Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

KÜLSŐ DESIGN

Az I-PACE forradalmi dizájnja a Jaguar szellemisége és az I-PACE Concept hangvétele előtt egyaránt tiszteleg.

AERODINAMIKA

Az I-PACE áramvonalas kialakításának minden eleme, a hangsúlyos első kerékívektől kezdve a hátsó diffúzorig azt a célt szolgálja, hogy a jármű szinte ellenállás nélkül hasítsa a levegőt, ezzel optimalizálva a légellenállást és stabilitást.

Jaguar I-Pace Bonnet Scoop

ELÜLSŐ LÉGBEVEZETŐ CSATORNA

A merész rajzolatú hűtőrács befelé hajlik. A légbevezető csatornán beömlő, majd azon kivezetett levegő akadálytalanul halad el az ívelt tetőlemez fölött, ezzel csökkentve a jármű légellenállását.

Jaguar I-Pace Rear

HÁTSÓ DIFFÚZOR

A karosszéria szögletes sarkai lehetővé teszik a légáramlatok könnyed leválását, és ezzel minimalizálják a légellenállást okozó nyomáskülönbségeket.

Jaguar I-Pace Door handles

AJTÓKILINCSEK

Hogy a menetszél akadálytalanul haladjon el a karosszéria mellett, a kilincsek használaton kívül teljesen belesimulnak az oldalfalba.

Jaguar I-Pace Flowing Waistline

LENDÜLETES CSÍPŐVONAL

Az utascella mélyen helyezkedik el, a lendületes vonalú kerékívek a mozgás érzését keltik, kiegészítve a karosszéria gyors, elkeskenyedő övvonalát.

LENDÜLETES CSÍPŐVONAL

Az utascella mélyen helyezkedik el, a lendületes vonalú kerékívek a mozgás érzését keltik, kiegészítve a karosszéria gyors, elkeskenyedő övvonalát.

FORMATERVEZÉS

A határozott kiállású I-PACE keskeny, futurisztikus LED-es fényszórói megkapták a Jaguar jellegzetes kettős 'J' mintázatát. A tető különösen letisztult megjelenésű, akár a karosszéria színére fényezett, akár kontrasztos fekete kivitelben, vagy panoráma üvegtetővel rendeli meg.

Jaguar I-Pace Led Headlights

LED FÉNYSZÓRÓK

Az opciós adaptív Mátrix LED fényszórók még jobb látási viszonyokat teremtenek, növelve az éjszakai vezetés biztonságát. A rendszer biztosítja a távolsági fény folyamatos használatát, miközben automatikusan úgy módosítja a fénypászma alakját, hogy megakadályozza a szembejövők elvakítását.

Jaguar I-Pace Rear LED

LED-ES HÁTSÓ LÁMPÁK

Az I-PACE kecses hátsó lámpái szintén LED-eket alkalmaznak. Az opciós adaptív Mátrix LED fényszórók megrendelésekor, hátul ugyanúgy drámai hatású dinamikus irányjelző fényeket találunk, mint elöl.

Jaguar I-Pace Roof Options

TETŐ OPCIÓK

Az I-PACE rendelhető a karosszéria színére fényezett vagy kontrasztos fekete színű tetőlemezzel, illetve üveg panorámatetővel.

Jaguar I-Pace Wheels

JAGUAR KERÉKTÁRCSÁK

Az I-PACE 18, 20 és 22 colos méretben kínál különféle rajzolatú keréktárcsákat, amelyek mindegyike tökéletesen harmonizál az I-PACE forradalmian újszerű megjelenésével.

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

SOHA NEM LÁTOTT MÍNUSZOK!