Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

Videó lejátszása

JAGUAR TARTOZÉKOK

Tegye teljessé az XE sportos megjelenését a kiváló minőségű szénszálas tartozékok segítségével.

The vehicles shown in the filmed content on this website may not be exact representations of recent upgrades, enhancements or your specific market specifications. Please refer to your local Jaguar Retailer for the latest specifications.

Igazítsa személyes ízléséhez és igényeihez az XE megjelenését. Legnépszerűbb tartozékainkat praktikusan csoportokba (karbonszálas, optikai és lifestyle) rendeztük, így Ön könnyen választhat közülük vagy kombinálhatja azokat. Kattintson az Állítsa össze saját autóját ikonra, és tegye egyedivé járművét, vagy kattintson a Tartozékok keresése opcióra, és tekintse át a Jaguar Gear teljes kínálatát.

XE Carbon Fibre Mirror

KARBONSZÁLAS CSOMAG

Tegye teljessé az XE sportos megjelenését a kiváló minőségű szénszálas tartozékok segítségével.

AZ OPTIKAI CSOMAG TARTALMA:

Gloss Black oldalsó légbeömlők; Gloss Black külső tükörház-borítás.

FEDEZZE FEL AZ XE TARTOZÉKOKAT
IMG_WRAPPER_MM_LIFESTYLEPACK_014_026_Device-Desktop_1366x600.jpg

LIFESTYLE CSOMAG

Egy vidéki kirándulás - de már egy iskolai kör is - megviselheti az XE megjelenését. Tartsa makulátlan állapotban autóját!

A LIFESTYLE CSOMAG TARTALMA:

A Jaguar márkajelzésű tető keresztléceken a sportfelszerelésektől a csomagokig bármit szállíthat; Első és hátsó sárfogók; strapabíró Jaguar jelzésű gumiszőnyegek óvják az utastér padlóját a kopástól; az XE gumi csomagtér-tálca (kép nélkül) könnyen kiemelhető és letisztítható.

FEDEZZE FEL AZ XE TARTOZÉKOKAT

Az XE konfigurálása során kedve szerint kiválaszthatja az Önt érdeklő XE modellt, majd felszerelheti azt tetszőleges tartozékokkal. Ha pedig tovább tekintene a bemutatott opciókon, és teljesen testre szabná autóját, tekintse meg teljes körű online katalógusunkat.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA