES KIVITELÉN

ALKOSSA MEG SAJÁT XF-JÉT

A külső és belső kiegészítők és tartozékok széles kínálatából válogatva pontosan saját ízléséhez, saját életstílusához igazíthatja az XF-et.

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Állítsa össze a személyiségéhez, vezetési stílusához, személyes ízléséhez leginkább illő XF-et.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA