Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

PRAKTIKUM ÉS BIZTONSÁG

Az XF sokoldalúan kihasználható belső teret, praktikus megoldásokat, valamint ötcsillagos Euro NCAP* biztonsági teljesítményt kínál.

A képen látható jármű: XF S Sportbrake, opciós tartozékokkal kiegészítve (piactól függően elérhető)
csak *XF Saloon

PRAKTIKUS RÉSZLETEK

Az XF sokoldalú belső tere maximálisan támogatja aktív életmódját. Praktikuma és fejlett vezetőtámogató technológiái még egyszerűbbé, még pihentetőbbé teszi az utazást.

ACTIVITY KEY

A kizárólag az XF Sportbrake modellhez kínált, opciós Activity Key segítségével még gondtalanabbul hódolhat minden szenvedélyének. A robusztus és teljesen vízhatlan karpánt lehetővé teszi, hogy Ön a legkülönfélébb sporttevékenységeket űzhesse, az ejtőernyőzéstől az úszásig, miközben bármikor azonnal beszállhat autójába. Az Activity Key használatakor a hagyományos kulcsot deaktiváljuk, így az akár az autóban is maradhat.

MOZGÁSÉRZÉKELŐS, MOTOROS CSOMAGTÉRFEDÉL / -AJTÓ*

A mozgásérzékelős, motoros csomagtérfedél / -ajtó segítségével akkor is hozzáférhet a csomagtartóhoz, ha mindkét keze tele van. Csak mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító valamelyik sarka alatt, és a csomagtér fedele / ajtaja kinyílik, illetve bezáródik.

* Opciós funkció (csak kulcs nélküli nyitással és tolatóradarral együtt rendelhető).

CSOMAGTARTÓ

Az XF Sportbrake sokoldalú belső tere kielégíti aktív életmódjának elvárásait. A csomagtartó alaphelyzetben 565 literes. Ha pedig lehajtja a hátsó üléseket, két méter hosszú, legkeskenyebb pontján is több mint egy méter széles rakodófelületet kap. Ekkor 1675 liternyi térrel gazdálkodhat; a csomagtér padlója alatt további rejtett tárolórekesz található.

BEHAJTHATÓ VONÓHOROG

Az opcióként megrendelhető, hátsó lökhárító mögött elrejthető, elektromos reteszelésű, kihajtható vonóhorog letisztult, tetszetős megjelenést kölcsönöz az autónak. Maximális vontatható tömeg: 2000 kg.

Video lejátszása

BIZTONSÁGI ÉS VEZETŐTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

Az XF egy sor vezetőtámogató funkcióval teszi még biztonságosabbá az utazást. A legmodernebb, innovatív InControl technológiákat alkalmazó funkciók a legkülönfélébb forgalmi helyzetekben segítenek elkerülni a fenyegető ütközést.

FEJLETT PARKOLÁSTÁMOGATÁS**

Ezek a rendszerek gyerekjátékká teszik a parkolást. A rendelkezésre álló helyet érzékelők segítségével határozzák meg, így az XF pontosan bekormányozhatja magát oda, legyen szó párhuzamos vagy merőleges beállásról. A vezetőnek nincs más dolga, mint működtetni a féket és a gázt. Párhuzamos parkolás esetén az XF a kiállás feladatát is képes átvállalni. A holttér-figyelő rendszer érzékelőit felhasználó, mögöttes forgalom-felügyelet képes észlelni a vezető számára esetleg nem látható, közeledő járműveket, és hangjelzéssel, valamint az érintőképernyőn megjelenő grafikával tájékoztatja a vezetőt a fenyegető veszélyről.

**Opciós szolgáltatások.

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS ÉS MÖGÖTTES FORGALOM-FELÜGYELET

A holttér-figyelő rendszer** a megfelelő oldali külső visszapillantó tükörben felvillanó, apró figyelmeztető fény segítségével riaszt, amennyiben jármű tartózkodik az XF holtterében, vagy sebesen közeledik. Az ezt kiegészítő aktív holttér-támogatás** funkció a kormányrásegítés megfelelő irányú megnövelésével segít elkormányozni a közeledő járműtől, amennyiben Ön sávot készülni váltani. Ugyanezt a radaros rendszert alkalmazza a mögöttes forgalom-felügyelet** funkció, amely tolatás során az érintőképernyőn keresztül tájékoztat a mozgó járművekről, elősegítve például a kitolatást nem belátható parkolóhelyről.

**Opciós szolgáltatások.

A Jaguar modern, díjnyertes dizájnja, fejlett menetdinamikai képességei és ultramodern fedélzeti infotainment rendszerei kiemelik a mezőnyből az XF-et. A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Jaguar XF-jét.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA