Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

PRAKTIKUM

Az I-PACE forradalmi dizájnja a Jaguar szellemisége és az I-PACE Concept hangvétele előtt egyaránt tiszteleg.

Az I-PACE kívülről kompakt, ám belül kiemelkedően tágas teret kínál. Az elektromos felépítés révén a tervezők vadonatúj belső teret álmodhattak a vezető és utasai köré.

Jaguar I-Pace Spacious Design

TÁGAS KIALAKÍTÁS

Az I-PACE felépítése lehetővé tette, hogy az első üléseket a szokásosnál előrébb építsük be, ami jobb vezetési üléspozíciót eredményezett. Szintén ennek köszönhetően megnőtt a távolság az első és a hátsó ülések között, ami hátul nagyobb lábteret és fokozott kényelmet eredményezett.

CSOMAGTARTÓ

A hátsó ülések mögött tekintélyes 656 literes* csomagtartó áll rendelkezésre, a padló hossza 967 mm. Az I-PACE szállítókapacitását egy elülső tárolórekesz egészíti ki; a motorház helyén található üreg 27 literes.

* Légrugózás esetén a csomagtartó térfogata 18 literrel csökken.

Jaguar I-Pace In-Car Storage

FEDÉLZETI TÁROLÁS

Mivel nincs hagyományos hajtáslánc, az első középső kartámasz alatt egy 10,5 literes tárolórekeszt találunk. A hátsó ülések alatt, azok teljes szélességében szintén praktikus tárolóhelyet alakítottunk ki. És mivel a villanymotorokhoz hagyományos sebességváltóra sincs szükség, a padlókonzolon a kulcsok és mobiltelefonok elhelyezésére ideális rekeszt helyeztünk el.

ACTIVITY KEY

Sportoljon, kiránduljon felszabadultan, az indítókulcsot pedig hagyja nyugodtan az autóban. Az opciós Activity Key karpánt strapabíró és teljesen vízálló, így Ön a legkülönfélébb olyan sportoknak hódolhat, a kerékpározástól az úszásig, amelyeknél nem szerencsés magánál tartani az indítókulcsot.

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

SOHA NEM LÁTOTT MÍNUSZOK!