Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF S

Az XF legizgalmasabb, legdinamikusabb kiadása. XF a V6 erejével.

  • CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
  • akár 198 automata sebességváltóvalc
  • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Vegyes ciklus szerint l/100km
  • Akár 8.3 (34.0) automata sebességváltóvalc

Az XF S a V6 teljesítményét és sportos fényűzését lélegzetelállító stílussal elegyíti. Élvezze a sportfutómű által biztosított, precíz irányíthatóságot, valamint a konfigurálható Adaptive Dynamics felfüggesztés kiemelkedő kényelmét. A teljesítménycentrikus S optikai elemeket piros féknyergek, 19 colos könnyűfém keréktárcsák, ikerkipufogó, kecses hátsó légterelő, valamint egyedi belső részletek egészítik ki.

SPORT IHLETTE FÉNYŰZÉS

Az XF S a sportautók stílusát elegyíti hamisítatlan luxussal. A szemcsézett bőr/velúrtextil sportüléseken, a fém küszöbbetéteken, valamint a multifunkciós kormánykeréken egyaránt feltűnik az egyedülálló S embléma.

ADAPTIVE DYNAMICS

A maximális kényelmet precíz vezethetőséggel társító Adaptive Dynamics renszer az elektronikus vezérlésű lengéscsillapítók szabályozása révén optimalizálja az XF felfüggesztését. A rendszer a kormányzást másodpercenként akár 500-szor, a karosszéria mozgását akár 100-szor kielemző, a vezető mozdulatait is figyelembe vevő rendszer folyamatosan felügyeli a jármű viselkedését, hogy a helyzetnek és a vezető szándékainak leginkább megfelelő futóműbeállítást biztosítson.

SPORTOS FORMATERV

A kívül és belül egyaránt merész formavilágú XF S megjelenése legalább olyan lenyűgöző, mint menetdinamikája. Az XF eleve dinamikus vonalait még erőteljesebbé teszik az S optikai kiegészítők, a sportos első lökhárítótól a légterelőn át a fényes fekete küszöbtoldatokig. Az utastérben sportülések és egyedi Dark Hex dekorelemek teremtenek teljesítménycentrikus környezetet.

ABSZOLÚT TELJESÍTMÉNY

Az XF S orrában az F-TYPE S-ből ismerős 380 lóerős, 3.0 V6-os kompresszoros benzinmotor dolgozik, lenyűgöző teljesítménye optimális takarékossággal és kifinomultsággal párosul. Az erőforrás 450 Nm nyomatéka 5,3 másodperces gyorsulást tesz lehetővé 0-100 km/órára, a modell végsebessége 250km/óra.

ALAPFELSZERELTSÉG AZ XF ÖSSZES KIVITELÉN

ALKOSSA MEG SAJÁT XF-JÉT

A külső és belső kiegészítők és tartozékok széles kínálatából válogatva pontosan saját ízléséhez, saját életstílusához igazíthatja az XF-et.

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Állítsa össze a személyiségéhez, vezetési stílusához, személyes ízléséhez leginkább illő XF-et.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA