Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

TELJESÍTMÉNY ÉS TECHNOLÓGIA

Az I-PACE Concept a Jaguaroktól elvárt teljesítményt és legendás kifinomultságot magával ragadó, lélegzetelállító vezetési élménnyel kombinálja.

Az I-PACE Concept körülbelül 4 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, köszönhetően az azonnal rendelkezésre álló 700 Nm forgatónyomatéknak, és 400 LE teljesítménynek. A két villanymotor hajtotta I-PACE Concept sportos összkerékhajtással biztosít minden útviszonyok mellett magával ragadó vezethetőséget.

LENYŰGÖZŐ VEZETHETŐSÉG

Az azonnal rendelkezésre álló nyomaték lélegzetelállító gyorsítóképességet eredményez. Az I-PACE Concept valódi Jaguarként a legkülönfélébb menethelyzetekben képes maradéktalanul kiaknázni motorteljesítményét. Az összkerékhajtás nyújtotta stabilitást sportautós dinamizmussal társító I-PACE Concept magabiztos vezetési élményt nyújt minden útfelületen, minden időjárási viszonyok közepette.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Az I-PACE Concept a legmodernebb technológiák tárháza, mégis diszkréten és lényegre törően egyetlen dologra törekszik csupán: hogy minél teljesebb élményt biztosítson vezetője és utasai számára.

ÖSZTÖNÖSEN KAPCSOLATBAN

Az I-PACE Concept kifinomult technológiái nem kérkednek, nem tolakodnak. Minden egyes kezelőszerv, minden egyes parancs, minden információ logikusan, ösztönösen kézre áll, így Ön teljes figyelmét az útra fordíthatja.

LÁTVÁNYOS KIJELZŐK

Az I-PACE Concept a vezető előtt elhelyezett négy monitoron keresztül biztosítja a közvetlen kommunikációt. A középkonzolon kettő infotainment érintőképernyőt találunk, a járműinformációs monitor külön, a kormány mögött kapott helyet. A diszkrét, színes head-up kijelző a szélvédőn jelenít meg kulcsfontosságú adatokat.

MEGRENDELHETŐ 2018 MÁSODIK FELÉTŐL

Folyamatos tájékoztatást kérek a 2017 végén sorozatgyártású kivitelben is színre lépő i-Pace modellről.

Szeretné, ha a 2018 második félévére időzített piaci bevezetés során az elsők között vehetné át saját Jaguar I-PACE modelljét? Írjon nekünk, és legközelebbi márkakereskedőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A képen az I-PACE Concept tanulmányautó látható. A sorozatgyártású modell végleges formaterve, egyes részleteinek kidolgozása vagy a kezelőszervek elhelyezkedése eltérést mutathat.
A gyorsulásra, teljesítményre, sebességre, hatótávolságra és töltésre vonatkozó számadatok a kiadás pillanatában rendelkezésre álló, megbízható információkon alapuló, gyártói becslések. A sorozatgyártású járműveket piaci bevezetésüket megelőzően részletes vizsgálatoknak és minősítésnek vetik alá; az ügyfelek által megrendelhető autókra vonatkozóan már hivatalos adatokkal fogunk tudni szolgálni.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA