Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

Videó lejátszása

KÜLSŐ

Elég egy pillantást vetnie rá, és rögtön tudja: az XE hamisítatlan Jaguar.

A weboldalon látható mozgófilmekben ábrázolt járművek nem feltétlenül tükrözik a legújabb modellfrissítéseket, fejlesztéseket. A legfrissebb műszaki és felszereltségi adatokról érdeklődjön márkakereskedőjétől.
 

DINAMIKUS FORMATERV

Az XE alakját úgy tökéletesítettük, hogy optimális közegellenállást és stabilitást eredményezzen. Az autó csak úgy hasítja a levegőt, ami az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást egyaránt mérsékli. A karosszéria minden részlete a lehető legtökéletesebb aerodinamikai teljesítményt szolgálja, az XE lenyűgöző arányainak megőrzése mellett.

FEJLETT AERODINAMIKAI JELLEMZŐK

Az aerodinamikai teljesítmény kiemelt szempont volt az XE formatervezésénél; ennek köszönhető a kiváló, akár 0,26-os Cw-érték. Még a motorsport ihletésű fenéklemez-borítás és a hátsó diffúzor is azt a célt szolgálja, hogy az XE a lehető legtakarékosabb, egyszersmind legkifinomultabb legyen.

Front View of Jaguar Red XE

ELÖLNÉZET

A plasztikus motorházfedél a jellegzetes 'J' mintázatú fényszórótól1 lendületesen halad hátrafelé, a felületről leváló levegő a karosszéria felett és mellett suhan el, minimumra szorítva a légellenállást. Az XE ugrásra kész.

Side view of Red Jaguar XE

OLDALNÉZET

Az XE hátrafelé emelkedő övvonala a gondos kialakításnak köszönhetően örvények nélkül vezeti hátra a menetszelet; nem csoda, hogy a forma álló helyzetben is dinamizmust sugall. A Jaguar felirattal ellátott, krómozott oldalsó légcserélők tudatosan emlékeztetnek az F-TYPE modellre, ahogy az oldalablak körül is felfedezhető a jellegzetesen Jaguaros hurok.

X760_19MY_043_EU6-MODEL_DISPLAY-desktop-1366x650

HÁTULNÉZET

Elég egy pillantást vetnie ezekre a stíluselemekre, és rögtön tudja: az XE hamisítatlan Jaguar. A szándékosan rövidre vágott far és az abból adódó, rövid túlnyúlás még inkább kihangsúlyozza az autó nagyteljesítményű adottságait, egyben javítja a légáramlást.

ELEKTROMOS CSOMAGTÉRFEDÉL GESZTUSVEZÉRLÉSSEL

A mozgásérzékelős, motoros csomagtérfedél2 lehetővé teszi, hogy a csomagtartó ajtaját kívülről anélkül nyissa vagy csukja, hogy meg kellene érintenie akár az autót, akár kulcsait. Csak finoman mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító valamelyik sarka alatt, és a csomagtér fedele kinyílik, illetve bezáródik.

JAGUAR XE FORMAI JELLEMZŐK

XE 300 SPORT

A külső megjelenés számos pontos megújult, a 300 SPORT emblémával ellátott hűtőrácstól a Dark Satin Grey árnyalatú oldalsó kerékdob légkivezető nyílásokig.

FEDEZZE FEL AZ XE 300 SPORT MODELLT

KRÓMOZOTT OLDALSÓ ROSTÉLY

A krómozott, dombornyomott oldalsó légcserélő rácsok is az XE sportos személyiségét hangsúlyozzák ki.

KRÓMOZOTT OLDALSÓ ÍV

Az oldalablakot folytonos króm csík keretezi, optikai egységet teremtve az utasfülkével.

HÁTSÓ VÁLLAK

Elég egy pillantást vetnie az XE feszes hátsó vállaira, tökéletes arányú túlnyúlására, és rögtön tudja, hogy hamisítatlan Jaguar. Kizárólag a több mint egy évtizede az alumínium autógyártás élvonalába tartozó Jaguar rendelkezik az ilyen éles törésvonalak előállításához szükséges technológiával és szakértelemmel.

IKONIKUS ZÁRÓFÉNYEK

Az F-TYPE stílusában megrajzolt, ikonikus hátsó lámpatestek karakteres, kör alakú betétjét vízszintes vonal metszi félbe.

Az XE modellcsalád a teljesítmény, a fejlett technológiák és a karakteres formatervezés kombinációját kínálja; mindezeket pedig a könnyű alumínium vázszerkezet alapozza meg. Állítsa össze álmai XE modelljét konfigurátorunk segítségével.

1Opciós funkció (alapfelszerelés a Portfolio, Landmark Edition, 300 SPORT és S kiviteleken)
2Kulcs nélküli nyitás és hátsó parkolóradar esetén.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA