Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF R-SPORT

Merész és határozott. Összetéveszthetetlenül sportos kívül és belül.

  • CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
  • akár 104 kézi sebességváltóval
  • akár 109 automata sebességváltóvalc
  • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Vegyes ciklus szerint l/100km
  • Akár 4.0 (70.6) kézi sebességváltóval
  • Akár 4.1 (68.9) automata sebességváltóvalc

Az XF R-Sport az XF dinamikus személyiségét juttatja érvényre. Izmos karosszéria kiegészítők még karakteresebbé az XF jellegzetes formatervét, a sportfutómű* pontos vezethetőséget és a közvetlen kapcsolat érzését kínálja.

*Kizárólag 200 és 250 lóerős, hátsókerék-hajtású, 2,0 literes Ingenium benzinmotorhoz, illetve 180 és 240 lóerős, hátsókerék-hajtású Ingenium dízelmotorhoz.

A MOTORSPORT IHLETTE

Az XF sportos személyisége az utastérben is felfedezhető. A műszerfalat egyedi Dark Morse alumínium dekorelem uralja, az utastér több pontján R-Sport embléma és modellspecifikus stíluselemek teremtenek összetéveszthetetlen karaktert.

SPORTOS BELSŐ TÉR

Sportos hangvétel az XF kifinomult fényűzésével párosulva A Technical Mesh/szemcsézett bőr kárpitozású sportülések hosszú távon is pihentető megtámasztást nyújtanak, és határozottan tartanak az éles kanyarokban. Az R-Sport lábtámaszok és a kormánykereket díszítő R-Sport embléma még inkább kiemeli a beltér sportos hangulatát.

SPORTOS KÜLSŐ KIALAKÍTÁS

Az R-Sportot nem lehet nem észrevenni. Összetéveszthetetlenné teszik egyedi karosszériaidomai: a sportos első lökhárító, a színre fújt R-Sport küszöbtoldatok, a hátsó légterelő, valamint az oldalsó légbeömlőket díszítő R-Sport emblémák.

SPORTFUTÓMŰ*

Az R-Sport sportfutóműve feszesebb rugókat és progresszív lengéscsillapítókat kínál. Ezeket a komponenseket úgy hangolták, hogy kiváló vezethetőséget és dinamizmust nyújtsanak, megőrizve a Jaguar legendásan kiváló rugózási komfortját.

*Kizárólag 200 és 250 lóerős, hátsókerék-hajtású, 2,0 literes Ingenium benzinmotorhoz, illetve 180 és 240 lóerős, hátsókerék-hajtású Ingenium dízelmotorhoz.

ALAPFELSZERELTSÉG AZ XF ÖSSZES KIVITELÉN

ALKOSSA MEG SAJÁT XF-JÉT

A külső és belső kiegészítők és tartozékok széles kínálatából válogatva pontosan saját ízléséhez, saját életstílusához igazíthatja az XF-et.

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Állítsa össze a személyiségéhez, vezetési stílusához, személyes ízléséhez leginkább illő XF-et.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA