Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

Az XF ösztönösen kezelhető technológiái még biztonságosabbá, még élvezetesebbé teszik az utazást, egyben gondoskodnak a folyamatos kapcsolódásról.

JAGUAR INNOVÁCIÓ

Az XF fedélzetén a Jaguar innovatív, tökéletes integrált InControl technológiái a teljes körű multimédiás technológiától a precíziós audiorendszereken át az intelligens vezetőtámogató rendszerekig kínálnak megoldásokat.

A weboldalon látható mogzófilmekben ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

INCONTROL*

A létező legmodernebb fedélzeti infotainment rendszer egyben folyamatos online kapcsolatot is teremt a Jaguar XF és a külvilág között: ez az InControl, a Jaguar fejlett technológiai megoldása. Az InControl rendszer intelligens megoldásainak köszönhetően zökkenőmentesen integrálható hordozható adattároló és médialejátszó készülékekkel, így biztosítva tartalmasabb vezetési és tulajdonosi élményt.

TOUCH

A Touch infotainment rendszer az XF kapcsolódási, vezérlési és szórakoztatási központja. A rendszer 8 colos érintőképernyőjén keresztül ösztönös mozdulatokkal (érintés, simítás) vezérelheti funkciók és szolgáltatások széles skáláját, így az audio- és navigációs rendszert, vagy a klímaberendezést.

A Touch rendszer képességeit kiterjesztő Connect csomagot** alkalmazva wifi hotspotot hozhat létre autója antennája segítségével. További funkciók: egy multifunkciós alkalmazás, amely segítségével okostelefonjáról* ellenőrizheti, sőt, vezérelheti is az XF-et.

**Opciós szolgáltatás.

EXPLORE TOUCH

TOUCH PRO

Az XF technológiáját magasabb szintre emelő Touch Pro** 10,2 colos érintőképernyője villámgyorsan reagál az utasításokra. A Touch Pro szolgáltatásai között megtalálható a természetes beszélgetést értelmezni képes hangvezérlés, a 10GB kapacitású, fedélzheti médiatároló egység, és egy vadonatúj navigációs rendszer 2D és 3D térképekkel, valamint prediktív navigációs funkcióval*.

A Connect rendszer összes funkciója mellett a Connect Pro csomag** olyan kiegészítő szolgáltatásokat nyújt, amelyek kizárólag a Touch Pro rendszerhez elérhetők. Olyan különleges funkciókról van szó, mint a műholdas nézet vagy a pillanatnyi forgalmi információkat is figyelembe vevő, online útvonalszámítás, amellyel Ön a lehető leggyorsabban célba érhet.

**Opciós szolgáltatás.

DUAL VIEW

Az opciós Dual View rendszerrel a vezető és az első utas egyszerre eltérő tartalmakat jeleníthet meg ugyanazon a 10,2 colos érintőképernyőn. Az első utas például filmet nézhet (a hangot vezeték nélküli fejhallgatón keresztül élvezve), miközben a vezető a navigációs útmutatást veszi igénybe.

INCONTROL

IN-CAR WI-FI

Az opciós Connect vagy Connect Pro csomagban megtalálható Wi-Fi Hotspot az XF nagyteljesítményű külső antennája segítségével biztosít olyan erős Wi-Fi hálózatot, amelyhez egyszerre akár nyolc készülék csatlakozhat*.

HEAD-UP KIJELZŐ LÉZER TECHNOLÓGIÁVAL

A lézer technológiát alkalmazó opciós Head-up kijelző segítségével Ön minden figyelmét az útra fordíthatja. Az ultramodern rendszer közvetlenül a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt. A tűző napsütésben is kiválóan leolvasható, nagy fényerejű, lézervetítésű grafika képes megjeleníteni a jármű sebességét, a navigációs és tempomat információkat, valamint ha a funkciót aktiválták, a forgalmi jelzőtábla felismerés adatait.

A weboldalon látható mogzófilmekben ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

AUDIO

Az XF kiváló audiorendszerei életre keltik a zenét. A Jaguar alapkivitelű audiorendszere 8 hangszórón keresztül szólaltatja meg a zeneszámokat. Ha ennél is kifinomultabb zenei élményre vágyik, válassza a Touch Pro rendszerhez tartozó, 380W teljesítményű, 11 hangszórós hifit, vagy az opciós 825 wattos Surround Sound rendszert, amely 17 hangszóróval kínál koncertterem-minőségű hangzást. Akármelyik mellett dönt, az XF minden utasa élénk, magával ragadó zenei élményben részesül.

VIRTUÁLIS MŰSZEREGYSÉG

Az XF nagyfelbontású, 12,3 colos virtuális műszeregysége† vadonatúj grafikai felületen kínál tökéletesített funkcionalitást, és tesz még élvezetesebbé minden utazást. Válasszon ízlés szerint a négy előre beprogramozott megjelenítési téma közül, vagy kérje a 3D teljes térképes nézetet.

Kizárólag a Touch Pro rendszer részeként elérhető.

A weboldalon látható mogzófilmekben ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

VEZETŐTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

Az XF egy sor vezetőtámogató funkcióval teszi még biztonságosabbá az utazást. A legmodernebb, innovatív InControl technológiákat alkalmazó funkciók a legkülönfélébb forgalmi helyzetekben segítenek elkerülni a fenyegető ütközést.

FEJLETT PARKOLÁSTÁMOGATÁS**

Ezek a rendszerek gyerekjátékká teszik a parkolást. A rendelkezésre álló helyet érzékelők segítségével határozzák meg, így az XF pontosan bekormányozhatja magát oda, legyen szó párhuzamos vagy merőleges beállásról. A vezetőnek nincs más dolga, mint működtetni a féket és a gázt. Párhuzamos parkolás esetén az XF a kiállás feladatát is képes átvállalni. A holttér-figyelő rendszer érzékelőit felhasználó, mögöttes forgalom-felügyelet képes észlelni a vezető számára esetleg nem látható, közeledő járműveket, és hangjelzéssel, valamint az érintőképernyőn megjelenő grafikával tájékoztatja a vezetőt a fenyegető veszélyről.

**Opciós szolgáltatások.

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS ÉS MÖGÖTTES FORGALOM-FELÜGYELET

A holttér-figyelő rendszer** a megfelelő oldali külső visszapillantó tükörben felvillanó, apró figyelmeztető fény segítségével riaszt, amennyiben jármű tartózkodik az XF holtterében, vagy sebesen közeledik. Az ezt kiegészítő aktív holttér-támogatás** funkció a kormányrásegítés megfelelő irányú megnövelésével segít elkormányozni a közeledő járműtől, amennyiben Ön sávot készülni váltani. Ugyanezt a radaros rendszert alkalmazza a mögöttes forgalom-felügyelet** funkció, amely tolatás során az érintőképernyőn keresztül tájékoztat a mozgó járművekről, elősegítve például a kitolatást nem belátható parkolóhelyről.

**Opciós szolgáltatások.

A Jaguar modern, díjnyertes dizájnja, fejlett menetdinamikai képességei és ultramodern fedélzeti infotainment rendszerei kiemelik a mezőnyből az XF-et. A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Jaguar XF-jét.

* Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel hazai Jaguar weboldalát vagy helyi márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országában érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

A weboldalon megjelenített, InControl technológiára vonatkozó adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. A legfrissebb hazai műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA