Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

KÜLSŐ

Kiemelkedő minőség és kézműves megmunkálás, a modern brit formatervezés legjavával párosítva: ez teszi az XF-et karakteres szépségű, dinamikusan fényűző felső kategóriás modellé.

DINAMIKUS FORMATERV

Vegye szemügyre a feszes, sportos külső formatervet. A szépségesen megrajzolt ívek életre keltik határozott személyiségét. A magabiztos, függőleges hűtőmaszk és a motorházfedél mélyen kiemelkedő domborulata még inkább megerősítik elhatározásában. Az XF tökéletesen arányos oldalnézetét kihangsúlyozza a karosszéria teljes hosszában végig futó, egyetlen lendületes, elegáns ív, amely az F-TYPE által ihletett, oldalfalra átnyúló, karakteres dupla kerek LED-es zárófényekben ér véget.

SZÉPSÉGVONAL

Az XF tökéletesen arányos oldalnézetét kihangsúlyozza a karosszéria teljes hosszában végig futó, egyetlen lendületes, elegáns ív, amely az F-TYPE által ihletett, oldalfalra átnyúló, karakteres dupla kerek LED-es zárófényekben ér véget.

SZÁNDÉKOSAN PRAKTIKUS

Az XF Sportbrake az XF Saloon még tágasabb, még praktikusabb társa. Kupés stílusú profilja határozottan dinamikus hatást kelt. Az áramvonalas oldalfalak, az erőteljes övvonal, a tökéletesen intregrált légterelő, a LED-es zárófények határozottá teszik a praktikus Sportbrake megjelenését.

KARAKTERES J-BLADE LED-ES NAPPALI VILÁGÍTÁS

A Jaguar jellegzetes J-Blade nappali világításával felszerelt, adaptív LED fényszórók* lenyűgöző megjelenéssek ruházzák fel az XF-et.

* Opciós szolgáltatás.

KRÓMOZOTT OLDALSÓ ROSTÉLY

A krómozott, dombornyomott oldalsó légcserélő rácsok dinamizmussal és rejtett erővel ruházzák fel az XF-et.

AZ F-TYPE ÁLTAL IHLETETT, KETTŐS KEREK ZÁRÓFÉNY

Az XF számtalan különleges részlete közül is kiemelkedik a karakteres, F-TYPE által ihletett LED-es hátsó lámpatest egyedi csíkozott kialakítása.

A Jaguar modern, díjnyertes formaterve, fejlett menetdinamikai képességei és ultramodern fedélzeti infotainment rendszerei kiemelik a mezőnyből az XF-et. A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Jaguar XF-jét.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA