Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

BIZTONSÁG

A legmodernebb technológiákat alkalmazó funkciók még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.

Jaguar I-PACE Safety

Az I-PACE biztonsági rendszerek bőséges választékát felvonultatva vigyáz Önre, utasaira, az akkumulátorokra és a közlekedés egyéb résztvevőire.

Jaguar I-Pace Safety Cell

BIZTONSÁG CELL

Az I-PACE alumíniumból és acélból álló, merev kerettel veszi körül az akkumulátort, óvva az összes utas épségét.

KÜLSŐ HANGFORRÁS

Az I-PACE 20 km/óra alatti sebességgel haladva hangjelzést ad le környezetének, így a gyalogosok bizonyosan észlelik a közeledő elektromos járművet.

LÉGZSÁKOK

Az autó hat légzsákkal - vezető- és utasoldali elülső, valamint fej- és oldallégzsákok - védelmezi az utastérben tartózkodókat.

ISOFIX

A hátsó szélső üléseken a gyermekülések biztonságos rögzítésére szolgáló ISOFIX bekötési pontokat találunk.

INNOVATIVE BIZTONSÁG TECHNOLOGIES

Akár a zökkenőmentes városi vagy országúti közlekedésről, akár az Ön és utasai biztonságáról kell gondoskodni, az I-PACE széria és opciós technológiák széles választékával siet a segítségére.

Adaptív sebességtartó automatika kormányzási asszisztencia funkcióval

Az I-PACE kormányzási asszisztencia funkcióval felszerelt adaptív sebességtartó automatikája nagy segítség hosszú távú vezetés vagy sűrű forgalom esetén. A rendszer automatikus kormánykorrekciókkal gondoskodik arról, hogy az I-PACE a sáv középvonalában maradjon, miközben biztonságos követési távolságot tart az előtte haladó mögött.

VEZETŐTÁMOGATÁS - SZÉRIAFUNKCIÓK

VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Kamera, radar és ultrahangos szenzorok segítségével segít megelőzni az ütközést, illetve gyalogos vagy kerékpáros gázolását. Amennyiben a rendszer ütközés kockázatát érzékeli, hang- és fényjelzéssel riaszt. Ha a vezető nem avatkozik közbe, a rendszer önállóan fékezésbe kezd, hogy csökkentse a várható becsapódás erejét.

SEBESSÉGTARTÓ RENDSZER SEBESSÉGSZABÁLYZÁS FUNKCIÓVAL

A sebességtartó automata anélkül tartja a beállított menetsebességet, hogy Önnek folyamatosan nyomnia kellene a gázpedált. A sebességszabályzás funkcióval beállíthatja azt a sebességet, amit nem szeretne átlépni.

ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYZÁS - KÖZÚTI JELZŐTÁBLA FELISMERÉS

A műszeregységben megjeleníti a sebességhatárokat és az előzési tilalmat, hogy Ön minden pillanatban tisztában legyen a forgalmi körülményekkel. Az adaptív sebességhatároló funkció a közúti jelzőtábla felismerés adatait felhasználva, a sebességtartó automata működtetésével az aktuális korlátozásokhoz igazítja az autó sebességét.

VEZETŐ ÉBERSÉG-FELÜGYELET

A kormánymozdulatokat, valamint a fék- és gázműködtetést felügyelve a vezető elalvásra figyelmeztető jelzés észleli, ha a vezető kezd elbóbiskolni, és idejekorán figyelmezteti, hogy tartson pihenőt.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és kormányzási nyomatékot kifejtve finoman visszakormányozza azt oda.

TOLATÁST SEGÍTŐ HÁTSÓ KAMERA

A tolatókamera jobb látási viszonyokat biztosít hátramenetben. A még pontosabb parkolás érdekében a rendszer az I-PACE helyzetét, illetve várható nyomvonalát jelképező statikus segédvonalakat vetít ki az érintőképernyőre.

VEZETŐTÁMOGATÓ CSOMAGOK

Minden egyes csomag olyan funkciókat tartalmaz, amelyek gondoskodnak az Ön biztonságáról és tájékoztatásáról. A I-PACE S kivitel alapfelszerelésként kínálja a Parkolás csomagot, az I-PACE SE szériatartozéka a Parkolás és Vezetés csomag. A Parkolás és Vezető asszisztencia csomagok alapfelszerelésként járnak az I-PACE HSE és First Edition kivitelekhez.

