Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

XE PURE

Az XE esszenciája. Élvonalbeli technológia, vezetőközpontú teljesítmény a Jaguar legendás kifinomultságával ötvözve.

IMAGE_WRAPPER_MM_pure_XE_17MY_070_JDX_MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650.jpg
  • VEGYES ÜZEMŰ CO2-KIBOCSÁTÁS, g/km
  • Akár 126‡ kézi sebességváltóval
  • Akár 135‡ automata sebességváltóval.
  • VEGYES ÜZEMŰ ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS l/100km
  • Akár 4,8‡ kézi sebességváltóval
  • Akár 5,1‡ automata sebességváltóval.

Az XE Pure a tökéletes arányokkal rendelkező sportszedán formatervét előremutató menetdinamikával, takarékos üzemmel és dinamikus menetteljesítményekkel kombinálja. A különböző motorokkal, automata és kézi sebességváltóval, hátsó- és összkerékhajtással rendelhető XE Pure választékában mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő autót.

Jaguar XE Interior Design

BELSŐ STÍLUS

Háromféle színharmónia, tizenegy különböző dekorfelület és -betét gondoskodik arról, hogy Ön megalkothassa saját egyedi belső terét.

NAGYSZERŰ DIZÁJN

A plasztikus motorháztetőtől a karakteres, izmos hátsó vállakig az XE Pure minden részlete arról tanúskodik, hogy hamisítatlan Jaguarral van dolgunk.

DINAMIKUS FUTÓMŰ

Az XE Pure kezesen és dinamikusan reagál, maradéktalanul megőrizve komfortos rugózását. A kifinomult első és hátsó felfüggesztés a sportosság és a kifinomultság kiváló kombinációját kínálja.

KISTÖMEGŰ ALUMÍNIUM SZERKEZET

Tömegcsökkentés változatlan tartósság mellett: az XE Pure kivételesen erős vázszerkezete extrém torziós merevséget biztosít, ami pedig precíz vezethetőséget eredményez. A szerkezet optimális, 50:50-hez közeli tömegelosztást tesz lehetővé. Ez a kistömegű szerkezet nem csupán a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás záloga, de azt is jelenti, hogy az XE modellcsalád tagjai minden elvárást képesek teljesíteni, az akár 126‡g/km széndioxid-kibocsátástól az akár 250 km/óra végsebességig.

XE PURE TOVÁBBI SZÉRIAFELSZERELÉS

IMAGE_WRAPPER_MM_XE_16MY_107_GBL_desktop_683x340.jpg

XE PURE FELSZERELTSÉGI ADATOK

Ismerje meg a Jaguar XE Pure felszereltségi adatait.

MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE

ALAPFELSZERELTSÉG AZ XE ÖSSZES KIVITELÉN

AZ XE PURE SZEMÉLYRE SZABÁSA

Az opciók és tartozékok kínálatából válogatva teljesen saját igényeihez alakíthatja az XE Pure modellt.

TARTOZÉKOK FELFEDEZÉSE

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Állítsa össze a személyiségéhez, vezetési stílusához és személyes ízléséhez leginkább illő XE-et.

Red Jaguar XE in London

1A menetsebesség függvényében automatikusan változik
2Csak automata sebességváltóval.

Gyártó által megadott célértékek. A végleges, hivatalos adatok a gyártást megelőzően kerülnek megállapításra. Figyelem: a CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs függvényében változhatnak. Az alapkivitelű kerekekkel nem minden esetben érhetők el a legalacsonyabb értékek.
Az ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA