Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XF PRESTIGE

Ismerje meg a fényűzés új szintjét, hála a modern anyagoknak és a legfinomabb kidolgozásnak.

  • CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
  • akár 104 kézi sebességváltóval
  • akár 109 automata sebességváltóvalc
  • ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Vegyes ciklus szerint l/100km
  • Akár 4.0 (70.6) kézi sebességváltóval
  • Akár 4.1 (68.9) automata sebességváltóvalc

Az XF Prestige stílusos fényűzést kínál. A szemcsézett bőrkárpittal bevont ülésekhez különféle, aprólékosan kidolgozott felület társítható. Az elegáns utastérre a belső hangulatvilágítás teszi fel a koronát. A J-alakú LED nappali világítással kombinált bi-xenon fényszórók a külső formaterv díszei.

MODERN FÉNYŰZÉS

Az XF Prestige még több luxusban részesíti. A 10x10 irányban motorosan állítható első ülések egyszerre kényelmesek és sokoldalúak, a foszforkék belső hangulatvilágítás kiemeli a modern, mesteri kidolgozást.

BŐR UTASTÉR

Az XF Prestige szemcsézett bőrülései többféle árnyalatban rendelhetők, a míves, fényűző érzetet puha tapintású bőr kormánykerék teszi teljessé.

NAGY FÉNYEREJŰ XENON FÉNYSZÓRÓK

A bi-xenon fényszórók tompított és távolsági üzemmódban egyaránt kiválóan megvilágítják az utat, biztonságosabbá és egyszerűbbé téve az éjszakai közlekedést. A fényszóróba integrált LED-es J-Blade nappali világítás még karakteresebbé teszi az XF Prestige megjelenését. A beépített fényszórómosó alaptartozék.

BELTÉRI HANGULATVILÁGÍTÁS

Az utastér fénypontja a gondosan elhelyezett fényforrásokat alkalmazó, foszforkék beltéri hangulatvilágítás, amely a meghatározó formai és funkcionális részleteket megvilágítva még látványosabbá teszi a belteret.

ALAPFELSZERELTSÉG AZ XF ÖSSZES KIVITELÉN

ALKOSSA MEG SAJÁT XF-JÉT

A külső és belső kiegészítők és tartozékok széles kínálatából válogatva pontosan saját ízléséhez, saját életstílusához igazíthatja az XF-et.

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Állítsa össze a személyiségéhez, vezetési stílusához, személyes ízléséhez leginkább illő XF-et.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA