Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

OPCIÓK ÉS JAGUAR GEAR TARTOZÉKOK

Az opciók és a Jaguar felszerelések kivételesen gazdag kínálatából könnyedén létrehozhatja a világ legtökéletesebb I-PACE-ét - az Önét.

Jaguar I-PACE Accessories

A Jaguar Gear tartozékok és opciók segítségével ízléséhez, életstílusához, érdeklődési köréhez igazíthatja az I-PACE megjelenését. Legnépszerűbb tartozékainkat három csoportba rendeztük: Karbonszálas optikai csomag, Black optikai csomag és Téli csomag. Építse meg álmai autóját; vagy a teljes I-PACE kínálat áttekintéséhez böngésszen online tartozék-katalógusunkban.

OPTIKAI CSOMAGOK

Az optikai csomagokkal még karakteresebbé teheti az I-PACE megjelenését.

Jaguar I-Pace BLACK Exterior Pack

KARBONSZÁLAS OPTIKAI CSOMAG

Hangsúlyozza ki az I-PACE sportos természetét a Karbonszálas optikai csomag segítségével. A csomag karbonszálas hűtőmaszk keretet, külső tükörházat, valamint oldalfal- és lökhárító díszítőelemeket tartalmaz.

KARBONSZÁLAS OPTIKAI CSOMAG

Hangsúlyozza ki az I-PACE sportos természetét a Karbonszálas optikai csomag segítségével. A csomag karbonszálas hűtőmaszk keretet, külső tükörházat, valamint oldalfal- és lökhárító díszítőelemeket tartalmaz.

Jaguar I-Pace Carbon Exterior Pack

BLACK KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

A fényes fekete elemek az I-PACE lopakodó természetét erősítik. A csomag tartalma: fényes fekete oldalablak-keret, fényes fekete hűtőmaszk és keret.

BLACK KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

A fényes fekete elemek az I-PACE lopakodó természetét erősítik. A csomag tartalma: fényes fekete oldalablak-keret, fényes fekete hűtőmaszk és keret.

BELSŐ KIALAKÍTÁS PACK OPTION

TÉLI CSOMAG

A csomag fűthető ablakmosó fúvókákat, fűthető szélvédőt, valamint fűthető kormányt tartalmaz.

TÉLI CSOMAG

A csomag fűthető ablakmosó fúvókákat, fűthető szélvédőt, valamint fűthető kormányt tartalmaz.

VÁLASSZON A JAGUAR TARTOZÉKOK SZÉLES KÍNÁLATÁBÓL

Give your I‐PACE a personal touch and find the accessories to match your lifestyle.

MEGVILÁGÍTOTT ELSŐ JAGUAR EMBLÉMA

Az opciós megvilágított első embléma lenyűgöző megjelenést kölcsönöz autójának. Az embléma kigyullad az I-PACE központi zárjának oldásakor, égve marad, amíg az ajtók nyitva vannak, illetve ég a belső világítás. A világítás a jármű beindításakor kialszik.

KARBONSZÁLAS HŰTŐMASZK KERET

A lenyűgöző megjelenésű, kiváló minőségű, High Gloss kivitelű fonott szénszálas hűtőmaszk-keret prémium hangulatot teremt, egyben kihangsúlyozza a Jaguar I-PACE menetdinamikai adottságait és sportos formatervét.

KARBONSZÁLAS KÜLSŐ TÜKÖRHÁZ-BORÍTÁS

Kiváló minőségű szénszálas tükörház-borítás fonott szerkezettel és magas fényű lakkozással: a versenyhangulatú megjelenés mellett tömegmegtakarítást is eredményez.

SPORTPEDÁLOK

A nemesacélból és gumiból készült pedálszett stabilan illeszkedik a gyári pedálokra, modern és sportos megjelenést kölcsönözve az autónak.

SZEMÉLYRE SZABOTT, MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBDÍSZLÉC

Elegáns, nemesacél küszöbbetét a vezető és az első utas oldalán. Az ajtó nyitásakor felgyullad az adott oldali küszöbbetét világítása.

LUXUS SZÖVETKÁRPITOK

A fényűző minőségű elülső padlószőnyegeket nyomott Jaguar logó és nubuk szegély díszíti. A prémium szőnyegek elegáns, kifinomult környezetet teremtenek.

CLICK AND GO HATÓTÁVOLSÁG

A 'Click and Go' kompakt tárolórendszer az első ülések fejtámlájának hátoldalára rögzíthető. A fejtámlára szerelt vállfa többféle szögben beállítható. A leszerelhető táblaszámítógép-tartó állásszöge szintén szabályozható. A 'Click and Hook' olyan általános célú akasztó, amelyre táskákat, szatyrokat akasztva extra tárolóhelyhez juthat.

IPHONE® CSATLAKOZTATÓ ÉS TÖLTŐEGYSÉG

Az iPhone® töltésére és csatlakoztatására szolgáló dokkolóállomás a padlókonzoli pohártartóban rögzíti a telefont*, így Ön töltés közben is szemmel tarthatja azt. A rendszerhez csatlakoztatott iPhone memóriájában tárolt zenei anyagok a fedélzeti infotainment rendszeren keresztül lejátszhatók.

* iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 és 8 készülékekkel kompatibilis. Nem használható iPhone 6 Plus és 7 Plus készülékekkel.

KISÁLLAT CSOMAG

Kényelmes, örömteli és biztonságos utazás a négylábú családtagok számára. A padlótól tetőig érő elválasztó elem teljesen elhatárolja egymástól a csomagteret és az utasteret. Óvja a csomagtér padlóját vízálló tálcával vagy tartós gumiszőnyeggel.

TETŐ KERESZTRÚD

A tető keresztrudakra a legkülönfélébb szállítórendszerek rögzíthetők. Az I-PACE keresztrudak az új, egyedi gyorsrögzítő mechanizmusnak köszönhetően könnyen, szerszámok nélkül fel-, illetve leszerelhetők.

HÁTFALI RÖGZÍTÉSŰ KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓ

A hátfalra könnyen felszerelhető, zárható szerkezet egy kerékpár szállítására alkalmas. Egy járműre legfeljebb három kerékpárszállító szerelhető fel.

VÍZISPORTESZKÖZ-SZÁLLÍTÓ

A különböző vízisport eszközök, pl. szörfdeszka, kajak vagy windsurf deszka szállítására szolgáló, sokoldalú rendszer. Maximális terhelhetősége: 65 kg.

KERÉKŐR - KRÓMOZOTT

KERÉKŐR - KRÓMOZOTT

Óvja kerekeit az egyedi kidolgozású, rendkívül biztonságos, krómozott kerékőrrel.

SNOW SOCK TÉLI TAPADÁSSEGÍTŐ RENDSZER

A szövetből készült, kistömegű tartozék fokozott tapadást biztosít havas és jeges felületen. Könnyen és gyorsan felszerelhető, összehajtva egyszerűen tárolható. Javasolt mind a négy kerékre felszerelni.

HÓLÁNC

A hólánc fokozott mobilitást biztosít hóban, sárban, jeges útviszonyok között. Javasolt mind a négy kerékre felszerelni.

KERÉKAGY-BORÍTÁS – UNION JACK

A középen elhelyezett, látványos monokróm embléma a Jaguar logót a brit zászlóval kombinálva idézi a márka gyökereit.

DIZÁJN SZELEPSAPKÁK - UNION JACK

Koronázza meg a keréktárcsák megjelenését egyedi kivitelű szelepsapkákkal.

DIZÁJN SZELEPSAPKÁK - JAGUAR ‘GROWLER’

A ‘Growler’ a márka hagyományainak fontos eleme. Koronázza meg a keréktárcsák megjelenését egyedi kivitelű szelepsapkákkal.

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA