Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

JAGUAR XF BELSŐ TÉR

A Jaguar XF belső tere kiemelkedő, igényes fényűzést és bőséges férőhelyet kínál.

A weboldalon látható mogzófilmekben ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

MODERN, KÉZMŰVES KIDOLGOZÁS

Az XF belső terében kivételes műgonddal megmunkált, modern anyagok teremtenek kiemelkedő kényelmet és kényeztető környezetet.

A VEZETŐÜLÉSBEN

Tárja fel az XF ajtaját, és hívogatva fogadja a motorindító gomb. A lüktetve dobogó gomb érzelmi kapcsolatot teremt a pilóta és a gép között. A percenkénti 72 dupla dobbanás megegyezik a jaguárok nyugalmi állapotban mért pulzusával. Nyomja meg a motorindító gombot, és az XF életre kel. Tökéletes koreográfiával elforognak a légbeömlő nyílások, kiemelkedik rejtekéből a modern, fekete selyemfényű fokozatválasztó tárcsa*, és felmordul a motor, megelőlegezve az Önre váró utazás élményét.

* Csak automata sebességváltóval szerelt modellekhez.

A LEGKIVÁLÓBB ANYAGOK

A nagy műgonddal kiválogatott bőrök és faborítások gondoskodnak arról, hogy az XF fedélzetén mindenütt fényűző anyagokkal találkozhassunk. Akár a szénszálas kompozitot kedveli, akár hagyományos fabetétekkel tenné teljessé a szépséges bőrök hatásás, az XF minden helyzetben, minden körülmények között tökéletes hatást kelt.

DIZÁJN RÉSZLETEK

Az XF a részletekbe menő kidolgozást modern anyagokkal párosítva a belső opciós széles választékát kínálja. A kettős öltésekkel varrott, kesztyűfinomságú bőrök - akár pérmium Windsor minőségben - a kecses fabetétekkel és kiváló minőségű szövetekkel társíthatók, számos árnyalatban.

SZEMÉLYRE SZABÁS

A finom, modern fabetétek, a kiváló minőségű szövet- és bőranyagok, valamint a gazdag színpaletta zavarba ejtő választékából mindenki megteremtheti az ízlésének tökéletesen megfelelő XF-et. Akár egyedi feliratot is kérhet a megvilágított küszöbbetétekre*.

* Opciós szolgáltatás.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

CSOMAGTARTÓ

Az XF 540 literes* csomagtartója kellően tágas bármilyen szállítási feladatra. A még jobb kihasználhatóságot szolgálja az opciós 40:20:40 osztású hátsó ülés, amellyel lenyűgöző 885 literre növelhető a csomagtartó kapacitása.

* Defektjavító készlettel. 505 liter helytakarékos pótkerék esetén.

PIHENŐTÉR

Az XF utastere kiemelkedő, igényes fényűzést és bőséges férőhelyet kínál. A bőséges hátsó fej- és lábtér kiemelkedő kényelmet biztosít az utasok számára. A beltéri hangulatvilágítás még meghittebbé teszi az XF légkörét; a LED-es olvasólámpák nagy fényerejű, személyre szabható megvilágítást biztosítanak.

PIHENŐTÉR

Az XF utastere kiemelkedő, igényes fényűzést és bőséges férőhelyet kínál. A bőséges hátsó fej- és lábtér kiemelkedő kényelmet biztosít az utasok számára. A beltéri hangulatvilágítás még meghittebbé teszi az XF légkörét; a LED-es olvasólámpák nagy fényerejű, személyre szabható megvilágítást biztosítanak.

A Jaguar modern, díjnyertes dizájnja, fejlett menetdinamikai képességei és ultramodern fedélzeti infotainment rendszerei kiemelik a mezőnyből az XF-et. A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Jaguar XF-jét.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA