Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation
IMAGE_WRAPPER_MM_xe_s_XE_17MY_079_JDX-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg

XE S

A kivételes, 380 lóerős 3.0 V6 kompresszoros benzinmotorral szerelt modell az XE kínálatának abszolút csúcsát képviseli.

  • VEGYES ÜZEMŰ CO2-KIBOCSÁTÁS, g/km
  • Akár 194‡ automata sebességváltóval.
  • VEGYES ÜZEMŰ ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS l/100km
  • Akár 8,1‡ automata sebességváltóval.

Íme, a tökéletes XE sportszedán. Az F-TYPE modellből átemelt, 380 lóerős kompresszoros 3.0 V6 motor az XE sportszedán karosszériájában a teljesítmény és a praktikum különleges elegyét nyújtja.

Jaguar XE S Model Interior Design

BELSŐ STÍLUS

Négyféle színharmónia, tizenegy különböző dekorfelület és -betét gondoskodik arról, hogy Ön megalkothassa saját egyedi belső terét.

JAGUAR XE S KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

Az alapfelszerelésként kínált 'S' optikai csomag ugyanolyan különlegessé teszi az XE S megjelenését, mint amilyen egyedülálló élményt jelent a vezetése. A csomag fényezett lökhárítókat, Gloss Black küszöbtoldatokat, hátsó diffúzort és plasztikus hátsó szárnyat tartalmaz.

V6-OS MOTOR

Az XE S benzinmotor megegyezik azzal a blokkal, amely az F-TYPE orrában dolgozik. A kompresszor a két hengersor között kapott helyet, így a teljes egység a lehető legkevesebb helyet foglalja el a motortérben. A fenomenális 380 lóerő mindössze 4,8 másodperc alatt gyorsítja 100 km/órára az XE S modellt.

SPORTIER BELSŐ KIALAKÍTÁS

A sportos hangvétel a belső térben is folytatódik, a kormányt és a küszöbdíszléceket S embléma díszíti. A választható Dark Oak, Piano Black vagy Carbon Fibre dekorbetétek még dinamikusabb hangulatot teremtenek az XE S fedélzetén.

XE S TOVÁBBI SZÉRIAFELSZERELÉS

XE_16MY_031_JDX_desktop_683x340

XE S FELSZERELTSÉGI ADATOK

Ismerje meg a Jaguar XE S felszereltségi adatait.

MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE

ALAPFELSZERELTSÉG AZ XE ÖSSZES KIVITELÉN

A JAGUAR XE S SZEMÉLYRE SZABÁSA

Az opciók és tartozékok kínálatából válogatva teljesen saját igényeihez alakíthatja az XE-S modellt.

TARTOZÉKOK FELFEDEZÉSE

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Állítsa össze a személyiségéhez, vezetési stílusához és személyes ízléséhez leginkább illő XE-et.

Red Jaguar XE in London

1Csak automata sebességváltóval.

‡Gyártó által megadott célértékek. A végleges, hivatalos adatok a gyártást megelőzően kerülnek megállapításra. Figyelem: a CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs függvényében változhatnak. Az alapkivitelű kerekekkel nem minden esetben érhetők el a legalacsonyabb értékek.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA