Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

BELSŐ KIALAKÍTÁS

Az I-PACE újraalkotja a sportautós hangvétel és a fényűző kidolgozás közötti egyensúlyt, ami oly jellemző minden Jaguar modellre.

Video lejátszása

Harmonikusan integrált technológia, bőséges helykínálat, kivételes béke és nyugalom. A belső tér letisztult és rendezett, finom tapintású felületekkel és lendületes vonalakkal.

Jaguar I-Pace Luxury Atmosphere

FÉNYŰZŐ LÉGKÖR

Az utastérben szépséges, kézi megmunkálásról tanúskodó részletek erősítik a fényűző légkört. Mindenütt pazar díszítőelemek köszönnek ránk, a finoman kontrasztos kettős öltések kifinomult hangulatot ébresztenek. Ha leszáll az este, fehér fényű megvilágítás emeli ki az aprólékosan kidolgozott részleteket.

Jaguar I-Pace Hidden Space

REJTETT TÉR

Az I-PACE utasterének központi eleme a lebegő középkonzol. Az egyedülálló megoldás már első pillantásra jól érzékelteti, milyen bőséges az I-PACE helykínálata.

SPORTÜLÉSEK

Az I-PACE gazdag szín- és anyagválasztékban kínált, gondosan kialakított sportülései a legélesebb kanyarban is határozottan támasztják meg a testet. A még kényelmesebb utazás érdekében fűthetők és hűthetők.

SPORTÜLÉSEK

A külön rendelhető Performance üléseket kifejezetten sportautókhoz tervezték. A legfinomabb anyagokból készült ülések fokozott oldaltartást nyújtanak dinamikus vezetési stílus esetén.

Jaguar I-Pace Quiet Refinement

CSENDES KIFINOMULTSÁG

Az utastér menedék a külvilágtól. A felülmúlhatatlan kifinomultság érdekében a villanymotorok tokozása mérsékli a zajszintet, míg a látványos külső formaterv hatékonyan csökkenti a szélzajt.

Video lejátszása

HANGSZIGETELŐ LAMINÁLT ABLAKÜVEG

Az I-PACE kifinomult, csendes utazási élményt kínál. Ennek megőrzésére szolgál az I-PACE hangszigetelő laminált szélvédője, illetve első oldalablakai, amelyek révén kevesebb zaj szűrődik be a külvilágból.

UTASTÉR ELŐKLIMATIZÁLÁS

Az I-PACE utastere az érintőképernyőről vagy okostelefonos alkalmazás segítségével akár a távolból is előre befűthető, illetve lehűthető, így beszálláskor már ideális hőmérséklet várja. Ha töltés közben klimatizálja elő az I-PACE utasterét, az akkumulátor merítése nélkül érheti el az ideális hőmérsékletet, így nem csorbul a jármű hatótávolsága.

UTASTÉRI LEVEGŐ IONIZÁLÁS

Az I-PACE ionizációs rendszere javítja az utastéri levegő minőségét. Az utastéri levegő ionizálás alkalmazásával semlegesíthetők az illatanyagok, illetve minimálisra csökkenthető a levegőben lévő baktériumok és egyéb szennyező anyagok száma.

Állítsa össze a Jaguar teljesítmény, a technológia és a stílus személyre szabott, felvillanyozó kombinációját.

Az árak tájékoztató jellegűek, frissítésük az új modellév miatt folyamatban vannak. Szíves türelmüket kérjük és pontos árak tekintetében keressék fel márkakereskedéseinket.

FELKERÜLT AZ I-RE A KORONA