PARKOLÁS ASSZISZTENS

A parkolás asszisztens rendszer a végletekig leegyszerűsíti a párhuzamos és merőleges parkolás gyakorlatát, mivel képes járművét önműködően bekormányozni az arra alkalmas helyre. Válassza az előre- vagy hátramenetet, majd szabályozza a jármű sebességét. A manőverek során grafikus és szöveges útmutatás segíti a vezetőt.

360° PARKOLÓRADAR

A 360° parkolóradar segítségével a legszűkebb helyeken is magabiztosan manőverezhet. Az autón körös-körül elhelyezett érzékelők a váltó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan aktiválódnak (vagy kézzel bekapcsolhatók). A manőverezés során grafika és hangjelzés tájékoztatja a jármű és az akadályok távolságáról.

SZABAD KISZÁLLÁS FELÜGYELET

A hátul utazókat figyelmezteti, ha közeledő autó vagy kerékpáros miatt nem biztonságos a kiszállás. Akadály észlelése esetén figyelmeztető fény kezd villogni az ajtón. A fény azonnal zöldre vált, amint az ajtó biztonságosan kinyitható.

HÁTULSÓ FORGALOMFELÜGYELET

A közeledő gépjármű felismerő rendszer az oldalról közeledő veszélyforrásokra figyelmeztet, ami különösen hasznos, ha nehezen belátható parkolóhelyről kell kitolatnia. Hang- és fényjelzéssel riaszt, így Ön akkor is tudhatja, mi van járműve mögött, ha nem látja az akadályokat.

TÁVOLSÁGTARTÓ TEMPOMAT STOP & GO FUNKCIÓVAL

Biztonságos követési távolságot tart az elöl haladó jármű mögött, még ha az lassítani is kezd. Amennyiben teljesen megáll a forgalom, a rendszer finoman állóra fékezi autóját. Amint újraindul a forgalom, járműve automatikus ismét követni fogja az előtte haladó autót.

HIGH-SPEED VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Észleli a frontális ütközés kockázatát, és figyelmezteti arra a vezetőt. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer a fékek automatikus működtetésével segít mérsékelni az ütközés erejét. A rendszer 10 - 160 km/óra sebességtartományban aktív.

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS

Az aktív holttér-támogatás segít megelőzni az ütközéseket. Ha a rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, az adott oldali külső visszapillantó tükörben diszkrét figyelmeztető fény gyullad ki, a rendszer pedig megfelelő irányú kormányzási nyomatékrásegítéssel biztonságosan a másik irányba kormányozza az I-PACE-t.

Adaptív sebességtartó automatika kormányzási asszisztencia funkcióval

Az elöl haladó járműveket és a sávot kamera és radar segítségével ellenőrző rendszer a sáv középvonalában tartja járművét, valamint a forgalom üteméhez igazodva szabályozza az I-PACE sebességét. A funkció a járművet lelassítva sűrű forgalomban is pihentető, kiegyensúlyozott haladást tesz lehetővé.

360 FOKOS KAMERARENDSZER

A jármű négy pontján diszkréten elhelyezett kamerák 360 fokos képen jelenítik meg a jármű környezetét az érintőképernyőn. A manőverezés megkönnyítése érdekében egyszerre több nézet is megjeleníthető.

HIGH-SPEED VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Észleli a frontális ütközés kockázatát, és figyelmezteti arra a vezetőt. Amennyiben a vezető nem reagál, a rendszer a fékek automatikus működtetésével segít mérsékelni az ütközés erejét. A rendszer 10 - 160 km/óra sebességtartományban aktív.

AKTÍV HOLTTÉR-TÁMOGATÁS

Az aktív holttér-támogatás segít megelőzni az ütközéseket. Ha a rendszer a sávváltás kezdetekor gépkocsit észlel a holttérben, az adott oldali külső visszapillantó tükörben diszkrét figyelmeztető fény gyullad ki, a rendszer pedig megfelelő irányú kormányzási nyomatékrásegítéssel biztonságosan a másik irányba kormányozza az I-PACE-t.

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

SOHA NEM LÁTOTT MÍNUSZOK!