Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

A harmonikusan integrált technológiák révén könnyedén kezelhetők az I-PACE funkciói, illetve a fedélzeten csatlakoztatott személyes készülékek.

Az I-PACE kívül-belül rendkívül áramvonalas élményt biztosít. A dupla érintőképernyő, a virtuális műszerfal kijelző és a Head-Up display mindenről tájékoztatja.

Video lejátszása

TOUCH PRO DUO

A Touch Pro Duo infotainment rendszer egy, a műszerfalba integrált, 10 colos érintőképernyőből, valamint egy alatta elhelyezett, multifunkciós dinamikus kezelőszervekkel ellátott, 5 colos érintőképernyőből áll.

TOUCH PRO DUO

A Touch Pro Duo infotainment rendszer egy, a műszerfalba integrált, 10 colos érintőképernyőből, valamint egy alatta elhelyezett, multifunkciós dinamikus kezelőszervekkel ellátott, 5 colos érintőképernyőből áll.

ALAPKIVITELŰ CSATLAKOZTATÁS

REMOTE

Mindig kapcsolatban az I-PACE-szel. A legtöbb Apple és Android rendszerű okostelefonnal kompatibilis Remote alkalmazás révén Ön mindig tájékozódhat az aktuális járműinformációkról, beleértve a hatótávolságot, a töltési státuszt vagy a töltöttséget illetve, hogy csatlakoztatva van-e a töltőkábel.

NAVIGATION PRO

A Navigation Pro rendszer választhatóan kettő- vagy háromdimenziós térképet jelenít meg. Eltárolhatja kedvenc helyszíneit, a térkép böngészéséhez használja az okostelefonon megszokott, többujjas parancsokat. Az I-PACE Navigation Pro rendszere olyan tényezőket is figyelembe vesz a hatótávolság kiszámítása során, mint a domborzati viszonyok vagy sebességkorlátozások.

CONNECT PRO

Az I-PACE Connect Pro gondoskodik az Ön teljes körű támogatásáról. Tudja meg, mi történik az útvonala mentén; fedezze fel a közeli parkolókat és turisztikai célpontokat, vagy telepítsen egy SIM-kártyát, és hozzon létre 4G wifi hotspotot a fedélzeten, így menet közben is folyamatosan kapcsolatban maradhat.

OKOSTELEFON CSOMAG

Az okostelefon csomag révén egyszerűen, ösztönösen kezelhet egy sor alkalmazást az I-PACE érintőképernyőjén keresztül. A csomag egy egyedi kialakítású Spotify funkcionalitás mellett az elveszett, elhagyott tárgyak megkeresését segítő Tile® alkalmazást is tartalmazza.

Video lejátszása

INTELLIGENS BEÁLLÍTÁSOK

A vezetőket kulcsukról és mobiltelefonjukról automatikusan felismerő rendszer képes előhívni az ideális ülés- és tükörhelyzetet, valamint az induláskor bekapcsolandó rádióadót vagy zeneszámot. Az intelligens beállítások emellett ezeket a preferált beállításokat képes a vezető szokásai és múltbeli választásai alapján megtanulni és automatikusan alkalmazni.

Video lejátszása

HEAD-UP DISPLAY

A figyelemelterelés megelőzése érdekében az opciós Head-up display a szélvédőn jeleníti meg az olyan kulcsfontosságú adatokat, mint a sebesség vagy a navigációs információk. Kristálytiszta, nagyfelbontású, színes grafikával.

INTERAKTÍV VEZETŐTÁJÉKOZTATÓ KIJELZŐ

A 12,3 colos, nagy felbontású virtuális műszerfal kijelző optimális helyen jeleníti meg a szükséges menetadatokat, beleértve a teljes képernyős, 3D térképes navigációt. A nagyfelbontású képernyő tiszta képet ad, a tűéles grafikákat finoman mozgatja a fejlett képfeldolgozó szoftver.

Jaguar I-Pace Meridian Audio

MERIDIAN AUDIORENDSZER

Keltse életre a zenét a MeridianTM brit audiospecialista stúdió által tervezett két rendszer segítségével. A kiváló Meridian Surround audiorendszer TrifieldTM technológiája segítségével az élő előadás tisztaságát és részletgazdagságát adja vissza. A 15 hangszórós Meridian™ rendszer alapfelszerelésként biztosít kiváló zenei élményt az I-PACE HSE és First Edition modelleken.

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

Elképzelhető, hogy a leírásban szereplő egyes funkciók felár ellenében elérhetők. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi Jaguar értékesítőjével. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által java

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA